Terus Order Premium Beautiful Disini? Send email to Emma

Your name
Your email address
Your contact no.
Weight/Text
Powered by Mail-Maniac, email form mailer

Artis yang memakai Premium Beautiful-- see your self-- :)




Selebriti Artis International pun memilih corset..



Wajah cantiknya sering menghiasi film-film box office Hollywood. Sebut saja film Fantastic FourHoney, Sin City dan The Love Guruyang menampilkan figur sempurna sang bintang.
Jessica Alba. Siapa yang tak kagum menatap tubuh seksinya? Berkahwin dengan Cash Warren yang juga salah satu pemain di filem Fantasic Four di tahun 2008. Jessica Alba di kurniakan dua puteri cantik, Honor (3) dan Haven (9 bulan). Hebatnya, hanya selepas empat bulan setelah kelahiran putri keduanya. Bentuk tubuh Alba kembali seperti semula. Seluruh dunia terkejut & mahukan rahsianya!
Jessica Alba punya trik khusus demi mengembalikan bentuk tubuhnya seperti semula setelah melahirkan, Akhirnya pada bulan April, Jessica Alba mendedahkan bahawa dia memakai korset selepas kelahiran anak perempuan Honour, empat, dan Haven, satu.

Before- Gambar Sebelum 
(Semasa Mengandung)




After~ Gambar Selepas 








Confinement Tip!! From Jessica Alba



Pendapat Jessica Alba tentang corset -

"korset boleh membantu anda meleperkan perut buncit & benjolan selepas melahirkan bayi.."

Mengikat pinggang selepas kehamilan adalah trend selebriti terkini - ia bukan setakat trend saja, memakai korset boleh membantu menyembuhkan otot abdomen selepas kehamilan anda"

Pakai corset PB dalam baju yg sangat jarang adalah TIDAK MUSTAHIL ! Sesiapun tidak akan dapat meneka..

    • Q= Kalau baju pengantin cream nampak x hitam tu? - Aida

A= Salam Aida, Terima kasih pm kami.. Tq for our msg sis..

Kalau baju pengantin warna cream/cerah, 

Yea corset PB warna hitam. Ada sedikit 'bayangan' corset kelihatan depend pada berapa jarang baju .. Akan tetapi ada segelintir pengguna yg menyukai nya.. Tapi suka saya nyatakan ramai juga yang mengenakan 'camisole' warna kulit/skin colour yg selesa untuk menenggelamkan 'bayangan' corset ini. Kreativiti sendiri.. :)


Fakta menakutkan! Orang berbadan kurus juga mempunyai selulit

Selulit disebabkan oleh lemak yang terperangkap di bawah kulit. Kulit berlapis yang terhasil oleh tisu penghubung yang mengikat kulit dengan otot, dengan lemak y
ang terperangkap di antara mereka seperti 'sandwich'. Anda tidak perlu banyak lemak untuk menyebabkan 'dimpling effect' , jadi anda boleh mempunyai lemak badan yang rendah tetapi masih mempunyai sedikit lemak lekuk di bahagian seperti punggung anda atau belakang paha anda. 


Banyak wanita yang mencuba berbagai cara untuk menghilangkan selulit atau stretch marks. Mereka mengambil terapi urut, menerapkan krim, berdiet, dan sebagainya. Hasilnya hanya perbaikan sementara dan dompet yang semakin tipis :(


Namun untuk pengetahuan semua, selulit dapat dikurangkan & dapat diatasi melalui pemakaian Premium Beautiful.. Peningkatan metabolisme tubuh selari dengan penegangan otot. Berkurangnya berat badan maka jumlah lemak di dalam tubuh automatik akan berkurang termasuklah lemak terperangkap di bawah kulit. Premium Beautiful membantu membina otot sementara & proses pembakaran lemak berlipat yang berkesan boleh bantu mengurangkan kemunculan selulit. Selain itu, boleh juga menggunakan krim selulit yang khusus dan losyen ('temperory' sahaja) yang boleh membantu mengurangkan selulit walaupun mereka tidak boleh memberi kesan apa-apa tentang lemak dibawah kulit itu.

Tidak hairanlah kebanyakkan pemakai-pemakai Premium Beautiful terperanjat dengan selulit mereka sudah berkurangan & hampir tidak kelihatan. Ya! Tanpa sedar! ^^

Testimoni sebenar (Fauziah, 40an, Muar-Johor)

"Saya berangka besar, naik sikit nampak gemuk. Bila gemuk nampak tua dan baju kebaya malu nak pakai. Tetapi selepas memiliki set PBeautiful saya tidak membesar lagi malahan menjadi semakin shaping ada cutting dan saya semakin mendapat berat ideal saya. Telah banyak saya mencuba untuk slim akhirnya saya menemui apa yang saya idamkan selama ini. Ia sangat berbaloi. Kainnya sejuk dan ringan bila dipakai tetapi sangat powerful untuk pembentukan cutting saya. Yang paling merunsingkan saya kesan selulit di punggung dan peha. Saya tak menyangka selepas 2minggu pemakaian sahaja kesan hodoh selulit saya sudah berkurangan dan semakin menghilang. Dasyat PB ni, memang saya kagum!!"


Ruginya tak Pakai Premium Beautiful semasa "period"

Premium Beautiful direkacipta sesuai dipakai semasa period malah amatlah digalakkan untuk peningkatan tahap kesihatan wanita. 






Kebaikan pemakaian semasa haid;

*Mengurangkan rasa sakit semasa haid.
*Melancarkan pembuangan darah kotor / toksin melalui period
*Menstabilkan hormon
*Mengatur period setiap bulan, (sesiapa period yang tidak lancar sila monitor kesannya.)
*Mengurangkan dan seterusnya menyembuhkan sengggugut
___________________________
Note:

* Semasa pemakaian bulan pertama Premium Beautiful, sila perhatikan (notice) period yang keluar. Ada diantaranya keluar darah-darah lama yang terperangkap di dalam rahim. Ini menyihatkan rahim kita.
* Girdle dipakai tanpa seluar dalam untuk proses pembentukan semula punggung tanpa garis seluar dalam, tetapi dimaafkan/dibolehkan memakai seluar dalam semasa period sahaja.
* Ambil perhatian jika anda pengidap 'selalu lewat datang haid' dan sedikit kuantiti yang keluar-ini akan menggalakkan peningkatan berat badan (ini adalah 'disease syntom'). Anda dinasihatkan berjumpa dengan Doktor sakit puan dan membuat rawatan 'screening' rahim.

