Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Peluang Pendapatan Tambahan LUMAYAN dari rumah..

Assalamualaikum,
Pernahkah anda terbayang ingin berhenti kerja disebabkan tidak tahan dengan
stress kerja? bos yang cerewet? beban kerja yang banyak? setiap hari kerja
semakin bertambah? kerja yang berjauhan dengan isteri dan anak-anak? hutang yg
tidak selesai? Anda juga ingin hidup yang senang? ataupun ingin menjadi bos?
Selalu sangat bertukar tempat kerja? Sampai bila? Macam mana dgn hidup kita lagi
20 tahun?



  • Anda mahu mengubah hidup anda bukan?Jika hendak mencapai matlamat tersebut, hanya satu program Multi Level Marketing sahaja satu program yang memberi peluang sama rata kepada ahli-ahlinya untuk berjaya. Kerani sekolah, pembantu am, cikgu-cikgu (golongan yg paling ramai berjaya) dan juga pekerja swasta dan kerajaan yg lain telah berjaya mendapat pendapatan dengan angka 5 sebulan! Tidak percaya?Kaedah bisnes ini mudah sahaja.

  • Sekali sahaja dalam seumur hidup anda, anda cuma perlu membeli atau menjual 10 barang dan mencari rakan kongsi seramai 3 atau 4 orang sahaja! Anda tentu sudah muak dan jemu mendengar program jualan langsung tambah-tambah lagi dengan program Multi Level Marketing (MLM) yang banyak menghabiskan duit orang melayu khususnya. C..? U..tr.d? Sh.klee? Ruico? dan macam-macam lagi. Masuk dgn harga tertinggi RM500 terus dpt buku dan jadi ahli. Lepas itu buku kemana dan barang nak dijual pun kemana. Betul? Saya juga berfikiran begitu.

  • Tetapi sebelum saya mendengar penjelasan dengan lebih terperinci. Fikiran saya jadi berubah. Manalah tahu kalau ada rezeki.Peluang kejayaan amat terbuka luas untuk setiap orang yang menyertainya. Sayang kalau tidak direbut sekarang. Yang paling berat agaknya orang terfikir sebab program ini kena keluarkan modal yang agak besar. Betul! Memang berat. Tetapi percayakah anda, anda boleh membayarnya dalam tempoh 10 hingga 24 bulan sahaja jika anda perlu membuat pinjaman. Percaya?

  • Saya pun tidak percaya pada mulanya.Sehingga saya berjumpa dengan rakan baik saya yang baru sahaja berjumpa dengan program ini. Purata masa yang diambil untuk mencapai pendapatan bulanan sebanyak RM5000 ialah 3 hingga 6 bulan dan RM50,000 ialah 2 tahun sehingga 3 tahun. Percaya? Mungkin tidak sebelum anda mendengarnya.


  • Di sini saya sertakan lampiran keratan2 akhbar dan majalah untuk tatapan anda semua. Jika berminat sila beritahu saya. Anda hanya perlu mendengar dahulu. Keputusan adalah ditangan anda! Manalah tahu mungkin rezeki anda ada di sini. Bila lagi hendak bermula? jgn hanya melihat kejayaan orang lain. Anda pun boleh berjaya!Sila klik di sini untuk TV komersial http://www.hai-omarketing.com.my/haio/news_info.asp?RECORD_KEY[highlight]=HighlightID&HighlightID%5Bhighlight%5D=97

  • Berminat sila aturkan temujanji anda dan kami akan terus ke tempat anda untuk penjelasan lanjut Hubungi:Telefon atau sms ke no. 019-3540855 - Emma atau email ke rajabeautiful@yahoo.com ataupun tinggalkan no telefon atau email anda untuk sesi penerangan.

3 Responses to "Peluang Pendapatan Tambahan LUMAYAN dari rumah.."

Anonymous said...

Saya seorang kakitangan kerajaan. Masih anak dara semasa mula-mula join dulu. Tiada halangan jika kita nak berjaya. Saya tak pandai bercakap, pemalu, rendah diri, tak ramai kawan. Tapi setelah dengar prebiew biz ni dengan mata kepala sendiri, saya terus join. Nah..apa yang saya miliki sekarang, orang dikampung terkejut dan tumpang berbangga anak melayu kita mampu meliliki kemewahan kereta , rumah dan tanah.

Anonymous said...

Saya staf kerajaan bergaji rendah. Hutang Bank rakyat, koperasi keliling pinggang. Bila balik rumah je saya amat kesian melihat raut wajah anak-anak saya. Apa hala tuju mereka dengan nasib saya sekarang ini? Nak mewah-mewah jauh sekali sekadar cukup makan pakai pun dah Alhamdulillah. Suatu hari saya telah diperkenalkan dengan biz ini. Bila dengar prebiew biznes ini saya telah membawa isteri (surirumah) saya sekali untuk mendengar. Kami berhati kering join biznes ini, dan sekarang lihatlah kejayaan kami dengan meraut income yang tinggi kami mampu memiliki kereta BMW.

Anonymous said...

Saya orang Insurance. 8 tahun with international insurance. Bukan cikai-cikai syarikat insurance. Masa mula-mula datang untuk join hanya pakai Proton WIRA.Hanya 7bulan join terus beli kereta mercerdes. Hanya sekali dengar prebiew biznes saya datang kepada mereka” biznes apa ni! Dasyat punya income!” Saya tekat saya buat buat dan buat dan resultnya dalam bulan pertama income saya mencecah RM20,000.00 . Hampir sama pendapatan saya 10bulan..Kalaulah saya jumpa biznes ini dulu..