Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

BERITA BAIK!! 'FIR pencegah Barah'
BERITA BAIK!!! Tercetusnya Evolusi Terapi FIR-pencegah/ rawatan awal untuk barah.
Sejarah – Selama mana terapi ini wujud?
  1. Kaedah FIR melalui semulajadi badan.
    Badan kita beradiasi secara semulajadi melalui kulit 3-50µ (9.4 most output). Kuasa pembaikan pulih semulajadi badan (‘palm healing’), kaedah purba China telah menggunakan kaedah FIR sejak 3,000tahun dahulu. Contoh yang paling senang dengan cara menggosok tangan kedua2 belah tangan akan menghasilkan tenaga fir (terasa panas) bersamaan dengan ‘REIKI HEALERs’ praktikkan. Kaedah penyelidikan di Taiwan telah mengkaji kaedah pemanasan semulajadi ini daripada ‘master chi Gong’. Kaedah Yoga India juga mempraktikkannya untuk menyembuhkan tekanan pada mata. Juga telah dibongkar bahawa kaedah purba ini telah dipraktikkan juga kepada ketemadunan lampau seperti Finns, Roman, China purba dan Amerika Latin.
  2. 2.Kaedah FIR melalui sinar suria (sunshine) -sumber semulajadi tenaga FIR. Sejak zaman dahulu kala, manusia percaya kepada kuasa penyembuh dan sihat daripada tenaga suria. Bagaimanapun kaedah pendedahan kulit kepada cahaya matahari hanya diharuskan pada waktu pagi sahaja kerana pada masa ini FIR paling banyak. Cahaya matahari juga memancarkan UV yang boleh menghitamkan kulit dan radiasi.

3. Kaedah FIR dengan PB. Setiap urat benang PB mengeluarkan pancaran FIR terus menerus kedalam kulit dan urat darah. Akibatnya 1. dan 2. diatas bertindak..Terdapat pelbagai testimoni telah keluar dari mulut orang yang memakai PB termasuklah dari pesakit barah sendiri..Berita yang MENAKUTKAN;

-Barah sukar disembuhkan kecuali ia dikesan pada peringkat awal (sebelum ia mula merebak). Malangnya, disebabkan barah awal menunjukkan sedikit tanda, penyakit ini biasanya lewat dikesan. Bagaimanapun, barah lewat boleh dirawat dan tanda-tandanya dikurangkan. Rawatan BIASA bagi barah termasuk pembedahan, kimoterapi, dan/atau rawatan radiasi TETAPI yang menyedihkan Ianya sukar bagi menghadkan kesan rawatan agar hanya sel barah disingkir atau dimusnahkan. Antara kesan sampingan yang tidak diingini :

  • tisu dan sel sihat turut rosak
  • pesakit lebih mudah mendapat jangkitan
  • mudah lebam atau berdarah dengan lebih mudah
  • kurang bermaya
  • Sel pada akar rambut dan sel yang melapis salurang penghadaman turut membahagi dengan pantas.
  • hilang selera makan, mual, muntah, kehilangan rambut, atau mulut melepuh.0 Response to "BERITA BAIK!! 'FIR pencegah Barah'"