~Pengkongsian ikhlas dari Emma 

Bole guna 'NET' untuk mencuci PB masuk dalam washing machine......?

Q -Salam Emma, boleh tak saya gunakan net utk mencuci PB masuk dalam washing machine....but i use yg gentle... can? Miss Fiza from Brunei
A -Maaf . Masih dilarang sama sekali . Dikuartiri kesan hentakan & tarikan didalam washing mc mengganggu fabric tektur seterusnya boleh melemahkan fir nya Hand wash is the best & the only Nota PENTING: Dilarang sama sekali basuh mesin, iron, dry clean, memintal/memerah kuat, menjemurnya 'direct sunlight'. Ia untuk menjaga kualiti sinaran fir dan tektur kain supaya tahan lebih lama.

Wow lengan 'gomok' pun BOLEH semakin kecil..?


   Keajaiban PB   

"..Kak emma, maaf saya msg kak pagi2 kul 3 pagi ni.. saya terkejut lengan saya yg gemuk gelebeh lembik sekarang dah firm dah kecil dah tak gelebeh.. betul kata kak jika saya pakai PB dgn betul saya akan dapat result menakjubkan! Tq kak Tq Pb Tq ALLAH!! " ~ Pn Faziatun Shah Alam 35thn

Buy NOW >>019-354.0855<< Emma 

Make unforgettable moment last forever with Premium Beautiful. Visit our page & always 'LIKE' us today!


http://www.facebook.com/PremiumBeautiful2uOriginal



+++ increasing new Fans!!!
Anda akan di update berita-berita terkini dan panas Premium Beautiful. Terima kasih menyertai kami ;))

Testimoni TURUN berat 5kg bulan pertama!

"Saya tidak tahu mengurangkan berat badan boleh menjadi begitu mudah. Selepas HANYA memakai korset 'bodyshaper' Premium Beautiful, saya hilang ~5kg dalam tempoh 1 bulan. Saya amat gembira dengan Premium Beautiful bodyshapers dan pembentuk lengan kerana bukan sahaja saya menghilangkan berat badan yang berlebihan, sakit belakang saya juga semakin hilang, gone! " ~Pn Nina Ipoh Perak

Terlalu Letih Untuk 'Exercise' ?? Tahukah anda..

Anda tidak mempunyai tenaga untuk senaman atau senaman selepas hari yang panjang di tempat kerja.

Sebaik sahaja anda menyarungkan korset pembentukan badan Premium Beautiful sebagai 'shapewear  (korset pelangsingan perapi atau pinggang dan korset pelangsing), mereka akan mengurangkan dan membentuk badan anda secara semulajadi tanpa mengira apa yang anda lakukan. Anda boleh duduk di sofa anda menonton TV atau di restoran yang mempunyai makan malam anda, dan dengan pembentuk badan Premium Beautiful, anda akan kehilangan berat badan yang berlebihan dan lemak perut secara semulajadi 
dalam masa yang singkat.

Rahsia saya memilih Premium Beautiful sebab ROZITA CHE WAN

"..nak tahu, sejarah saya pakai PB 1st set dulu sebab apa..? Saya seorang make-up artis memang bercampul gaul dengan artis dengan begitu rapat di bilik persalinan. Saya terkejut dan teruja melihat dengan mata kepala sendiri Artis 'Rozita Che Wan' memakai Premium Beautiful Set. Patutlah badan dia sangat cantik. Lentuk, slim dan pinggang kerengga! Badan beliau memang cantik sangat! Teruja sangat nak pakai PB jugak! balik saya search PB ni & terus BELI tanpa ragu2 lagi. BEST PB ni memang kesannya ON-THE-SPOT makin lama saya pakai makin pejal, lemak tipis & syukur berat maintained! Thank You Emma "~Aida Make-Up Artis Damansara.

Wow sudah mencecah 70,000 Fans!! Sertai lah kami !


Make unforgettable moment last forever with Premium Beautiful. Visit our page & always 'LIKE' us today!









70,000+++ Fans!!!
Anda akan di update berita-berita terkini dan panas Premium Beautiful. Terima kasih menyertai kami ;))

Wow di update setiap hari!

Sila LIKE fanpage kami, sudah menghampiri 70,000 fans dalam masa beberapa bulan sahaja ni..

Anda akan di update berita-berita terkini dan panas Premium Beautiful. Terima kasih menyertai kami ;)) https://www.facebook.com/RahsiaPremiumBeautiful

Jumpa Anda di Guangzhou !

Berita Baik kepada Rakyat Malaysia/Brunei/Singapore/Indonesia di Guangzhou. Peluang untuk anda mendapatkan Premium Beautiful set (Malaysia No1 Corset) safely send by-hand from me. Pls add/inbox saya fb id: Emma -rajabeautiful, email:rajabeautiful@yahoo.com . Boleh berjumpa saya di HOTEL hanya pada tarikh 14/07/2012(Sabtu malam)~17/07/2012(Selasa). Segala update saya cuba lakukan dari Guangzhou, insy :)

Saya pergi bersama deligasi HQ, HAIO yang lain untuk Seminar Seberang Laut -Guangzhou , 4 hari 3malam. A group bus of us. Jumpa anda disana ♥

Terima Kasih dan TAHNIAH kepada sesiapa yang telah memiliki corset HEBAT anda ini walaupun pada waktu-waktu terakhir sebelum saya berangkat ke Guangzhou ni ;D.

Semasa ketiadaan saya, segala pertanyaan dan pembelian Ürgent" dari tarikh 14/07 (Sabtu) sehingga 18/07/2012(Rabu) boleh isi form pembelian di blog blog ini, Saya akan assigned seseorang untuk melayani permintaan anda. Harap Maklum ♥

WOW!! We hit 2,000,000.00 (2 million) Page View !!!

2 Million Page Views. We are celebrating reaching 2 million page views... Congratulations on an amazing milestone Premium Beautiful 2u dot com blog! We hit 2 Million page views! congratulations everyone! 


Together We Achieved!




