Link/ Subscribe/RSS

Add to My Yahoo! Bookmark and Share
Bookmark and Share
Subscribe

Link Exchange

sila copy link kod dibawah, email saya semula beserta laman web address anda:

Post Terkini ke email anda

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Membetulkan postur..

Post Terkini

Pelawat terkini

Kira BMI anda PERCUMA disini.

Weight:


Height:



Your BMI is:

Latest post-just click on imej..

Kami menerima

Kami menerima

Pelawat TERKINI VS Post

Pil Maharani - Khas untuk Wanita~ hanya RM65

Pil Maharani - Khas untuk Wanita~ hanya RM65

BERITA BAIK!! untuk lelaki berperut buncit.Klik sini!

Gemuk, masalah perut buncit, sakit tulang belakang, kaki ngilu, tidak lawas.

Whoa! Maintain same prices in RM worldwide!.

Emma ONLINE disini....mari bertanya apa saja. ID: rajabeautiful

Testimonial sebenar (turun 8 kg dalam masa 3 bulan, masalah lelah, migraine, gastric, tonsil, senga

Peluang Menjadi Usahawan

Testimonial sebenar- 5 bulan turun 12kg

Kembali asal pantas selepas PANTANG..

Menjadi KEGILAAN Di Pasaran Asia Tenggara

Menjadi KEGILAAN Di Pasaran Asia Tenggara

Ingin payudara yang menarik?

Order Now! Premium Beautiful Set


Terus Order Premium Beautiful Disini? Send email to Emma

Your name
Your email address
Your contact no.
Weight/Text
Powered by Mail-Maniac, email form mailer

Berita SEMASA!!

SAMBUTAN LUARBIASA Admin tak putus2 menerima panggilan telefon!! Ternyata ramai berminat mengetahui dan memiliki Premium Beautiful.. Jadi Kami mempelawa anda menjadi agen/usahawan bersama team kami..

LUARBIASA.. RAMAI BUAT BELIAN HARI INI Sambutan cukup hebat, pagi ini sahaja dah 7 org buat belian.. nyata Premium Beautiful ini bukan diminati oleh WANITA sahaja. LELAKI juga berebut2 membuat belian Bengkung.. Kepada anda yang masih belum buat belian.. Jomm tempah sekarang.. Ikhlas drp Emma

TENTANG Premium Beautiful DI TV, Papan Tanda Lebuhraya. Emma dihujani dengan call & sms. Semakin hebat. Pendaftaran Agen/Usahawan dibuka sekarang!!

TERIMA KASIH ATAS SOKONGAN SEMUA AHLIAlhamdulillah.. Hari ini saya begitu rasa bertuah kerana boleh dikatakan semua ahli begitu aktif membuat penajaan walaupun baru bermula.."KITA GEGAR dengan Premium Beautiful" Buy this imported corset direct from Malaysia, we are trusted online PB store, we have everything you want and more ....... SENSUAL, ALLURING, EROTIC. SHOP WITH CONFIDENCE ! We value your privacy & security with a 100% safe shopping guarantee.

Live Chatting with Emma now!

Bonus kepada pengidap 'Breast Lump'...

In a Hurry to Lose Fat? Start now..

Selulit HILANG!!!

Tiada lagi 'Strecth Mark'....

TAHNIAH! Telah TEMBUSI Pasaran DUNIA

Short Message to Emma disini.....(Advertisement & Spam will be delete)

SELAIN Online banking, Bank In, Mesin ATM, Kami MENERIMA

SELAIN Online banking, Bank In, Mesin ATM, Kami MENERIMA

Our Building - WISMA HAI-O

Lengan Gemuk , 'flubby'....

Mail Order! Tahniah tembusi pasaran global ;)

Wow! Turun 17kg dalam masa 4 bulan

Terus Order Premium Beautiful Disini? Send email to Emma

Your name
Your email address
Your contact no.
Weight/Text
Powered by Mail-Maniac, email form mailer

Paha & pinggul besar....

Menghilangkan Slipped disk, sakit belakang...

BlogCatalog

Perlukan Bantuan? Send email to Emma

Your name
Your email address
Your contact no.
Text
Powered by Mail-Maniac, email form mailer

Teknik Pemakaian yang BETUL

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Fully imported

Fully imported
There was an error in this gadget

Harga Premium Beautiful

Harga Premium Beautiful

Livechatting bersama Emma ONLINE now! ID: rajabeautiful

Nak Hantar Repair? Ianya FREE.

Pecah Rekod! 32 Billboard Di Seluruh Malaysia

Penaja UTAMA Gadis Melayu ke3 Tv9

TIP PERNIAGAAN.

- Tip perniagaan untuk mereka yang memiliki perniagaan sendiri atau merancang untuk memulakan perniagaan. 9/10 rezeki datangnya dari perniagaan & 74% jutawan hasilnya daripada perniagaan. Mengapa tidak anda?!

