Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Bukti Banyaknya 'Inquiry' tentang Premium Beautiful -



Koleksi Cbox - Visitor PB Inquiry - Msg to Emma


____________

INA Putrajaya
sy keje kat putrajaya, tp stay kat salk tinggi. saya cari PB kat google kak emma mmg toplist dealer PB wow. Saya blom pakai PB. Berat saya dah 70kg huhu. dah kahwin..camne nk pb kak emma ni..?

30 Mar 11 14:13

Ain
salam sis, sy nk tye psal pb, hehe kalo gne mmg komfem bdn akan ok kan. Nak la PB ni! Inbox saya! :)

30 Mar 11 14:03

Nor KERINCHI kl
Emma, nk tnya leh. 65kg 159cm tinggi . Bertunang tu yg sdg cari nal slim , shape nak cantek masa kahwin ni ;) Kak Emma saya berminat betul dgn Beautiful ni..mcmana nak order PB ni

30 Mar 11 14:00

zana UK
Sekarang ni pakai PB waktu siang 8 jam camtu Emm...dekat perut dh rasa lembik dh sikit! Yey suka! :D Kalau ade perkembang terbaru pasal result pakai PB ni, i bagitau okay Emma..Love uu! Suka Emma!

30 Mar 11 13:54

zana UK
nyesal tinggalkan PB masa bersalin baru2 nih.. Sekrg ni duk try juga kawal makan...Sekarang dh ok pakai fb...kalu tk xberapa selesa ketat sikit ;) tapi ok best!.....nie pakai fb xmiss lagi ..

30 Mar 11 13:51

zana UK
Salam Emma ..;) Sihat ? UK tgh bunga cantik...la hilang sikit sejuk..meh la dtg sini! :D now Sekarang dh start pakai balik pb...hari2 pakai...sbb badan semakin bulat...hehe ;)

30 Mar 11 13:45

su osman
salam k.emma ingat i lagi? i yg beli seluar beautiful hari tu... yg dtg kat shah alam tu..

28 Mar 11 23:31

zie ganu
pe2 hal t sy contact akak tq kak... n nk tny saiz bsar bpa hrg??? n lau kte pki pb bpa lma lump tu akn hlg ????? bantu utk sbur kn rahim jgk x kak???? ;)

28 Mar 11 19:40

ALYA R
Saya dari Indonesia.. Samarinda. Saya pingin kurus.. punya solusi???? Inbox saya yea..tq :D

28 Mar 11 19:38

zie ganu
berat sy 75 kg tggi 160cm elok ambik saiz ape ye..mmg mkin naik sjak kwin ni..kwan sy tu pki dah sthun tp tkejut tgk dia slim sgt tp ada sorg tu pki cm x jd ape mungkin dia x konsisten kot pki..

28 Mar 11 19:27

zie ganu
kak lau bli full set gna crdit kak ikat ngn bank bpa bln yek???sy cmbru tgk kwan slim sgt tau pki PB ni ank dah 2..bdn kalah ank dra heheheheheh....just tny dlu ni...

28 Mar 11 19:24

Emma
@Ckgu sue--> wow tahniah.. that the reward 1st day wearing PB dear.. slps seminggu lagi la lain u nanti uuu ;)

24 Mar 11 23:22

Ckgu sue
hari ni hari first pakai PB...kwn2 dgn murid2 tegur, "cikgu nampak kuruslah!" hehe...senang ati....pasni kene kuatkan semangat & disiplin! hik3! tq kak emma! ;)

24 Mar 11 23:20

Emma
@ Hisyam--> hehehheheh mana ada hisyam kecil2an aja...hehhehehehe ^^ hisham lagi HEBAT! ...always chat with me..im like it ..tqqq send my regards to ur wife okay! ^^ tc

24 Mar 11 19:32

Emma
@ wusyull--> hai2..ok awaiting to c u soon :)

24 Mar 11 19:30

En Sham Pontian
wlpun buat jualan 1 1 1 1... pun sy rasa u dah ada lebih 1j dlm simpanan :) cita2 pun sy rasa dah hampir tercapai tahniah byk2 bwat u emma :)

24 Mar 11 08:09

En Sham Pontian
Slm EMMA! tahniah awk memang hebat sgt2..sebenarnya malu nk chat dgn u krn x berapa kenal lg pun u seorg wanita hebat antara yg berjaya :) tpi u sememangnya hebat i dgn my wife memang kagum dgn cra u.

24 Mar 11 08:07

wusyuul KL
Salam..akak! nk tnya now brapa harga?? berat skrg 58kg, tinggi dalam 152 rasanya :)

24 Mar 11 08:05

Web Traffic Info
Very easy to drive traffic to your website. Just use this software and your website will top page google.

24 Mar 11 05:50

Sexy Linda
black guys are tough.i like ;)

23 Mar 11 21:24

I.Ghzali
hai2 emam.. i dah ada perubahan ..buang angin pun xbau lagi perut nampak lembik je mcm nak buang lemak je.. badan dah ada ebntuk!! ;)

23 Mar 11 02:39

Emma
@Anna Brunei --> xde apa2 la tu..hehehhe kecial2an je gift2 tu hehehe ;) yup pb wash liquid tu best tau! boleh prolongkan lagi life span PB kita ;)

21 Mar 11 12:22

Anna Brunei
Salam Emma.. syg emma...Terharu juga dgn pemberian u tu... tak sangka u beri i gift lagi. Tkasih sangat2 yg tak terhingga. Tentang pencuci PB tu, mlm ni baru pakai. Harum baunya. ;)

21 Mar 11 12:19

Emma
@ rose--> yea boleh kecil lengan.. Itulah ajaibnya PB.. cuma kene ikuti cara pakai yg betul n urutan lengan juga kene jadikan rutin.. baru mantap lengan anda :)

21 Mar 11 12:12

Emma
@fiza---> Ye boleh fiza dengan pemilihan cup size yg betul :)

21 Mar 11 12:11

Emma
@ ida---> mudah aja, sila kol/sms me 019-3540855 emma tqqq msg me here dear ;)

21 Mar 11 12:10

Emma
@wawa--> yea wawa selain cantek anda juga akan awet muda selalu..

21 Mar 11 12:09

wawa
actually boy saya yang beriya2 nk saya kurus...dia siap bodek..katanya muka dah sweet,lau kurus sure lagi cantik..

21 Mar 11 12:06

Emma
@sha--> Yea boleh apa salahnya.. ;)

21 Mar 11 12:04

sha
Hai emma.. nak tanya blh? Jika saya telah menjadi ahli Hi-O, blh ke buat belian dengan Emma? ;)

21 Mar 11 12:04

Ida
mcm ne nak beli maharani

21 Mar 11 12:03

Fizaaa
Salam...hai.. helloooo.. ;) nk tanya.. pb blh kecilkan payudara ke?