Q-My baby still breast feed.. nak tanya bra tu boleh buka dan susukan baby at the same time? ~Puan Tie Abu Dhabi.
A-Terima kasih bertanya. Premium Beautiful -direkacipta sesuai bagi yang menyusu badan. Beberapa keajaiban memakai Premium Beautiful untuk mereka yang menyusukan;

1) Susu badan tidak akan mengering malahan produksi susu badan menjadi semakin lancar..
2) Anda tidak akan merasai pembekakan susu jika berlaku gap penyusuan kerana cup Premium Beautiful menyeimbangkan pembesaran buah dada dan produksi susu.
3) Payudara anda tidak akan jatuh, malah akan up-lift dgn pemakaian PB. Ini berbeza sekali dengan pemakaian bra biasa yang memberi kesan menekan kebawah yang akan memburukkan keadaan dimana payudara akan jatuh tanpa sedar.
4) Sesiapa yang mengalami payudara yang lembik akan pejal dengan Premium Beautiful.
5) Ciri-ciri long bra Premium Beautiful -'designated specifically for nursing'. -
i) cara penggunaan hanya tarik cup kebawah -mudah dan cepat. Bayi anda tidak akan menunggu lama. Payudara anda akan diampu oleh cup jadi ia tidak akan 'jatuh'
ii) bra cup yang elastik boleh menampung saiz payudara yang 1 size lagi besar. Jika susu datang payudara anda akan membesar 1size.
iii) Bra yang tidak ketat -boleh menganjal dan tidak menghadkan tumbesaran payudara, ini berbeza dengan nursing bra yang lain yang boleh menyebabkan jangkitan kuman dan kesan tidak selesa pada si pemakai.
iv) Cup Premium Beautiful adalah bersifat kapas 'cotton bra' yang mana memberikesan selesa dan boleh bernafas kepada payudara anda yang mengandungi susu.

~Emma RAJABEAUTIFUL

Premium Beautiful Foundation Lingerie Series - OFFICIAL SPONSOR for Gadis MELAYU 2010


Mari kita imbau kembali betapa POPULAR nya Premium Beautiful ketika ini pada tahun 2010 , meniti dibibir rakyat MALAYSIA, Singapura dan Brunei khususnya


Baca lanjut ->


--> Tahniah, Seluruh Malaysia telah menyaksikan kehebatan nya.. 





Turun 98kg to 76kg! Testimoni yang mendapat liputan meluas! 102,118 pageview!


Saya mengalami masalah berat badan dan bentuk badan yang sangat tidak menarik. Saya pernah terdengar tentang korset Premium Beautiful 2 tahun yang lepas. Setelah saya membuat keputusan untuk berkahwin pada penghujung tahun , saya mula berkira-kira untuk menguruskan badan memandangkan keadaan bentuk badan yang sangat teruk. Selepas bermacam-macam cara untuk menguruskan badan bagi menurunkan berat badan dan hari pertunangan saya semakin hampir menyebabkan saya berasa risau tak terkata..Berat badan saya ketika itu adalah 98kg dan saya seorang anak dara.Boleh bayangkan betapa besarnya, banyaknya lemak di badan saya dan kepayahan saya mencari baju yg sesuai.

Saya telah mencari pelbagai cara untuk membantu saya menurunkan berat badan dan membentuk semula badan saya. Saya telah melayari internet untuk mencari maklumat berkaitan set Premium Beautiful ini. Saya telah terjumpa dengan Blogsite Emma yang sangat menarik perhatian. Saya terus membuat keputusan untuk menghubungi Emma melalui telefon untuk mengetahui tentang set Premium Beautiful ini. Emma melayan saya dengan sungguh profesional. Memandangkan keadaan tempat bertugas saya yang sangat jauh di pedalaman Sarawak, Emma telah memberi beberapa alternatif untuk menghantar barang tersebut. Dalam masa beberapa hari, saya telah memperolehi set Premium Beautiful dalam packaging yang sangat kemas dan selamat.
Emma telah mengirimkan satu set Premium Beautiful extra saiz untuk saya. Saya terpaksa memakai girdle, corset dan bengkung bersaiz besar, memandangkan keadaan badan saya yang gemuk. Emma kata badan saya sebenarnya sudah melebihi saiz terbesar Premium Beautiful ada. Emma bagi saya option antara nak teruskan atau tidak. Jika nak teruskan kene tahan ketat katanya. Saya mula memakainya pada 13 April dan ternyata ia memang grip dengan badan saya. Mula2 pakai masyaAllah ketatnya sampai saya rasa memang susah nak pakai, tapi saya lawan juga. Saya rasa pening dan hendak muntah pada 3 hari pertama memakainya.

Hari seterusnya keadaan semakin baik. dah tak susah lagi nak memakainya. tidak seketat hari pertama saya mencubanya. Saya terfikir.. 'mungkin lemak saya sedang membakar la... happy tak terkata sebab Premium Beautiful dan memberi kesan positif sebegini'. Saya selalu berhubungan dgn Emma utk mencapai target saya. Emma kata pakai sekurang-kurangnya 8 jam semasa waktu aktif. Elok juga di bawa pegi berjogging bersama Premium Beautiful dan ia akan memberikan kesan yang lebih.

Saya pulang ke Semenanjung untuk majlis pertunangan saya selepas 7 minggu saya memakai Premium Beautiful. Semua saudara-mara saya mula menegur tentang perubahan badan saya. Saya hanya tersenyum kerana saya masih belum mencapai target yang saya inginkan. Saya pulang semula ke Sarawak selepas seminggu bercuti di Semenanjung. Saya meneruskan usaha untuk menurunkan berat badan saya. Saya berpuasa Rejab, Syaaban dan Ramadhan sambil memakai Premium Beautiful. Saya cergas sepanjang hari berbanding rakan-rakan yang lain. Saya memakai Premium Beautiful semasa bekerja dan pada sebelah petangnya saya keluar berjalan laju (tidak jogging kerana badan terlalu berat) untuk mendapatkan hasil yang lebih baik.

Sekarang, sudah 30 minggu saya memakai Premium Beautiful dibawah pemantauan Emma. Emma sentiasa berhubung dengan saya untuk membantu saya mencapai target saya. Emma sangat profesional dan blogsite Emma yang sangat informative telah banyak membantu saya meneruskan usaha saya ini. Setelah 30 minggu memakai set Premium Beautiful (13 April -6 November ), saya telah berjaya menurunkan berat sebanyak 22kg. Jika dahulu berat saya 98 kg, sekarang berat saya tinggal 76kg. Walaupun saya masih belum mencapai target utk mendapatkan berat 65-68kg, saya sangat berpuas hati dengan pencapaian saya bersama Premium Beautiful. Saya juga sudah mampu berjogging (tidak lagi hanya berjalan laju) kerana berat badan saya sudah mula berkurangan.