- Dengan hanya keahlian RM30 anda boleh menjadi usahawan seperti kami.

-SMS keahlian/nama/area anda ke 019-3540855. Kemudian hadirkan diri anda ke majlis ilmu kami setiap minggu disetiap negeri.

Harga & Cara Pembayaran

-Dapatkan Premium Beautiful-Rahsia kecantikan seorang wanita hari ini pada harga...RM2366 full set(Monthly payment only dari~RM90++bulanan),kami juga menjual berasingan 3 kepingan harga dari RM~rm600++ (dari RM30++ bulanan)

-Melalui payment gateway, kami menerima semua major online payment seperti:--SEMUA Credit Cards -VISA/MasterCard- Maybank2u- Public bank/Muamalat, dll- Untuk payment offline, anda juga boleh- bank in manually- cash melalui pejabat kami (di Shah Alam, Selangor)-- cek

-Sila sms saya di 019-3540855 Emma, kadar segera.Kami juga menyediakan kaedah Pos barangan worldwide. Sila email

How to Contact

Email Us: rajabeautiful@yahoo.com

Contact Us by SMS: 019-3540855

Any suggestion or comment are welcome. We welcome your feedback to improve our services.

Payment Method

*Payment is via Maybank2u Account No. 1621-0652-5649 (FATIMAH ALI).
*VISA/MasterCard from rm56+/monthly
*Western Union

Handling and Shipping

We are using Gdex/ KTMD Express and Pos Malaysia to deliver our item safely to your place.
Any enquiries related to your purchase should be done by private mail to rajabeautiful@yahoo.com . We'll do our best to attend your enquiries. Thank You.

100% +ve Feedback

Feedback received

1) A++Quality. Saya membelinya semasa dalam pantang anak kedua. Best..Tak payah pakai bengkung lilit-lilit lagi. Treatment yang sangat effective untuk pengecutan rahim saya. Darah nifas saya lancar tidak tersekat-sekat. Berat saya telah menurun sebanyak 13kg semasa treatment dalam pantang ini. Bila saya bermula kerja selepas maternity leave, semua rakan sekerja puzzle bagaimana saya hilang begitu banyak berat. Saya sangat berpuas hati. saya juga rekomenkan kepada rakan-rakan.
Puan Zah(Cheras)
Jun-15-08 15:01

2) Saya berangka besar, naik sikit nampak gemuk. Bila gemuk nampak tua dan baju kebaya malu nak pakai. Tetapi selepas memiliki set PBeautiful saya tidak membesar lagi malahan menjadi semakin shaping ada cutting dan saya semakin mendapat berat ideal saya. Telah banyak saya mencuba untuk slim akhirnya saya menemui apa yang saya idamkan selama ini. Ia sangat berbaloi. Kainnya sejuk dan ringan bila dipakai tetapi sangat powerful untuk pembentukan cutting saya.
Puan Zee ( Subang)
Jul-11-08 16:20

3) Badan saya naik mendadak sejak kelahiran anak kedua ditambah pula dengan pengambilan ubat pencegah kehamilan membuatkan saya semakin berisi. Saya belum pun 30an tapi kerana badan saya yang menggelember dan buncit menampakkan umur saya macam makcik2, ini merunsingkan saya. Saya telah mencuba 'slimming program' kena hadir dikedai mereka sekerap mungkin, beribu telah habis tapi tiada kesan yang ketara. Akhirnya dengan kekuatan saya telah membeli PBeautiful dengan creadit card saya, sebab 5minit memang berubah bentuk badan saya semasa mula pakai. Saya boleh on-the-spot menyarungkan kebaya saya yang dah tak muat. Hari demi hari, minggu demi minggu kesannya sangat ketara, saya banyak kencing dan lemak air saya lama kelamaan semakin nipis. Sekarang saya sudah dapat memakai baju saya masa anak dara dahulu. Saya amat yakin dengan PBeautiful.
Cikgu Suriati ( Ipoh)
Jun-14-08 12:15

4) Saya sangat berpuas hati dengan pBeautiful yang dihantar. Memang benar kainnya sangat selesa dipakai dibadan. Girdle seluarnya sangat saya suka sebab tidak terasa memakainya, perut saya jadi kemas badan terasa ringan sekali. Saya membeli beautiful kerana saya tiada masa untuk bersenam, fir akan olahragakan molekul badan kita. memang benar, saya menjadi semakin senang keluar peluh. Shaping dapat kesihatan pun dapat yang paling bonus saya boleh makan apa saja sebab tahap metabolisma saya improved.
( Puan Zabedah-Ipoh)
Jun-14-08 12:14