21 Mar 11 12:02

Rose
salam....hai...pb ni bleh kecikan lengan tak? ;)

21 Mar 11 12:00

AmNa F
salam lal ema­

21 Mar 11 06:14

Cek G
Slm K.Emma.. Berat saya 54kg dulu now dah naik 64kg mendadak naik :( ..Dah lama i usha blog PB akak ni ;) lagi saya xlawas­.. perut buncit bole ilang kan.. saya dari moscow ;) inbox i yea syg k.emma!

19 Mar 11 17:20

Anna Brunei
..dia ada seminar klu tak salah jam 9 ke 10 mlm baru free betul ke u dpt hantar kat dia? i nak maharani 3 kotak n la praise 1 set tuk stok i ;) tqqq EMMA!! muaaahkkk!!

17 Mar 11 23:24

Anol
Salam Kak Emma.. After a week pakai PB, my hubby noticed my shape dah makin cantik & perut dah kempis tau. Selaur PB bila pakai pun dah makin longgar..hoho i like it so much!! THX kak EMMA!!

17 Mar 11 23:03

Emma
@Anna BRUNEI --> Boleh je Anna.. Ok pls inbox me kay.. I get ready all the required item 4u.. I pack cantek2 i handover to him tonite insyaallah.. TQQQ

17 Mar 11 22:57

Anna BRUNEI
Emma...Deal la Emma.. My brother ada kat Hotel MAYA KL.. Emma tlg hantar 1 LaPraise + 3maharani..i nak buat stok ;) ok Emma..?? tqq

17 Mar 11 22:55

A.d.sha
hye Emma..slm kenal kan kita 1m'sia. 1sykt 2hati heheheh i 369..tq kak.....sakan akak eh... suke tgk sy dok follow blog akak lame dh smpai jumpe kt fb heheh akak dok kl eh.. ;)

17 Mar 11 22:51

EMMA
@ I.G ---> Hai!!! tqqq msg me .. yup dear... kulit kita nampak lain lebih halus dari biasa sebab tindakbalas FIR tu.. Tahniah.. So dah awet muda! hehehehe ;)

17 Mar 11 21:13

EMMA
@ Hana.....Wkslm...hai222!!!! thx msg me here.. alhamdullillah syukur2222 sgt u dah dapat cantek, sehat & jelita too... Tak kurang juga dah tampak slimmer.. Im happy 4u dear...! ;)

17 Mar 11 21:12

Anna BRUNEI
u selalu merendah diri .. i know u must be cantik sangat cos dri komen2 ur client ..u cantik n maintain.. ;)

17 Mar 11 21:10

Anna BRUNEI
..kalau dulu terlalu flubby now ada masih tapi jauh berkurang nanti if i ke KL i nak jumpa emma terlalu ingin nak tengok emma secara live ehehe... ;)

17 Mar 11 21:05

Anna BRUNEI
happy sgt ! :D tapi u know emma, berat i kurang .5 kg je amazing right berat sama tapi slimmer i pun mcm tak percaya.. ;D

17 Mar 11 21:03

Anna BRUNEI
perut i dh kempis bnyk bju yg sempit dh boleh pakai dh..2 hari lepas i tak pakai langsung pb ambik anak balik dri sekolah..kawan i komen..i really nampak kempis n slim bukan apa, i dh cuci pb ptg tu..

17 Mar 11 21:02

Anna BRUNEI
mcm pakai seluar n bra biasa la hehe..aah... feel the difference.aah dulu bkn lg stkt nk nangis tapi seperti kena jerut2 bayangkan lah tak tau nak cakap apa now yahuuuuu..... lots of thx to u EMMA!

17 Mar 11 20:54

Anna BRUNEI
hi salam emma :) im fine and slimmer now hahahaaaaa yap sangat senang pakai PB ni tau.. Ingat x i pernah mentioned..mula2 dulu pakai PB rasa mcm nak nagis..tension...hehhehe now im so heppyy!!! tq PB!

17 Mar 11 20:50

I.G KK
Emma ke tu..? hehehhe.. Salam :) --> kulit rasa halus je kat tmpt kena bju pb ni :D

17 Mar 11 19:14

IRA
Slm kak emma.. Bestla kak PB ni kak.. i punya stain dari nipas lama2 dah keluar tau.. badan kepala rasa ringan.. Mak cakap saya dah nampak kurus sikit yey!!!! :D


____________

______________

Name

Date

faezah
semekum emma..brt blm tmbg tp dah ramai org perasan i dah kurus.. :D

16 Mar 11 09:23

wawa
Slm kak emma!! ;) mmg pkai PB ni badan rasa kemas...suka..bdn dah rasa ringan dah!! hehehe ;)

16 Mar 11 09:22

AScha BRUNEI
as salam Emma..im from brunei..ada tak jual produk ne kat brunei? i berat 79kg.. hehehe..macamana proses pembayaran?

16 Mar 11 09:19

aishah
elo elo kak emma!! :D

16 Mar 11 09:16

atul
akak...tgh buzy ker..??? ;)

16 Mar 11 09:15

jijah
Hiii Emma :D

16 Mar 11 09:14

Emma
wkslm..hai!!!! @ Pn Noor.. Yup2 besok kita jumpa okay.. girdle yang u nak tu mmg dah ada ready stok.. See You Tmrw dear.. ;)

16 Mar 11 08:21

Pn Noor Bangi
Sejak dah ada anak 3 ni.. badan gelebeh sana sini.. dah cuba mcm2 last2 kwn i bukak cerita rekomen PB ni..I surirumah je umur 38y.. tp hsbn i nak belikan i PB ni ;)

16 Mar 11 08:19

Pn Noor Bangi
Salam Emma.. I nak beli seluar PB ni je dulu.. Akan byr cash.. Tlg hantar ke runah saya di Bangi ok emma.. Pls call me back dear.. Dah ok sleaur ni br i amik full set.. perut ni buncit la Emma.. :(

16 Mar 11 08:18

Emma
Ok Eija dah dapat dah email confirmation.. All the thing also ready to deliver to u.. 1PB + 2 filter B&C.. Tahniah Eija.. Mmg Best kalau ada 2 set ni.. Can prolong the lifespan our our lovely PB.. ;)

16 Mar 11 07:45

EIJA - Kota Dsara
Salam Oit Emma..hehehhehe i dah ready dah ni nak amik 2nd set + bioaura filter B+C .. Pls quote me kay..nannti aku tansfer dalam maybank ko ma.. hehehe hebatla kau skrg ..gerun aku tgk kete ko rmh ko