Cuba bayangkan, salama ini saya seumpama membawa 2 kampit beras 10kg di badan saya. Cuba anda bayangkan betapa susahnya pergerakan saya sebelum ini.

Alhamdulillah, ukuran badan saya juga telah berubah. saya telah menukar saiz Premium Beautiful yang baru kerana saya telah turun 2 saiz dari saiz yang mula saya pakai. Saya akan terus berusaha untuk menurunkan dan membentuk semula badan saya untuk diri dan kesihatan masa tua saya juga.

Terima Kasih pada Emma yang telah banyak membantu saya mencapai target saya. Terima kasih pada blogsite http://premiumbeautiful2u.com/ yang telah membantu mengubah kehidupan saya. Saya lebih yakin untuk meraikan majlis perkahwinan saya pada penghujung tahun ini. Terima Kasih Premium Beautiful kerana telah membantu saya berada di tahap ini. Cik Naz-Sarawak
~Re-post atas permintaan ramai ~
Protected by Copyscape plagiarism checker - duplicate content and unique article detection software.

Pengalaman Emma Berhadapan Dengan Wanita "Cesarean" baru 2minggu..


Sebelum::
Salam kak Emma, saya dalam pantang (anak sulung) 18 hari 'cesarean'. Berat sebelum pregnent 48kg, now dah 56kg. Czer ok dah kering tak ngilu. Saya nak pakai PB sebagai rawatan berpantang dan mengembalikan semula bentuk badan saya. ~ Puan Farra 20an.
______________
Selepas pakai::

Ini komen beliau sejurus siap pakai::
Perut kempis , kemas, rata...
Breast penuh tapi tak sakit walaupun breast feed walaupun susu sedikit membengkak..
Pinggang meramping..

Ngilu?::
so far ok jeee xde apa (kalau ngilu..tahan teruskan, tak tahan sakit tanggal, ngilu terus menghilang ;) pesan saya..we provide service after sales, call aje kalau ada apa-apa lagipun u dekat i boleh turun tengok :) )

Mulaikan dengan girdle, slow slow pelan-pelan tarik keatas, akhirnya complete semuanya, ngilu ceaserian..? ok je kak emma..

Bila pakai longbra memang betul, yang kurus pun, lemak belakang pasti ada, bila ditolakkan lemak ke depan, tipis lemak belakang, badan seperti kon masyaALALH cantekkk! yeyyy ;)

Bengkung.. saya pesan bengkung punyai 70% fir terbanyak, bengkung kain paling tebal, paling banyak fir %. Berjaga-jaga bila complete pakai dikuatiri ngilu datang mendadak.. Habis kancing yang terakhir... berjaga-jaga kedatangan apa-apa ngilu...? xdeeee la kak emma, macam biasa je... saya bersalin hospital boleh tahan mahalnya + saya makan jeli gamat .. so rasanya dah sembuh didalam.. ;) ok bila saya balik nanti, apa-apa u sendiri-sendiri dah tau..take care.

Emak beliau memuji, bentuk semula seperti anak dara "ni kene jaga ni, nanti suami dia ingat dah abis pantang dah ;DD "

Pesan saya ke dua kali::
kalau ngilu..tahan teruskan, tak tahan sakit, tanggal,
ngilu akan terus menghilang ;)
pesan saya last..we provide service after sales, call aje kalau ada apa-apa lagipun u dekat i boleh turun tengok :)

Sehingga pagi ini saya tidak menerima apa-apa call/feedback lagi.. SO tahniah! ;) Sekian


Daily update active here...



Join us at Facebook. Sangat mengejutkan, baru sahaja diwujudkan, fanclub sudah hampir mencecah 20,000 orang!!!. Anda akan di update berita-berita terkini dan panas Premium Beautiful. Terima kasih menyertai kami ;))

Khas Rakyat Malaysia di Vietnam


Berita Baik kepada Rakyat Malaysia/Brunei/Singapore/Indonesia di Vietnam. Peluang untuk anda mendapatkan Premium Beautiful set (Malaysia No1 Corset) safely send by-hand from me. Pls add/inbox saya fb id: Emma -rajabeautiful, email:rajabeautiful@yahoo.com . Boleh berjumpa saya di HOTEL hanya pada tarikh 21/03/2012(Rabu malam)~24/03/2012(Sabtu). Segala update saya akan lakukan dari Vietnam, insy :)

Saya pergi bersama deligasi HAIO yang lain untuk Seminar Seberang Laut - Vietnam, 4 hari 3malam. A group bus of us. Jumpa anda disana ♥

Terima Kasih dan TAHNIAH kepada sesiapa yang telah memiliki corset HEBAT anda ini walaupun pada waktu-waktu terakhir sebelum saya berangkat ke Vietnam ;D.

Semasa ketiadaan saya, segala pertanyaan dan pembelian Ürgent" dari tarikh 21/03 (Rabu) sehingga 24/03/2012(sabtu) boleh isi form pembelian 'diatas' Saya akan assigned seseorang untuk melayani permintaan anda. Harap Maklum ♥

Premium Beautiful reach JAPAN


Premium Beautiful now have a new client at JAPAN! Congratulation the famous Premium Beautiful !
_____________________________
Welcome to international buyer - our mail order ships WORLD WIDE to your doorstep.

For all your special requests contact us directly. Welcome to do the shopping online with us at http://www.premiumbeautiful2u.com/ . You will receive a response through email.

We will be happy to serve you. We invite you to experience our excellent service.
Premium Beautiful only a click away !
Email us at rajabeautiful@yahoo.com or fill up the order/"buy NOW" form as äbove"

Cabar Diri Anda, "Instant Result"



♥ High Quality & Bestseller Corset in MALAYSIA ♥
●●●▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬●●●
Cubalah Premium Beautiful Cabaran ON-the-spot
Instant Result

Dan lihatlah bolehkah badan impian anda tercapai :D
●●●▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬●●●
Buy NOW SMS +6 019-3540855 Emma

Apa itu Premium Beautiful



✿~✿ Premium Beautiful ialah korset no. 1 di Malaysia yang telah banyak membantu wanita2 Malaysia menyelesaikan masalah serta mengembalikan semula kecantikan, keyakinan dan kesihatan mereka pada tahap yang paling optimum.