5) Saya cuma mencuba2 adik punya tapi rasa kesan yang amat selesa. Setelah itu saya berjaya berjumpa dengan Puan Emma in person. Dia begitu professional sekali mengendalikan seisi demo ke atas saya. Saya terkejut dengan perubahan badan saya on-the-spot baju saya pakai tak menampakkan bonjolan2 otot dilengan dan lemak bawah ketiak sudah tiada-sangat ketara kekemasan badan saya. Tapi yang paling bonus yang saya nak share disini, saya mengalami masalah lump (benjolan2 gel di dalam breast). Setelah hanya 2 hari saja memakainya secara disiplin keluar gel-gel dari dalam kulit breast saya, menjerit2 saya telefon Puan Emma kerana tindakbalas ini. Dah makan ubat tidak juga sembuh tapi sekarang yang paing membanggakan tindakbals FIR telah mengeluarkan air yang terperangkap dlm lump. Alhamdullillah.
Puan Zie-Peguam ( KL)
Jun-11-08 15:38

6) Saya kurus sahaja tapi stil teringin pakai PBeautiful sebab nak cutting. Breast kecil, badan kurus kering staright macam tiang 'letric' tetapi selepas mencuba pakai set PB breast saya jadi besar sebab penarikkan lemak dari bawah ketiak dan dari belakang. It naturally. Saya tidak perlu lagi pakai sponge2 bra sebab PB membuatkan saya ada cutting sebagai wanita semula. Dari segi kesihatan saya mengalami resdung yang kuat, telah berkurangan dan kulit saya semakin halus- thanks!
Puan Aida ( Selayang)
Jun-10-08 18:44


PENGAKUAN KAMI

Corset kami ASLI(Genuine) keluaran Hai-O Marketing Sdn Bhd, produk yang terbukti berkesan bukan setakat wanita sahaja tetapi pada kaum adam juga. Telah berjaya berada dipasaran sejak lewat 90an. Testimoni kami datangnya 100% daripada pengguna sebenar PB. Kami berdiri kukuh berani mengatakan“TESTIMONI KAMI ADALAH WUJUD DAN NYATA”.

PERHATIAN!!!

Awas dengan produk tiruan PB atau pengedar yang tidak SAH. Jangan terperangaruh dengan harga yang lebih rendah yang ditawarkan. Pihak pengurusan PB tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang salah saiz, ketidakselesakan, kesan sampingan akibat daripadanya. Sila dapatkan PB dari pengedar sah yang terlatih dalam penyesuaian saiz, demo, penjagaan PB dll. Dengan harga PB yang tinggi anda seharusnya diberi rundingcara secara PERCUMA yang berkualiti untuk kepuasan pengguna. Sila email emma disini. jika ada keraguan.

Start Your Own Business Now








Berminat Menjadi Biz Partner Emma? Send email to Emma NOW untuk maklumat lanjut!

Your name
Your email address
Your contact no.
Jabatan/Text

Powered by Mail-Maniac, email form mailer

Nota untuk semua..

Bahan dalam blog ini tidak bertujuan menggantikan jagaan profesional, khidmat nasihat, diagnosis atau rawatan doktor. Laman ini tidak mempunyai jawapan kepada semua masalah. Jawapan kepada masalah umum mungkin tiada kaitan kepada anda. Sekiranya anda menyedari simptom kesihatan atau jatuh sakit, anda perlu menghubungi doktor bagi rawatan lanjut.

Wow!! Keluar Di Surat Khabar!

Hoho! MELETUP Di M.Wanita

Latest Blog Posted

Add website

blog upp

Terus Order Premium Beautiful Disini? Send email to Emma

Your name
Your email address
Your contact no.
Weight/Text
Powered by Mail-Maniac, email form mailer

Apa Kata Pelanggan Kami ;)

Saya akui penghantaran pantas dari pihak Emma sebaik pesanan diterima adalah sangat penting dan memberi kesan mendalam kepada pembeli.Saya agak kerap membeli produk melalui internet dan pos, tidak keterlaluan jika saya katakan andalah paling cepat setakat ini - kurang dari 24jam saya dah terima produk yang saya minta. Saya pernah menerima barangan setelah 2 minggu saya order! SYABAS! Tahniah & Teruskan. Azlina Jaafar - Brunei D.S

Saya telah terima bungkusan Premium Beautiful saya melalui Poslaju dalam tempoh kurang 24jam selepas pesanan saya diproses. Terima kasih kerana menyediakan perkhidmatan yang sungguh efective dan cekap ini. Diharap pihak Emma teruskan usaha murni untuk menolong memperbaiki taraf kesihatan rakyat Malaysia dengan Perkhidmatan Dunia Kelas Pertama. Sekian, Terima Kasih Puan Noraishah- Perak Tengah Emma, awal pagi ini, saya telahpun menerima Premium Beautiful set, tempahan yang dibuat semalam. perkhidmatan yang sungguh pantans & very very excellentsaya sangat kagum. Tahniah!!! Puan Harmiza-Kuantan, Pahang Kepada anda yang masih belum buat belian.. Jomm tempah sekarang.. Ikhlas drp Emma Buy this imported corset direct from Malaysia, we are trusted online PB store, we have everything you want and more ....... SENSUAL, ALLURING, EROTIC. SHOP WITH CONFIDENCE ! We value your privacy & security with a 100% safe shopping guarantee.