15 Mar 11 21:50

EMMA
@ quraishah.. Askm..hai22!!!! Haish mana adagalmour biasa2 jek..hehehehe tqqq dear luv u too ;)

15 Mar 11 21:48

quraishah
Glamour ar kak Emma sekarang.. FAMOUS! Mana2 pun org kenal kak Emma.. heheh syg kak emma !! i respek u

15 Mar 11 21:47

Emma
Wkslm hai!!!! @ jehan.. tahniah..anda sudah memilki syurga anda semula jehan iaitu = SEHAT Alhamdullillah syukur22 Jehan ;)

15 Mar 11 21:08

Jehan
Slm Emma.. I rasa LEGA dah skrg.. Sakit pinggang, sakit belakang kerana sllip disk i ni dah tak rasa dah.. PB ni in slience mengubati kita kan Emma.. Rasa LEGAA sungguh LEGAA i dh boleh JLN laju2 dah

15 Mar 11 21:07

Emma
Iskkkkkk xdela dayang... saya ni biasa2 je.. dyg lagi cantek,, saya senang dgn dyg..seronok kali ni dapat jumpa dayang in person.. Ok i tgu dayang nak letupkan PB ni di Kuching okay! tqq :D luv u!!

15 Mar 11 20:42

Dyg - Kuching
Harap kita boleh jumpa lagi..Bila Emma ke kuching lagi tlg bgtau.. Best seronok n senang dapat jumpa org secantik seseksi & pandai bergaya seperti Emma.. ;)

15 Mar 11 20:40

Dyg - Kuching
Breast saya dah kecil sikit u know emma..Perut rasa sgt kemas.. semalam jalan jauh kat kuching tak rasa letihpun tau..husband juga puji badan dah nampak kecil dari biasa..mmg menjadi la PB ni Emma. :)

15 Mar 11 20:38

Dyg - Kuching
Thx emma,,, parcel kain ela utk baju raya dah sampai.. cantek pilihan emma. emma ni bestla suka tlg org..rtak lokek klu minta bantuan.. juga pemurah..syg Emma.. ;)

15 Mar 11 20:36

Dyg - Kuching
Salam Emma... Besynya dapat jumpa u kat Kuching ni.. Dasyat betul demo dgn u.. I etrus nampak kurus!! bawah breast, belakang lemak HILANg! Lengan terus jadi kecil 1 size.. I begitu impress dgn u Emma

15 Mar 11 20:33

Emma
Askm..Hai!!!! @Atin Putrajaya.. Thx 4 d msg.. Ok jumpa besok ..Im awaiting final what time yg boleh kita jumpa. IOk c ya.. Sudah save my number kan? TQQQ.. C u YA ;)

15 Mar 11 18:55

Atin Putrajaya
Im interested to join people like u ;) im sooo much into biz,just that im too bz with work :( hehehe ok Emma jumpa bsk okay! c Ya :D

15 Mar 11 18:53

Atin Putrajaya
49kg masa baru kahwin,64kg after anak 3..tu pun dah puas diet n exercise..if not 72kg. tapi sbb x sabar nak PB ni tau...emma,ur body sgt cun. mungkin besok kita boleh jumpa..emma,pls citer ttg biz..;)

15 Mar 11 18:51

Atin Putrajaya
cik emma? baru tahu psl pb kelmarin.. tu pun sbb kwn introduce..i ada maslah berat badan. paaaaling x suka dekat perut. Now 64kg :( dulu slim,49kg..sbb tu tak bising..

15 Mar 11 18:49

Emma
Salam Hai!!!!!! @ Cik Anne..Yes we do post to UK.. Pls see email/inbox for detail okay dear..Ok now the PB is ready for you to post.. We serve wordwide market.. Uk antara terbanyak kami sudah pos.. :D

15 Mar 11 18:44

Cik Anne - UK
Slm Emma, i live in London, bole poskan? Berapa charge untuk girdle? One-off. Tq

15 Mar 11 18:41

Emma
Tqqq tahniah kepada semua yang dapat PB masing2 now... Pls contact me anytime/anywhere/anyplace..im here to serve to dear..^^

15 Mar 11 18:38

Draw Ranger
black guys are tough.i like ;)

15 Mar 11 05:02

Ira wangsa maju
Thx emma sanggup dtg jumpa i wpun dah lewat n Emma dah penat hehehhehe.. I ada tanay dealer lain drg kata i dah xde saiz.. tak sangka mmg betul cakap u, i masih boleh muat size PB terbesar tu.. hepy:D

14 Mar 11 08:36

Sheena Kinrara
so ok ..jumpa mlm ni yea Emma 8mlm di rumah saya di kinrara.. I byr cash ni..bawa sekali wash PB tu :) jumpa kay Emma..See u ;)

14 Mar 11 08:33

Sheena Kinrara
hilang terus n rasa support yg best n confident i nak jalan.. i amik bengkung dulu yea Emma .. Jiran i yg stringly recomend this sebab dia pun ada sakit pinggang/belakang sebelum ni boleh hilang dah.

14 Mar 11 08:32

Sheena Kinrara
Salam Emma..I nak amik bengkung je dulu.. sebab i slip disk.. jln pun dah slow2 n mcm dah mengesot2.. 1 day jiran i pinjamkan i bengkung dia size 90.. Wowo Emma memang sakit i ni boleh hilang ..

14 Mar 11 08:30

Ira Wangsa Maju
Salam Emma, boleh dtg terus hantar PB ni.. i yg contact u ari ni yang 100kg tu.. Saya byr cash kak Emma.. Dtg tau..

14 Mar 11 08:27

Sally
Nice theme

14 Mar 11 08:03

Sally
Thanks for giving me chance to promote my blog

13 Mar 11 09:57

Suzanne Parkview
Sakit2 kat bahagian dada, dlm breats juga dah hilang, selera juga bertambah dah sebab i dah bersemangat semula kot. hubby pun support n suka i dah change my happiness emma!! ;)

13 Mar 11 04:30

Suzanne Parkview
I rasa sungguh bersemangat sebab lump i ni semakin dah hilang bentuknya..!! Great i jumpa u!! Great i jumpa PB ni.. Tak sia-sia i melabur beli PB ni..Alhamdullillah Emma..!! Syukur!!!! :D

13 Mar 11 04:28

Suzanne Parkview
Salam Emma!!! Bestnya Emma lump i di bgreast dah tak sakit2 dah tau.. cuma lump2 kat perut i i i baru order girdle ni dgn u.. Tak sangka Emma, i pakai longbra je ni tapi kesan sakit2 kat breast i :D

13 Mar 11 04:27

Nina - Rwg
Lepas jumpa Emma, I jadi lain..money spent is so worth it!! Dah pun dpt gelaran "ibu body seksis" kt opis ...