✿~✿ Ianya bukan korset biasa, tetapi:
Fokus 70% untuk kesihatan dalaman dan luaran. 30% untuk pembentukan badan, dan 100% keyakinan kepada wanita.
Membantu melancarkan perjalanan darah dan meningkatkan kadar metabolisma dalam badan.
Yang menariknya, ia mempunyai Waranty seumur hidup. Ini bermakna, sebarang kerosakan atau koyak, boleh dihantar untuk pembaikan. Ianya PERCUMA
Ia mendapat pengiktirafan produk SUPERBRANDS. Ini bermakna Premium Beautiful sangat berkualiti tinggi dan terlaris di pasaran.

✿~✿ Ia mengandungi Far Infra Red Rays (FIR).
Mendapat pengiktirafan antarabangsa, ACA (American Chiropratic Association)
Pengiktirafan daripada Pakar Sakit Belakang daripada USA, Qubec dan Kanada.
Fabrik Akwatek dan Akwadyne yg selalunya di gunakan untuk baju angkasawan
Fabrik yang boleh menstabilkan suhu badan. jika suhu persekitaran panas, Premium Beautiful boleh menyejukkan badan. Jika suhu persekitaran sejuk, Premium Beautiful boleh memanaskan badan si pemakai.
Menyah-bau badan si pemakai.
http://www.premiumbeautiful2u.com/
Buy Now! SMS 019-3540855 ♥

Tahniah Buat Pengantin Baru RINA SALEH



Dalam sibuk-sibuk org cakap pasal pernikahan Lisa Surihani & Yusry, rupanya Juara Gadis Melayu musim ke-3, Rina Salleh pun dah nikah semalam (24 feb 2012) Tahniah! ... cantik awak Rina.

Tahniah, beliau merupakan Juara Gadis Melayu Musim Ketiga terbitan TV9. Premium Beautiful - Hai-O marketing telah berjaya menjadi penaja UTAMA sepanjang rancangan ini. -disebut sebanyak beratus++ kali oleh pengacara... ;))

Healing Crisis - Pil Maharani, Info yang anda perlu ketahui.


Tindakbalas Sementara Yang Mungkin Berlaku

1.Pening kepala, pipi, badan & telinga berasa panas, demam, belakang tengkuk dan sendi terasa sakit
Gangguan peredaran darah, asid amat tinggi dalam badan, tekanan darah tinggi atau rendah.

2. Mengantuk, letih, tekak kering dan dahaga
Kandungan gula dalam darah tinggi sedikit. Kolestrol dan asid tinggi.
Tukar cara makan. Makan waktu malam sebelum tidur.

3.Tidak mahu tidur
Kekurangan kalsium
Makan pagi sahaja.

4.Sakit pinggang dan lemah bahagian badan
Peredaran darah dari buah pinggang tidak teratur (kotor) atau banyak toksid

5.Kerap buang air besar / berdarah
Usus besar & sistem penghadaman lemah / kurang berfungsi

6.Panas & berpeluh – peluh
Kekurangan klorofil dalam badan. Kolestrol agak tinggi. Asid & toksid agak tinggi

7.Kerap kencing
Masalah pada pundi kencing. Gangguan peredaran darah, asid tinggi

8.Terasa sengal-sengal badan
Masalah system saraf, hormon tidak seimbang

9.Kitaran haid berubah ( lewat / banyak )
Hormon tidak seimbang. Kelemahan system ovari

10.Batuk keluar darah
Sistem paru-paru rosak. Ada darah beku dalam salur darah terutama pada paru-paru


11.Keluar jerawat
Darah kotor. Banyak toksid & asid

PENYELESAIAN :
JIKA BERLAKU 11TINDAKBALAS DI ATAS, BANYAKKAN MINUM AIR. PASTIKAN AIR YANG DIAMBIL ADALAH BERKUALITI.

Mengapa ada tindakbalas????

Kerana berlaku pemulihan dan peningkatan dalam tubuh badan kesan daripada :-
Cara pemakanan yang tidak seimbang.
Suasana tempat kerja yang tidak banyak pergerakan.
Kawasan kediaman yang terdedah kepada pencemaran dan sebagainya.

Tidak semua wanita yang mengamalkan herba Maharani atau ubat perangsang wanita ini mempunyai tindakbalas yang sama, ianya berbeza, bergantung kepada tahap & kesihatan dan kelemahan organ seseorang.

Motivasikan diri anda untuk mendapat berat ideal.


Tidak dinafikan menjalani satu-satu program diet (tidak kiralah untuk menaikkan berat badan atau menurunkan berat badan) pastinya akan mendatangkan tekanan kepada mental untuk jangka masa panjang.

Tekanan ini pula, apabila tidak dibendung akan menganggu fokus anda sekaligus akan merosakkan diet itu sendiri. Pada ketika ini, apa yang anda perlukan anda motivasi supaya terus berusaha sehingga matlamat program tercapai. Motivasi? Motivasi yang macam mana tu?

1) ‘Kata-kata perangsang’ dari teman dan keluarga
Kata-kata perangsang bukan sahaja bermaksud ‘selamat berjaya’, ‘anda boleh’, atau ‘tiada perkara yang mustahil’, tetapi ia termasuklah juga ayat-ayat yang menggunakan kata-kata perli seperti ‘bila kau nak kurus wahai si gemuk’, ‘boroi’, ‘tulang bergerak’ atau ‘cicak kobeng’. Kata-kata perangsang juga boleh jadi hadir daripada doktor yang merawat atau memantau pencapaian kesihatan anda.

2) Pelaburan untuk kesihatan (gym)
Adakalanya wang itu amat berharga. Memandangkan minda anda sudah berfikir demikian, maka apa kata jika anda laburkan sahaja beberapa ratus ringgit (atau ribuan ringgit) untuk membayar yuran gym sepanjang 12 bulan ke hadapan? Rugi? Tidak rugi pun, melainkan jika anda mengelat dan tidak pergi ke gym langsung sepanjang minggu itu, maka itu baru boleh dikatakan rugi.

3) Secret admirer
Punya teman-teman wanita? Buat si perempuan pula, ada tak lelaki yang anda suka? Jadikan mereka sebagai pembakar semangat anda yang nombor satu. Anggap saja anda akan mampu ‘menawan’ hati mereka setelah anda memiliki bentuk badan yang mantap (meskipun anda tahu yang lamaran anda kelak akan ditolak mentah-mentah, terutamanya jika wanita pembakar semangat anda adalah artis seperti Lisa Surihani).

