Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Testimonial sebenar (turun 8 kg dalam masa 3 bulan, masalah lelah, migraine, gastric, tonsil, sengal badan)


=====Petikan dari 'mingguan wanita'======


Puan Wan Nazrina-Klang

Saya berusia 30an, ibu kepada 2 orang anak,
“ Saya telah berputus asa untuk menguruskan badan, malah tidak tefikir dapat menurunkan berat badan sebanyak 8kg dalam masa 3 bulan.”

“Saya mula rasa rendah diri dan tercabar apabila rakan –rakan, saudara mara terutamanya suami menegur keadaan tubuh saya, sehingga ada yang menyatakan saya kelihatan lebih berumur dari usia sebenar!. Sebaik sahaja pulang dari US, saya berazam untuk menguruskan badan tetapi tidak kesampaian. Sehinggalah seorang rakan meperkenalkan saya dengan PB. Alhamdullilah selepas 5 bulan memakainya, tubuh saya mula kembali terbentuk (shaping), dan berat dari 66kg kini turun ke 58kg. Apa yang membanggakan saya ialah, suami juga telah memuji bentuk saya sekarang” .

"Selain memiliki bentuk badan yang semakin menarik saya juga berasa lebih cergas dan sihat kerana penyakit-penyakit seperti lelah, migraine, gastric, tonsil dan sengal badan semakin berkurangan."

“Pada pendapat saya, walaupun ada yang menyatakan harga pakaian PB ini tinggi, tetapi untuk memiliki bentuk tubuh yang menarik dan kesihatan fizikal yang berpanjangan adalah asset yang paling berharga dan tidak ternilai dari wang ringgit. Lagipun PB ini terdapat 3 keistimewaannya jika diamalkan dna berdisiplin memakainya iaitu 1) ia membantu membentuk tubuh 2) untuk kesihatan 3) membantu dalam hubungan intim suami isteri” jelas Wan panjang lebar yang mendisiplinkan diri memakai PB selama 8 jam sehari bagi mendapatkan hasil yang memuaskan dalam masa yang singkat.

Kini Wan Nazrina yang merupakan pegawai dalam perkhidmatan awam kerajan telah menjadi usahawan rangkaian PB sepenuh masa dalam perniagaan ini dengan pendapatan lumayan.

Wan Nazrina, 30an, Klang Selangor.

0 Response to "Testimonial sebenar (turun 8 kg dalam masa 3 bulan, masalah lelah, migraine, gastric, tonsil, sengal badan)"