13 Mar 11 04:22

Ana Brunei
emma....! i love lacto lite, bdn terasa ringgan tapi dlm 5 hari tu terok juga, cirit birit now dh ok... :D suka bdn dah ringan dah ni! ;)

13 Mar 11 00:35

Ana Brunei
Salam Emma!! hai22 klu tak pakai PB now rasa macam ada kurang d badan... confident sgt2 jadi nya... since i mensus heavy today, i cuma guna bra n waist nipper ni..girdle i xpakai..tapi still rs best!

13 Mar 11 00:33

Nori KL
so c u tomoro emma.i sbnrnya segan jugak nk tnya sbb nk order bengkung jer.selalunya org x lyn...tp u lain la emma..suka u!!!!

13 Mar 11 00:27

Nori KL
actually emma i dh lma dok tgk benda ni.kwn i dh pakai.tats y i kumpul duit nk beli jugak.utk kesihatan kan.pastu i selalu search internet .. tp i trust u emma..u popular sgt2 tau ;) kol i now ;)

13 Mar 11 00:26

Nori KL
oooo..tp emma.klu pki bengkung jer ok ker? tp bole rmping instant tak.utk kesan rmping jer dulu coz perut buncit.bila i ada budget lbh i beli la full set..klu ok esok i on jer..i byr cash terus. Kol i

13 Mar 11 00:24

Nori KL
Salam Emma..i'm interested but not enough budget.can i just buy the corset (bengkung) first? camne nk jmpa emma? i dok keramat au, kerja jln semarak..70kg.breast 38",pinggang 35",pinggul 41".k

13 Mar 11 00:20

Ira
AsSlm Kak emma..Harga brape sekarang..blom naik2 lagi kan.. berat saya 57kg..teringin sgt nak pakai PB ni.. :)

13 Mar 11 00:18

Azlina rmlee
Salam Emma,, parcel dah sampaii!! TQ kak emma..muarhgggggh..size ngam sgt2!! ;)

13 Mar 11 00:16

syima t.intan
Salam...saya antara yg berminat nk bli produk pb nie..now 72kg 165cm..nak full set sbb amik seluar je tp nnt nmpk unbalance la pulak..lgpun lengan saya mmg berlemak btl..contact saya yea kak emma :D

13 Mar 11 00:14

Lepak
jom follow lepak.my

10 Mar 11 02:55

yatie
emma: mmgg btl lah..bila pakai PB badan terasa mcm ringan je..perut pn rasa kemas je dan x rasa lapar pn...

05 Mar 11 23:51


Name

Date

dyg kuching
salam emma. i dah terima parcel PB dengan selamatnya... Thx emma...tak sabar nak tgu u dtg kuching mgu depan..kita akan jumpa..;DD

21 Feb 11 16:11

Suezanne
Emma, i abru balik oversea.. i dah 40an..anak 4 ada sejarah cesaser.. tapi nak nak order 2 bra sekaligus..sebabmy breast ada sakit2 ada lump..;)

22 Feb 11 18:04

Suezanne
my frends suggustkan amik bra ni sebab berkesan atas lump dia tau.. i takut la emma lump2 ni.. i byr cash..pls contact me emma yea..u dtg rumah i terus la kat kepong :) c u emma.. i nak urgent!

22 Feb 11 18:05

emma
Ok suzanne..thx contact me dear.. Appointment kita terus hari ini juga as you wish. See You there dear.. U will get our 1st class service..Fast delivery. ready stock always n demo pakai consultancy:)

22 Feb 11 18:08

hana brunei
dear emma..u there..?? ;)

23 Feb 11 20:41

hna brunei
salam emma hana: nak tanya corset tu bila i jirus dengan air yg lebat, boleh menghilangkan FIR nya ke? hana: takut juga,..

24 Feb 11 11:42

hna brunei
sbb i suka jirus terus dengan air hana: then i guna woolite tuk cuci hana: let me know the answer, if u dh baca yea..

24 Feb 11 11:43

Emma
Slm hna--> "Ia terlalu micro disemai /berlindung dalam fiber,ia tidak akan jatuh semasa merendam ,membasuh atau membilasnya."

24 Feb 11 11:47

Emma
Hna--> Menjirusnya = mengalirkan air dgn lembut. DILARANG memaksa air laju menuju ke PB. DILARANG melakukan tindakan yang keras seperti memintal, menggosoknya dgn kuat, hard spray water dsb..;)

24 Feb 11 11:49

emoi Brunei
Salam Emma, dibrunei dimana nak dapatkan PB? :)

27 Feb 11 18:05

Emma
Salam EMOI brunei...haiii2222 tq msg me here..pls chat with me direct dear..tqq ;)

27 Feb 11 18:10

ryai labuan
emma nk tanya pasai PB corset. Saya diLabuan. Tapi ari ni saya ke KL. Saya ada kursus di Hotel di shah alam. Kita jumpa terus sis Emma. nnt sy call or sms emma. I nak full set sis. berat i 85kg. :)

28 Feb 11 13:12

Emma
salam..hai22 thx msg me here.ok boleh jumpa i terus. U will get my one-to-one direct consultation & its FREE. II sendiri yg ukurkan u, tentukan size u & pakaikan u dear.. Ok c ya..! ;)

28 Feb 11 13:17

faeza.kamaludin
Salam buzy ker ;)

28 Feb 11 13:20

Anna Brunei
:) salam dear emma... hope u ada..i baru baca ur inbox senang hati i..parcel ke 2 blm sampai lagi..baru kejap ni i tlpn bhgian parcel..drg dh check kn..

28 Feb 11 13:22

Anna Brunei
;) parcel ku bertolak ke brunei 23 hb tapi blm diterima kat parcel pengambilan.. drg cakap mungkin hari isnin, insyaallah..tak sabar dgn la praise hmmmm..

28 Feb 11 13:24

EMMA
wkslm..hai!!! we r guaranteed u safe & fast delivery dear.. LaPraise skincare new product keluaran haio juga.. menjadikan kulitmu persis sutera. All natural ingredient no chemical. tqq ;)

28 Feb 11 13:29

AlinAmn JB
salam mcm mna sya nk order?

28 Feb 11 15:37

EMMA
AlinAmn JB---> Nak order PB? semudah A,B,C.. SIla click link disebelah ini.. Sila contact saya direct kay 019-3540855 Emma tqq ;)

28 Feb 11 17:54

CTL67
saya dah tua , gemuk n bpenyakit . alahan dgn mcm2..Nak la cuba ...

04 Mar 11 17:30

yatie
emma: mmgg btl lah..bila pakai PB badan terasa mcm ringan je..perut pn rasa kemas je dan x rasa lapar pn...