4) Baju-baju idaman
Siapa cakap baju-baju zaman ‘muda’ itu hanya tinggal sejarah? Inilah masanya untuk anda menghidupkan kembali era kegemilangan anda dengan mengenakan pakaian-pakaian tersebut. Selain itu, jika anda berhajat untuk membeli baju baru, belilah baju yang ‘menggambarkan’ diri anda selepas tercapainya matlamat. Sebagai contoh, jika anda sedang dalam usaha untuk menurunkan berat badan, belilah baju yang bersaiz M, meskipun anda tahu saiz semasa korang adalah XXXL.

5) Model-model
Buat lelaki, sila tampal poster John Cenna atau Christiano Ronaldo yang tidak berbaju pada dinding bilik. Buat yang perempuan pula, boleh tampal poster pin-up Miranda Kerr atau Diana Danielle yang diambil dari majalah. Tataplah poster model-model ni setiap hari tanpa rasa jemu!
…one of Kevin’s pictures when he was still modeling, oh so long time ago…

6) Kawan baru
Tidak dinafikan, pergaulan bersama mereka yang mempunyai gaya hidup berorientasikan gaya hidup sihat amat membantu dalam mengekalkan motivasi anda sepanjang menjalani program diet yang berkenaan. Mereka yang tergolong dalam komuniti ini pasti ada sahaja perkara atau aktiviti ‘outdoor’ baru yang akan dibuat pada setiap hujung minggu. Dengan menyertai gym, peluang anda untuk bertemu kawan baru dan masuk ke dalam komuniti seperti ini akan menjadi semakin cerah.

7) Pencapaian anda sendiri
Tiada apa yang mampu mengembirakan anda melainkan apabila bacaan jarum penimbang itu berubah dari kedudukan asal dan menghampiri ke angka berat yang diingini. Ini pasti akan membuatkan diri anda lebih bersemangat untuk meneruskan program diet.

8) Bayangan masa hadapan
Lihat diri anda di hadapan cermin, dan ambil gambar seminggu sekali. Setelah beberapa minggu, bandingkan diri anda dari minggu pertama hingga minggu yang terkini. Ada perubahan? lebih bersemangat? dapat lebih motivasi? Kemudian, dengan imaginasi yang tak seberapa, buatlah bayangan rupa anda setelah matlamat anda akan tercapai kelak. Ada seperti Hrithik Roshan atau Salman Khan tak?

9) ‘Self-Reward Day’ atau ‘Cheat day’
Tak salah kalau dalam tempoh 2 minggu, anda sediakan SATU HARI yang dikenali sebagai ‘self-reward day’ atau ‘cheating day’ – yakni anda boleh makan apa sahaja yang anda nak, dengan syarat jangan menyeksa diri sehingga rasa kenyang yang melampau. Nikmat makan aiskrim, KFC, pizza, char kuey teow, buntut ayam panggang, dan segala jenis makanan yang berkalori tinggi, 2 minggu sekali, adalah sangat LUAR BIASA berbanding dimakan hari-hari.

10) Berasa semakin sihat
Pasti terdapat banyak perbezaan setelah berat badan anda berada di tahap idle/normal, berbanding ketika anda memiliki berat badan sebelumnya, terutama dari segi kepantasan pergerakan, kelincahan dan stamina. Berada pada tahap normal bererti badan anda akan lebih dinamik ketika bergerak, tanpa sebarang halangan dalaman seperti semput atau mengah. Ini lah yang dimaksudkan dengan sihat.

Article - i.luv.islam

Pb dan bilateral polycystic kidney disease



Q: hai. saya ada baca testimoni seseorang yang ada ' bilateral polycystic kidney disease' sembuh dgn Premium Beautiful . betul ke ada kes macam ni sebab saya juga ada 'problem' yang sama. Mana nak baca testimoni-testimoni lain & Premium Beautiful ni produk Hai O ke? ~ Miss Rainie R - Message update di FB kepada saya.

A: @Rainie R ,Salam ♥ terima kasih bertanya.
1) Sinaran FIR dipancarkan terus kedalam kulit dan daging sehingga jauh ke dalam tisu tulang. Ianya sinaran yang amat bermanfaat, kesan pemanasan yan...g lembut keatas tisu semulajadi badan. Kesan pemanasan ini, salur darah dikembangkan, melancaran aliran darah. Maka terjadilah kejaiban toksid dinyahkan, lebih banyak & kecekapan oksigen dibawa dalam darah. Darah yang kaya dengan oksigen mempercepatkan penyembuhan sebarang penyakit (body own natural healing process). Jangan tangguh lagi, pakailah Premium Beautiful. The pain -just melt away.
2) Perlu diingatkan kesan fir adalah berbeza ikut individu masing-masing. Yea kami ada beberapa testimoni bilateral polycystic kidney disease sembuh dgn PB. PB sememangnya pilihan terbaik!
3) Ye, Corset kami ASLI(Genuine) keluaran Hai-O Marketing Sdn Bhd, produk yang terbukti berkesan bukan setakat wanita sahaja tetapi pada kaum adam juga. Telah berjaya berada dipasaran sejak lewat 90an. Testimoni kami datangnya 100% daripada pengguna sebenar PB. Kami berdiri kukuh berani mengatakan“TESTIMONI KAMI ADALAH WUJUD DAN NYATA”. Terima kasih

Fahami apa itu "Healing Crisis"


Selalunya di awal pemakaian Premium Beautiful, anda mungkin akan mengalami 'healing crisis'- proses ini berlaku kerana proses penyahtoksid dari dalam badan sedang berlaku. Ianya mungkin juga tidak berlaku- bergantung kepada tahap kesihatan badan anda. Berita baiknya ia selalunya berakhir dalam masa 24jam. Jangan risau jika anda mengalaminya- sebab ianya adalah positif kerana ia petanda penyakit anda dibongkarkan dari dalam badan dan akhirnya di lenyapkan terus dari badan.

Symtom-symtom yang normal berlaku kepada 'client' kami:

1. Sakit kepala - bagi orang yang kerap sakit kepala dan migrain. Pastikan juga anda minum cukup air.
2. Sakit tulang belakang - bagi orang yang selalu mengalami sakit belakang ~ tindakan awal menyelaraskan tulang belakang
3. Terkentut dan sendawa - bagi orang yang banyak angin ~ tindakan membuang angin. Angin banyak di dalam badan bermakna badan anda berasid.
4. Badan rasa sedikit sakit - bagi orang yang selalu demam dan sakit sendi-sendi kerana semasa memakai Premium Beautiful seperti di dalam proses berurut
5. Payudara terasa sengal-sengal - memulihkan dan bertindak untuk menegangkan dan menaikkan semula buah dada seperti zaman remaja
6. Berat badan turun - menunjukkan berat badan si pemakai tidak sesuai dengan ketinggian
7. Gatal-gatal pada anggota badan & tempat-tempat tertentu - terlalu banyak asid yang dikeluarkan melalui perpeluhan. Kesan-kesan kehitaman pada pinggang mungkin berlaku. teruskan pemakaian untuk mengeluarkan toksid berasid.
8. Badan terasa cergas dan lebih aktif - kerana tindakan resonan molekul air di dalam badan lebih aktif setelah memakai Premium Beautiful kerana tindakan FIR.