Fanpages--> Join/"like" Us now --> Wow Daily UPDATE!

Genuine TAG

Genuine TAG

MESTI BELI bersama PB- Natural Wash (Fresh & Hygenic) -ONLY RM42 + postageRM8, tahan ~3bulan

Lagi..Mingguan Wanita

Lagi..Mingguan Wanita

Bila dah cantik, pakailah apa sahaja.

Bila dah cantik, pakailah apa sahaja.

WOW..TERLARIS DI PASARAN!!!.

WOW..TERLARIS DI PASARAN!!!.

Testimoni Kejayaan Kami

Testimoni Kejayaan Kami

PROMOSI Percubaan PERCUMA!!! - Lihatkan sendiri bentuk badan anda dalam masa 5minit?!

Powered by Blogger.

Copyright 2007-2009 Beauty-Tech - Semua hakcipta adalah terpelihara.

Segala testimoni, imej, gambar dan hasil tulisan di blog ini ada HAKCIPTA TERPELIHARA. Ia adalah hakmilik blog ini. Dilarang mengeluar ulang atau menggunakan mana-mana kandungan laman ini dalam apa jua bentuk dan apa jua cara sama ada elektronik, cetak, mekanik, fotokopi, rakaman atau pengstoran maklumat termasuk sistem dapat kembali (RSS dibenarkan).



ANNOUNCEMENT!!



'PROMOSI Percubaan PERCUMA' terbuka kepada sesiapa yang tinggal di negeri Selangor untuk mendapatkan Demo PERCUMA di tempat anda bersama saya. Sila sms Emma sekarang 019-3540855. Terhad siapa cepat dia dapat. Terima Kasih...Emma. ;-)





Pembelian terkini!! Anda bila lagi..






Haslinda M.Eunos/25y/54kg
(Kota Bahru, Kelantan)
Great Item, Good packing!


Ruzila Ramli/46y/61kg
(Kelantan) Terima Kasih..Excellent service


Rohibah Hussin/34y/68kg
(Kelantan)
Sekali pakai terus berubah badan!
Saya sangat suka!


Hayati Zakaria/33y/65kg
(Kelantan)-Kain yang sangat selesa,
Payment yang CEKAP..


Nurhafizah Jaabar/29y/61kg
(JB)- Best ! Good Packaging!


Zainora Zakaria/30y/55kg
(Jengka, Pahang)
- Delivery, Quality Product, Packing
Cantek!


Fazilah Badar Sharif/48y/72kg
(Kelantan)
-Good consultation, communication
memang berpuas hati.


Nini Nafaizah Mokhtar/36y/75kg
(Melaka)
-Service yang professional


Nurfuzah A.Karim/34y/78kg
(Melaka)
-Good packing, delivery, product
excellent!


Fizelle M.Junid/27y/
58kg (KL)
-Thumb up!


Hasnah M.Daud/48y/
65kg(Kedah)
Baju Ajaib!


Nuraini M.Nasir/38y/
64kg(Melaka)
-Sgt suka dgn Quality Kainnya...


Fatimah Ali/34y/
62kg(Subang Bestari)
-Item just as pictured.
Very pleased. Thank you.


Fauziah Ahmad/41y/76kg
(Mutiara Subang)
-product as described new condition
arrived quickly packaged beautifully

Rohizah Ali/36y/65kg

(Bukit Subang)
-Very sexy items A++++



Hasniza Ahmad Burhari/
34y/64kg (Kota D’sara)
-fast shipment, as descried,
great transaction.


Nurdiana Suien
/25y/78kg(Kota D’sara)
-Payment yang mudah!


Nuraini Ali/36y/55kg
(Kulim, Kedah)
-Great Bengkung!


Lita/34y/62kg
(Putra Perdana)
-Easy Payment yang menarik!


Hasnizah Abu Hassan
/29y/61kg(Bt Caves)
-Thx, Demo yang berkesan..


Aniza Ali/27y/60kg
(Tapah, Perak)
-Bengkung yang tahan lasak..


Helysa Abd Rahman/
30y/62kg(Banting)
-Suka dgn Emma, excellent..


Suriati Mohd Ngadon/
29y/68kg(Ipoh)
Fast response, payment CCard
yang mudah..


Zaiton/34y/62kg
(Selayang)-
Memang berubah
5min, itu yang
saya bayar on the spot.



Popular Posts

Search This Blog

Loading...