05 Mar 11 23:51

Lepak
jom follow lepak.my

10 Mar 11 02:55

syima t.intan
Salam...saya antara yg berminat nk bli produk pb nie..now 72kg 165cm..nak full set sbb amik seluar je tp nnt nmpk unbalance la pulak..lgpun lengan saya mmg berlemak btl..contact saya yea kak emma :D

13 Mar 11 00:14

Azlina rmlee
Salam Emma,, parcel dah sampaii!! TQ kak emma..muarhgggggh..size ngam sgt2!! ;)

13 Mar 11 00:16

Ira
AsSlm Kak emma..Harga brape sekarang..blom naik2 lagi kan.. berat saya 57kg..teringin sgt nak pakai PB ni.. :)

13 Mar 11 00:18

Nori KL
Salam Emma..i'm interested but not enough budget.can i just buy the corset (bengkung) first? camne nk jmpa emma? i dok keramat au, kerja jln semarak..70kg.breast 38",pinggang 35",pinggul 41".k

13 Mar 11 00:20

Nori KL
oooo..tp emma.klu pki bengkung jer ok ker? tp bole rmping instant tak.utk kesan rmping jer dulu coz perut buncit.bila i ada budget lbh i beli la full set..klu ok esok i on jer..i byr cash terus. Kol i

13 Mar 11 00:24

Nori KL
actually emma i dh lma dok tgk benda ni.kwn i dh pakai.tats y i kumpul duit nk beli jugak.utk kesihatan kan.pastu i selalu search internet .. tp i trust u emma..u popular sgt2 tau ;) kol i now ;)

13 Mar 11 00:26

Nori KL
so c u tomoro emma.i sbnrnya segan jugak nk tnya sbb nk order bengkung jer.selalunya org x lyn...tp u lain la emma..suka u!!!!

13 Mar 11 00:27

Ana Brunei
Salam Emma!! hai22 klu tak pakai PB now rasa macam ada kurang d badan... confident sgt2 jadi nya... since i mensus heavy today, i cuma guna bra n waist nipper ni..girdle i xpakai..tapi still rs best!

13 Mar 11 00:33

Ana Brunei
emma....! i love lacto lite, bdn terasa ringgan tapi dlm 5 hari tu terok juga, cirit birit now dh ok... :D suka bdn dah ringan dah ni! ;)

13 Mar 11 00:35

Nina - Rwg
Lepas jumpa Emma, I jadi lain..money spent is so worth it!! Dah pun dpt gelaran "ibu body seksis" kt opis ...

13 Mar 11 04:22

Suzanne Parkview
Salam Emma!!! Bestnya Emma lump i di bgreast dah tak sakit2 dah tau.. cuma lump2 kat perut i i i baru order girdle ni dgn u.. Tak sangka Emma, i pakai longbra je ni tapi kesan sakit2 kat breast i :D

13 Mar 11 04:27

Suzanne Parkview
I rasa sungguh bersemangat sebab lump i ni semakin dah hilang bentuknya..!! Great i jumpa u!! Great i jumpa PB ni.. Tak sia-sia i melabur beli PB ni..Alhamdullillah Emma..!! Syukur!!!! :D

13 Mar 11 04:28

Suzanne Parkview
Sakit2 kat bahagian dada, dlm breats juga dah hilang, selera juga bertambah dah sebab i dah bersemangat semula kot. hubby pun support n suka i dah change my happiness emma!! ;)

13 Mar 11 04:30

Sally
Thanks for giving me chance to promote my blog

13 Mar 11 09:57

Sally
Nice theme

14 Mar 11 08:03

Ira Wangsa Maju
Salam Emma, boleh dtg terus hantar PB ni.. i yg contact u ari ni yang 100kg tu.. Saya byr cash kak Emma.. Dtg tau..

14 Mar 11 08:27

Sheena Kinrara
Salam Emma..I nak amik bengkung je dulu.. sebab i slip disk.. jln pun dah slow2 n mcm dah mengesot2.. 1 day jiran i pinjamkan i bengkung dia size 90.. Wowo Emma memang sakit i ni boleh hilang ..

14 Mar 11 08:30

Sheena Kinrara
hilang terus n rasa support yg best n confident i nak jalan.. i amik bengkung dulu yea Emma .. Jiran i yg stringly recomend this sebab dia pun ada sakit pinggang/belakang sebelum ni boleh hilang dah.

14 Mar 11 08:32

Sheena Kinrara
so ok ..jumpa mlm ni yea Emma 8mlm di rumah saya di kinrara.. I byr cash ni..bawa sekali wash PB tu :) jumpa kay Emma..See u ;)

14 Mar 11 08:33

Ira wangsa maju
Thx emma sanggup dtg jumpa i wpun dah lewat n Emma dah penat hehehhehe.. I ada tanay dealer lain drg kata i dah xde saiz.. tak sangka mmg betul cakap u, i masih boleh muat size PB terbesar tu.. hepy:D

14 Mar 11 08:36

Draw Ranger
black guys are tough.i like ;)

15 Mar 11 05:02

Emma
Tqqq tahniah kepada semua yang dapat PB masing2 now... Pls contact me anytime/anywhere/anyplace..im here to serve to dear..^^

15 Mar 11 18:38

Cik Anne - UK
Slm Emma, i live in London, bole poskan? Berapa charge untuk girdle? One-off. Tq

15 Mar 11 18:41

Emma
Salam Hai!!!!!! @ Cik Anne..Yes we do post to UK.. Pls see email/inbox for detail okay dear..Ok now the PB is ready for you to post.. We serve wordwide market.. Uk antara terbanyak kami sudah pos.. :D

15 Mar 11 18:44

Atin Putrajaya
cik emma? baru tahu psl pb kelmarin.. tu pun sbb kwn introduce..i ada maslah berat badan. paaaaling x suka dekat perut. Now 64kg :( dulu slim,49kg..sbb tu tak bising..