Ujian Ringkas FIR


Cara nak test di keseluruhan Premium Beautiful masih ada Far infrared FIR :-
1) Paling mudah - rasailah kehangatan far infra red dibadan anda dengan belakang tangan anda.


2) Cuba ambil bawang merah, balut kan Premium Beautiful pada bawang tu, selepas 30 minit...bawang itu jika dimakan mentah atau di bau terus sudah tidak rasa maung

3) Kita ambil sebatang rokok, cuba balutkan ia pada Premium Beautiful, selepas tu suruh perokok tu hisap rokok tersebut....rokok tersebut akan kehilangan rasa sedap menghisap rokok tu........ni satu cara hendak stopkan tabiat suami2 kuat menghisap rokok.

Post semula atas permintaan ramai :)

Kesan On the Spot



‎*Memperbaiki masalah perut buncit.
*Menyelaras lemak pada sekitar paha dan membentuk kontur paha yang menarik.
*Membentuk pinggul yang menarik dan mengukuhkan kedudukan pinggul.
*7 batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang belakang.
*Postur berdiri dan duduk yang cantik dan anggun.
*Menghasilkan kesan pembentukan bersesuaian dengan setiap individu.
*Mengagihkan lebihan lemak pada paha ke cawan pinggul untuk membentuk kontur pinggul yang sempurna.



BUY NOW! sms 019-3540855 Emma -rajabeautiful ♥

Selepas 3 hari pakai, lemak dah berkurang banyak ..



As'salam Emma, puas hati sangat pakai PB ni. Hari ni pakai kat tempat kerja berpeluh-peluh sya. hehe.. Hari ni hari ke 3 saya pakai Premium Beautiful. Mula pakai 2/1/2012. Mula-mula mmg tak biasa tapi kuatkan semangat juga. Heppy sangat hari ni rasa kat pinggang dah berubah size banyak. Pinggang ramping, lemak2 lembik semakin nipis kekal. Lemak kat belakang badan sebelum ni tebal sangat, hari ni dah rasa beza sangat, semakin tipis. Rasa best! Perut dah kempis banyak. Punggung juga rasanya semakin kecil sebab senang dah sarung girdle, mula-mula pakai rasa tersekat-sekat hari ni rasa sarung mudah jee.. Cangkung bengkung dari yang ketat hari pertama tu now dah boleh berubah cangkuk tengah! ;DD suka sangat baru lagi pakai baru 3 hari! Thx Emma ~ Puan Fae dari Ampang, 33tahun, 2 anak , 89 kg .

Pramugari - keperluan tubuh yang kurus dan tinggi lampai

Kalau anda bekerja sebagai model dalam bidang peragaan, syarat paling utama sudah tentu tubuh yang kurus dan tinggi lampai.

Begitu juga halnya jika mahu menjadi pramugari syarikat penerbangan bertaraf antarabangsa.

Ramai pramugari telah memilih Premium Beautiful sebagai pakaian pembentukan badan mereka demi menjaga penampilan mereka seterusnya menjaga status kerjaya mereka . Nantikan testimoni pengakuan asli seorang pramugari selepas ini. Update seterusnya.

Selepas pakai PB Saya sudah pregnant,, tapi ada cerita disebaliknya ;))

Salam Emma, nak tahu saya dah prenant bulan may ni bersalin lah. Tapi Emma nak tahu tak cerita disebaliknya sebelum saya pregnant ni. Saya memang ada masalah hormon dan period yang tak teratur kan. Selepas Emma datang pakaikan i tu, masa demo pakai okey tapi selepas i amalkan Premium Beautiful ni, satu persatu healing crisis melanda i ..bermula sakitnya badan i start dari atas pinggang hingga ke bawah punggung rasa tak selesa sangat.. terutamanya yang cover girdle aje ..long bra bengkung okey jee.. Rasa size okey kan, pelik saya.. Salah saya tak call Emma, saya baca balik semua testimoni PB semuanya okey dan feedback best-best tapi saya sorang je ke macam ni.. yang saya ingat lagi bila period pertama saya datang selepas 1st time pakai PB ni memang dia keluar ketul-ketul, darah-darah lama juga keluar macam darah penyakit. U r so rite Emma! Saya gagahkan juga pakai, sampai saya berhenti satu ketika tu, tiba-tiba datang rezki baru saya pregnant! Alhamdullillah baru sebulan lebih je pakai hehehehe.. Lega sangat memang betullah healing crisis keatas i ni memang diingatkan memang rasa tak selesa betul, tapi kesabaran saya dibayar dengan pregnancy saya ni. Masa pantang nanti saya nak pakai betul-betul tau Emma, please guide me again ;DD Thx K.emma PB + Maharani tu memang berkesan atas kesuburan saya ;DD

Puan Norizan S, Seremban N.S , 30an


Inginkan Paha yang Kecil ?



Menginginkan paha yang kecil..? Amalkanlah pemakaian Premium Beautiful dengan aturan yang betul. Lakukanlah penarikkan lemak seharian, ternyata membantu mengecilkan paha secara semulajadi, selamat dan tanpa kesan sampingan. Baca testimoni kami yang terlampau banyak dan lihatlah pandanglah orang sekeliling anda yang sedang mengamalkan pemakaian premium beautiful ♥

Sudah turun 1kg baru je pakai beberapa hari!



" Akak...saya rasa sy lost about 1kg la,, hihi,, tak sabo nak tunggu result lama lagi,, pakai pun dah selesa sangat,, x best plak kalu x pkai cuma kat breast kene cover dgn selendang la,, hehe yg 2 kena turun cepat hehe..tq kak ... " Cik Haz Miri ~ baru je pakai beberapa hari Premium Beautiful ni. Tahniah buat beliau (:

Berapa hari elok pakai set PB selepas bersalin..? Krim panas boleh?