15 Mar 11 18:49

Atin Putrajaya
49kg masa baru kahwin,64kg after anak 3..tu pun dah puas diet n exercise..if not 72kg. tapi sbb x sabar nak PB ni tau...emma,ur body sgt cun. mungkin besok kita boleh jumpa..emma,pls citer ttg biz..;)

15 Mar 11 18:51

Atin Putrajaya
Im interested to join people like u ;) im sooo much into biz,just that im too bz with work :( hehehe ok Emma jumpa bsk okay! c Ya :D

15 Mar 11 18:53

Emma
Askm..Hai!!!! @Atin Putrajaya.. Thx 4 d msg.. Ok jumpa besok ..Im awaiting final what time yg boleh kita jumpa. IOk c ya.. Sudah save my number kan? TQQQ.. C u YA ;)

15 Mar 11 18:55


NameDate
nazira
sangat berkualiti n sangat berbaloi baloi duit beli set ni..cuba utk dapat keberkesanannya..macam saya.. dah lost almost 21kg in 27 weeks..
03 Nov 09 17:39

yun
brp hrga pb ni. x dinyakan pn
04 Nov 09 19:47

nazira
yun--> kat atas kan ada harga sekeping2.. tgk la kat situ..kalau full set..total jer laa..hehehe
05 Nov 09 18:59

to nazira
did u wear the whole set of PB dapat turun 21kg in 27W? kalau pakai bengkung je?amik masa lama eyh? :/
08 Nov 09 05:39

nazira
yes..i'm wearing the full set of PB.. Its sucg a great chnges to ur body.. if pakai bengkung jer..bak kata Emma,mcm mandi tak pakai sabun la.. hehehe.. pakai full set utk keberkesanannya..
11 Nov 09 16:31

nazira
wear bengkung at night. its good for ur health..
11 Nov 09 16:32

to nazira
oohh.oke2 baiklah.hehe got it! thanx ya! :)
14 Nov 09 22:28

nazira
try full set k utk keberkesanannyee..
15 Nov 09 16:16

SURI
hai,pn emma.boleh ke saya melipat seluar pjg PB tu?sb seluar PB saya panjang tika saya memakainya..
16 Nov 09 01:41

SURI
sapa blh jwb soalan saya..hai,pn emma.boleh ke saya melipat seluar pjg PB tu?sb seluar PB saya panjang tika saya memakainya..
16 Nov 09 01:44

EMMA
SURI..Girdle PB direkacipta panjang di peha. Tidak perlu melipatnya. Pakai sediada untuk peha yang cantik..;-)
16 Nov 09 03:30

SURI
salam pn Emma, slmt pge,mlm tadi Suri try pakai PB saiz 75b yang pn sarankan tu aduh sendat gila suri nak pakai sendiri pun tak boleh..huhu..kat bahagian perut tu suri dah pakai sehingga cangkuk yg
16 Nov 09 18:15

SURI
ke 3..risau gak kot..tercabut lah plk nnti..
16 Nov 09 18:17

EMMA
SURI, sepatutnya dealer anda tahu hal ini. Ok pls email ukuran badan suri kpd saya utk penentuan saiz sebenar suri. Saya akan bantu. TQ
16 Nov 09 22:30

yan
emma, premium beautiful boleh direndam tak???
17 Nov 09 03:18

EMMA
YAN..boleh..but not more than 15min yea..utk menjaga ketahanan fabriknya..;-)
18 Nov 09 05:20

SURI
mf pn emma.ok nti saya akan bg ukuran tersebut pd pn yer.nak bagi ukuran berat badan dengan ketinggian je ke?
20 Nov 09 00:12

SURI
semalam suri dah tukar saiz baju long bra dari 65c ke 75B bru ok skt.nati 26/11/09 ada rzki suri teringin nak jumpa pn emma..hehe..baru puas hati jumpa secara live kan..
20 Nov 09 00:23

ita
salam kenal..jom singgah
22 Nov 09 01:091
nazira
read the lates testimony.. its mine.. hehehee.. thanx to emma..
22 Nov 09 16:58

EMMA
thx a million to Nazira too, that provide us such a good and genuine story about urself. Good info for ALL. TQ Dear
23 Nov 09 02:38

Syuhada
best la blog nie saya suka jom jadi member saya
26 Nov 09 07:49

nazira
welcome to syuhada.. join this blog n try this amazing product..
27 Nov 09 21:25

Janda Muda
hi minat la nak beli
30 Nov 09 14:54

Firdaus
leh jadi member tak
30 Nov 09 14:55

nazira
janda muda--> minat jer ker?? beli n cuba laaa.. absolutely amazing..
01 Dec 09 22:36

SURI
salam pn.emma. ini adalah detail yang pn emma minta hari tu.
02 Dec 09 17:44

SURI
weight 46.5kg, height 147.01, bmi 21.2, kalu normal bmi rage 19-25, ideal weight 41.6-54.8kg.
02 Dec 09 17:46

SURI
bengkung&girdel saiz 70, long bra ni baru je suri beli 3 mgu yg lalu brsaiz 75b. hurm barulah kali ini suri dpt pakai 3set sekali gus.tapi tulah x der spa yg nk tolg ajrkan pki PB dg cara yg tepat
02 Dec 09 18:00

hanz
kenapa girdle saiz 82 (2L) tak boleh muat, pinggul saya 100cm. Salah saiz ke dealer saya bagi?
17 Dec 09 11:21

hanz
tahniah Nazira
17 Dec 09 21:43

kelip_kelip
saya dh pakai corset ni mmg best
21 Dec 09 00:01

kelip_kelip
dulu xleh pakai suar jeans
21 Dec 09 00:02

kelip_kelip
skrg blh levis lagi.....
21 Dec 09 00:02

nurul
hey kak semekom.bulan 2 ni i nak balek malaysia macam mana nak jumpa ngan akak sebab i kejap jer kat situ
24 Dec 09 05:04

EMMA
NURUL* By 1 ring i be there. C ya ;-)
24 Dec 09 14:27

nurul
nurul call akak nanti , mungkin i duk kat hotel macam mana ngan ukauran baju kena ukur sendiri ke
25 Dec 09 11:37

EMMA
Nurul>>>>Sila lihat email terkini dari saya yea.. :cool:
26 Dec 09 10:16

EMMA
kelip_kelip>>Tahniah! Apa tunggu lagi jadilah usahawan seperti kami ni, anda sudah pakai =anda sudah mengusai produk sebenarnya! Amat rugi anda tidak join haio.. Contact saya >lanjut yea.. :heart:
26 Dec 09 10:20

EMMA
>>hanz>>The best ur size is 90 or 98 yea. Sila ym saya utk kepastian.TQ
26 Dec 09 10:21

nazira
azam tahun baru.. SIHAT, CANTIK, ANGGUN.. hehehe TQ to sis Emma..
07 Jan 10 19:29

Yati
Salam Emma, check email ye, untuk exchange banner. Tq.
15 Jan 10 09:06

Cika
Nak tanya. Bengkung tu pakai start hari ke berapa lepas bersalin? TQ
17 Jan 10 21:03

EMMA
Cika>>>Bengkung boleh letakkan sentuh kulit peut dulu right after delivered. Ia menyamankan perut, mengeluarkan angin dalam rahim. Selepas 3 hari bersalin dah boleh cuba kancing bengkung ok..:)
18 Jan 10 09:16

Emma
Maaf terlalu banyak email pertanyaan. Saya cuba balas. Paling cepat sila call direct HOTLINE saya @ 019-3540855. tq :))
25 Jan 10 17:31

apple
saya nk hantar repair korset.agak2brapa lama baru boleh siap?
28 Jan 10 00:12

Emma
>>>>apple-Paling cepat 3minggu boleh dapat balik. Pls call me utk >lanjut kay. 019-3540855. TQVM
28 Jan 10 17:22

LILY
CM NE NK TAHU UKURAN BADAN DAN SAIZ YNG PERLU KITE PAKAI
03 Feb 10 22:45

Emma.
LILY>>>Sila refer email..tq :)
08 Feb 10 08:59

ZU
salam..macamane eh nak cek wether coarset kite tu still fungsi ke tak?
26 Feb 10 03:15



NameDate
EMMA
Hai ZU. Refer http://beautiful2u.blogspot.com/2008/10/simple-test-untuk-menguji-kehadiran-fir.html utk lbh Lanjut . TQ
26 Feb 10 16:00

liza
sy menggunakan beatiful ni daripada mak saya. mak sy ahli Hai o. jadi saiz yang mak saya berikan tu x kenal ukuran badan saya .... saya masih tidak menggunakan kan lg. mcm ana saya nk tukar saiz tu?
28 Mar 10 23:07

Emma
Askm lLiza, boleh refer http://beautiful2u.blogspot.com/search/label/Pemilihan%20PB
02 Apr 10 18:50

comel
salam,akk camne nak tahu ukuran badan dan saiz yang perlu kite pakai..saya harap akk dapat membantu..
06 Apr 10 19:11

comel
saya tinggi 155cm,berat 65kg..saiz pinggang 34,punggung 42,puncak dada 38,bawah dada 34..ukurang yg saya beri dalam inci..saya harap akk dapat membantu..
06 Apr 10 19:13

hana
salam kak emma.. hana dok kat serdang selangor.. kalau kita nak beli, kak emma tlong ukur atau kita juz ukur sendiri pastu order trus?
04 May 10 03:34

emma
wkslm hana. Ye saya yg ukurkan utk hana n terus order ;)
04 May 10 06:38

julie
Salam Emma,akak dah cuba bengkong smlm,dpt drasa perubahan walaupun cuma skap aja memakainya,akak buat drumah utk promo premium beautiful & bio Aura juga.Drp.kak julie dBrunei.
05 May 10 19:10

emma
Julie, Congrate! Syabas. Itu baru bengkung, kalau full set lagi terasa kesannya.
10 May 10 17:05

emma
Anna, jika nak hantar repair untuk kesan koyak tu, boleh hantar melalui saya. Fully Guaraanteed FREE repair wholeife warranty. tq ;)
12 May 10 16:41

yati
saya ada hantar repair korset,agak2 bila boleh siap?
01 Jun 10 20:17

Emma
Salam Yati, repair paling cepat 3minggu paling lambat 3bulan ikut rekod saya. depends pada que juga..;)
02 Jun 10 18:09

Zetty
Sy berminat nk beli PB , emailkan sy detailsnyer yer...trima kasih...
07 Jun 10 15:06

aylinn
nak tanya kat mana nak hantar repair korset nie.
22 Jun 10 21:17

Emma
Ya, boleh hantar kepada kami.
29 Jun 10 18:25

hanum
saya ada membeli PB 2 tahun lpas... tapi saya jarang memakainya... skg brt saya makin bertambah... agak2... boleh ke saya pakai je PB saya tu walaupun agak ketat?
30 Jun 10 20:14

hanum
lagi satu bila saya pakai bengkung tu kalau duduk, msti bahagian bawah pinggang ternaik ke atas... knapaek? n cane nak selesaikannya?
30 Jun 10 20:22

Emma
Hanum, PB ada hadnya. Jika terlalu ketat ianya tidaklah sesuai utk anda lagi. Jalan terbaik ambil saiz yg bersesuain. Sila email saya >lanjut utk tentukan saiz anda sekarang. Tq
01 Jul 10 05:31

Emma
Hanum jika bengkung terlipat keatas itu menunjukkan pemakain bengkung yg kurang betul. SIla email saya. Tq
01 Jul 10 05:32

lola
saya nak tanya sama ada pemakaian PB ada side-effect untuk jangka masa panjang - TQ
04 Jul 10 21:09

Emma
Askm lola. Jika memakai saiz yang tepat , untuk jangka masa panjang bukan sahaja mencatikkan tubuh badan badan benefit kepada kesihatan dan hubungan intim suami isteri. Hubungi saya >lanjut ;)
05 Jul 10 18:09

azmah
saya nak order...cmne ye...cash or ansuran
14 Jul 10 20:04

Emma
Azmah, pelbagai kaedah pembayaran di tawarkan sekarang. Sila tel saya @ 019-3540855 Emma. TQ ;)
16 Jul 10 00:21

apiz
berat i 89kg so size L ok ke?cane byrnnya if guna crdt card?
17 Sep 10 10:52

Emma
Apiz, sila refer msg kpd u dari kami. Size ditentukan oleh kami sepeneuhnya, selainnya anda tentukan keselesaannya. CCard? mudah sahaja..SIla refer msg reply anda..tq ;)
17 Sep 10 11:01

mOOn
hi emma, sy berminat nak tahu lebih lanjut berkenaan dgn PB. bleh email email PB?
29 Sep 10 05:04

Emma
thank u mOOn, see inbox kay..;)
29 Sep 10 05:32

dzun
salaam, kak emma, kalau basuh PB ni dgn sabun serbuk PB ni rosak ke?saya xtahu pun yg PB ni xleh basuh guna sabun serbuk..risau la..
07 Oct 10 19:08

norhayati
salam..kak emma saya pakai yg 1set punya apa kesan nya selepas dr 6bulan lebih..saya memakainya..
10 Oct 10 10:09

michelle
may I know how long is the girdle? Thanks
06 Nov 10 23:03

FIRMI
hi..sye ibu kepda 1 anak.lps bersalin payudara saya kelihatan lbh besar daripada badan saya.blhkh pb bertindak mengecilkan payudara saya kepada saiz yg lbh sesuai?
07 Nov 10 03:03

Emma
FIRMI> Sila call/sms saya secepat mungkin kay..Ye boleh, tapi sebelum itu saya kene dapatkan ukuran bdn dulu kay.. tq ;)
07 Nov 10 03:04

Mni
Salam Ema...I m thinking of buying ur slimming product as birthday present for my wife..she is 47yrs old, 5'2" and 55Kg...very conscious abt her body n shape...what is your recommendation.
07 Nov 10 08:00

Emma
Mni--> yes u can..Pls call/sms me direct 019-3540855 Emma for fast respond.Tq ;)
07 Nov 10 08:02

julia zainal
salam. interested nak beli full set...berapa price ek? tq ;)
14 Nov 10 06:00