Q: nak tnye... semasa dalam pantang hri ke brape agak2 elok pkai set pb? n boleh x letak krim pnas sblm pakai set pb nie..? Puan Ain
______________________
A: 1) Hakikatnya, Premium Beautiful mempunyai ciri-ciri khas boleh dipakai walaupun sebelum luka sembuh atau atas nasihat doktor anda =(Untuk ceaser: selepas 2 minggu atau lebih, Bersalin normal: 3hari paling awal saya pernah pakaikan (: mereka rasa lebih selesa dan sihat cergas dari biasa ).
+Buat ujian ringkas dahulu dengan selimutkan Bengkung PB ini diatas perut anda dahulu, perlahan-lahan kancingkan satu persatu perlahan-lahan. Rasakan dulu keselesaannya. 'Be alert' juga pada apa-apa kengiluan berlaku. Jika tahan sakit pakai, jika tidak tahan sebarang kesakitan sila tanggal, tunggu sakit hilang- pakai semula berulang kali sehingga anda selesa sepenuhnya.
+Terbukti, FIR didalam Premium Beautiful membantu mempercepatkan penyembuhkan sebarang luka pembedahan.
http://www.premiumbeautiful2u.com/search/label/Berpantang

2) Krim Panas..?? --> Tidaklah dilarang memakainya. PENTING! pastikan gel/losyen/minyak tersebut betul-betul kering di kulit barulah boleh memakai Premium Beautiful. Ini bertujuan untuk menjaga tekstur kain Premium Beautiful. Kain Premium Beautiful berjenama Akuatek Akuadyne berteknologi tinggi, ia menyerap maksima bau dari dalam badan. Oleh itu jika losyen/gel/minyak urut yang mempunyai bau yang kuat, baiklah digalakkan mandi dahulu. Ini untuk menjaga dan menambahkan lifespan set kesayangan Premium Beautiful anda ini. --> http://www.premiumbeautiful2u.com/2011/06/bolehkah-saya-memakai-gel-panas-semasa.html

Selepas keguguran saya pakai penuh PB ni..ini yang saya alami..




Pengkongsian hebat! Telah gunakan Premium Beautiful sebagai bantuan rawatan selepas keguguran. Doktor Anne, KL . Mengalami keguguran pada usia kandungan 6 bulan+ akibat jatuh. Selepas pulang dari hospital, search sendiri kaedah rawatan cepat pulih keguguran salah satunya adalah pemakaian corset, beliau memilih Premium Beautiful atas rekomen rakan yang memakai penuh Premium Beautfiul dalam pantang.

* Perut lega tidak sakit sangat. Beza kalau tanggal dan pakai. Masa keguguran memang lebih sakit, tapi kesan-kesannya masih lagi terasa selama seminggu tu :(
* Habis ketulan-ketulan darah yang masih terperangkap keluar secara semula jadi, saya rasa sangat selamat.
* Darah kotor ketul-ketul besar saiz separuh tapak tangan pun ada keluar, tapi mula-mula je, lama kelamaan normal.. Pada mulanya memang rasa takut, tapi tak sakit, ianya keluar macam ' gelonsor' licin je turunnya, very natural way.
* Luka dalaman cepat baik
* Darah cepat kering
* Pangkal rahim mengecut dengan begitu cepat.
* Perut gelebeh kembali susut cepat dalam 3 minggu
* Emosi bertambah baik, walaupun masih bersedih.. Bila rasa badan semakin sihat dan badan semakin berbentuk semula, harapan baru itu timbul secara natural (:

Set second-hand pun menjadi ek...?

‎"..saya ada dulu Premium Beautiful set ni, bila badan dah naik, malas dah pakai. So saya jual set saya ni pada my friend kebetulan dia muat set i tu. Sekian lama tak jumpa dia, terkejutnya saya dia dah kurus betul dia claim hanya pakai set second hand saya ni tak diet2 pun hanya pakai iskkkk jeles betul i menyesal pun ada tak serious pakai dulu hehehehe. Tak boleh jadi ni Emma, saya kene beli baru jugak Premium Beautiful ni, memang bagus Premium Beautiful ni second hand set pun menjadi ek? hehe ... cuma saya dulu yang malas nak pakai...Thank Emma.."Puan Shar dari Kota D'sara

Jangan berkecil hati kerana bertubuh besar ..


Jangan pernah berkecil hati kerana memiliki tubuh besar. Untuk menghadiri acara resmi, paling yakin adalah dengan mengenakan pemakaian korset Premium Beautiful. Akhirnya tampil dan pilihlah apa sahaja blaus, kebaya modern boleh juga dipadankan dengan kain sarung batik.

Pemakaian Premium Beautiful korset didalamnya akan menonjolkan keindahan dan “menyamarkan” kebesaran tubuh kita. Juga badan anda jadi padat, tidak goyang-goyang dan yakin sekali berjalan, duduk mahupun berketerampilan dengan apa sahaja baju yang sesuai.

my friend she Portuguese (malaysian) strongly recommended this Premium Beautiful ..


‎"...Emma, i don't know much about Premium Beautiful, i heart about this corset. but just after my delivered all my body "kembang" here and there :( so sad.. then my friend she Portuguese (malaysian) recommended this Premium Beautiful corset for me. As she trusted this brand, i just called you to make order. Yelah...I'm very happy on this PB, yeah! on spot result! Badan i tak goyang2 dah ;DD..I want 3 set sekaligus for my confinement treatment, cepat sikit back to normal ;DD Thank You Emma ♥ ..." Datin Sri C from Kajang Country Height.

..banyaknya testimoni pengguna Premium Beautiful sendiri compare jenama lain di pasaran..



"..tak menyesal saya beli PB set ni... sebenarnya saya dalam dilema dulu masa nak beli corset, ada satu lagi jenama lain "tuuut"~ harga dekat 3ribu! tapi corset jenama "tuut" ni testimoninya sangat kurang.. bila baca blog kak emma & fanpage Premium Beautiful ni banyaknya testimoni pengguna Premium Beautiful PB sendiri. Daripada saya beli corset jenama "tuut" yang mahal tapi kurang testimoni dan mengapa saya mesti tolak corset Premium Beautiful yang sangat TOP di Malaysia sekarang..?? hehe terima kasih kak emma sanggup datang ke rumah pakaikan saya dengan begitu berhemat dan serba serbi complete info2 pemakaian, cara penjagaan, cara senang kat toilet, warranty dll ;DD luv u kak! <3 .." Puan Kamariah D'sara http://www.premiumbeautiful2u.com/