Emma
Wkslm Julia> pls do contact me kay..019-3540855 Emma for fast respond. TQ :))
14 Nov 10 06:01

Fyda terengganu
Fyda nak tanya, mcmana nak beli PB ni? BErminat sgt2. ;) tq
15 Nov 10 20:19

angelneina
hi..if ure there emma..i need help: please reply me. thank u
23 Nov 10 07:04

Emma
angelneina, pls email or sms or call me direct 019-3540855. tq :))
23 Nov 10 07:05

Mayuri
What a fantastic post! Thank you for sharing it on your blog.
24 Nov 10 05:03

Siti
salam. ..hebat betul saya tgk laman web ni...saya nak ty kak emma buat sendiri ke..:D
24 Nov 10 23:52

Ina
nk jd mcm emma...sy dh join bisnes ni.tp x sehebat emma ;-)
25 Nov 10 00:59

S Zarina
Salam k.Emma. :D perut da kecil la..dulu jeans saiz 36 skrg 34....perut ada lemak lg ckit...2 la kak...tgk klu ada rezeki lebih hujung thn ni... sa contact kak..utk bengkung plak... hehehehehe...
25 Nov 10 04:04

Ita Queen
hai salam.. emma i just want confrm with u the price pb klu i byr guna cc
25 Nov 10 04:09

LYNA
Emma. saya nak cuba korset nie. saya dri labuan. 57kg, dah kahwin, anak 4 dah . masalah saya kat perut la. bhgian perut ni yg sukar tuk saya kurangkan. bhgian perut ni yg sukar tuk saya kurangkan..
26 Nov 10 19:27

Lin
77kg tinggi 160, untuk bra kadang2 saya pakai saiz 36B & 38C ini kerana ukur lilit badan saya yang lebar..bagaimana jika nk tahu saiz bra dari produk ini? saya dari Jb...
28 Nov 10 15:27

Lin JB
... tu ler.. sejak ank 2 ni bdn dah dipam2......yg paling sy geram tang perut ngan peha....breast lak .....ish ..baru je tahu produk ini....dari internet...
28 Nov 10 15:28

b2b
boleh terangkan cara memudahkan nak pergi toilet? kan dinasihatkan minum air yg byk, jd asik nak ke toilet tapi agak leceh bila nak buka PB.
29 Nov 10 18:48

zie-UK
berminat dgn PB. tp skrg sya berada diluar negara. Mcm mana blh saya dptkan produk ni ye?. Saya tiada credit card, tp ada visa debit card. Blh tak saya buat pembayaran pakai paypal? :)
01 Dec 10 02:36

Emma
Tahniah Zie, PB anda sudah dipos.. Mudah.Pantas & puashati..Itu guarantee kami :D.
01 Dec 10 20:35




NameDate
Rahmah Brunei
saya relly intrested w PB. baru saja bkahwin, pada 05 Nov yg lalu...umur baru 25..currently berat 70+ kejap turun kejap naik.... n tinggi 164cm.. :)
05 Dec 10 18:37

Aina KL
saya nak beli premium beautiful macam mana? Berat 61kg tinggi 168. Blom kahwin. Ada ccard n buleh byr cash ni..Contact me kay kak emma! tq :)
05 Dec 10 17:24

Emma
Lin-JB sila hubungi saya semula tqqq! :)
01 Dec 10 20:36

Emma
Tahniah Zie, PB anda sudah dipos.. Mudah.Pantas & puashati..Itu guarantee kami :D.
01 Dec 10 20:35

zie-UK
berminat dgn PB. tp skrg sya berada diluar negara. Mcm mana blh saya dptkan produk ni ye?. Saya tiada credit card, tp ada visa debit card. Blh tak saya buat pembayaran pakai paypal? :)
01 Dec 10 02:36

b2b
boleh terangkan cara memudahkan nak pergi toilet? kan dinasihatkan minum air yg byk, jd asik nak ke toilet tapi agak leceh bila nak buka PB.
29 Nov 10 18:48

Lin JB
... tu ler.. sejak ank 2 ni bdn dah dipam2......yg paling sy geram tang perut ngan peha....breast lak .....ish ..baru je tahu produk ini....dari internet...
28 Nov 10 15:28

Lin
77kg tinggi 160, untuk bra kadang2 saya pakai saiz 36B & 38C ini kerana ukur lilit badan saya yang lebar..bagaimana jika nk tahu saiz bra dari produk ini? saya dari Jb...
28 Nov 10 15:27

LYNA
Emma. saya nak cuba korset nie. saya dri labuan. 57kg, dah kahwin, anak 4 dah . masalah saya kat perut la. bhgian perut ni yg sukar tuk saya kurangkan. bhgian perut ni yg sukar tuk saya kurangkan..
26 Nov 10 19:27

Ita Queen
hai salam.. emma i just want confrm with u the price pb klu i byr guna cc
25 Nov 10 04:09

S Zarina
Salam k.Emma. :D perut da kecil la..dulu jeans saiz 36 skrg 34....perut ada lemak lg ckit...2 la kak...tgk klu ada rezeki lebih hujung thn ni... sa contact kak..utk bengkung plak... hehehehehe...
25 Nov 10 04:04

Ina
nk jd mcm emma...sy dh join bisnes ni.tp x sehebat emma ;-)
25 Nov 10 00:59

Siti
salam. ..hebat betul saya tgk laman web ni...saya nak ty kak emma buat sendiri ke..:D
24 Nov 10 23:52

Mayuri
What a fantastic post! Thank you for sharing it on your blog.
24 Nov 10 05:03

Emma
angelneina, pls email or sms or call me direct 019-3540855. tq :))
23 Nov 10 07:05
121.121.66.51
angelneina
hi..if ure there emma..i need help: please reply me. thank u
23 Nov 10 07:04

Fyda terengganu
Fyda nak tanya, mcmana nak beli PB ni? BErminat sgt2. ;) tq
15 Nov 10 20:19

Emma
Wkslm Julia> pls do contact me kay..019-3540855 Emma for fast respond. TQ :))
14 Nov 10 06:01

julia zainal
salam. interested nak beli full set...berapa price ek? tq ;)
14 Nov 10 06:00

Emma
Mni--> yes u can..Pls call/sms me direct 019-3540855 Emma for fast respond.Tq ;)
07 Nov 10 08:02

Mni
Salam Ema...I m thinking of buying ur slimming product as birthday present for my wife..she is 47yrs old, 5'2" and 55Kg...very conscious abt her body n shape...what is your recommendation.
07 Nov 10 08:00

Emma
FIRMI> Sila call/sms saya secepat mungkin kay..Ye boleh, tapi sebelum itu saya kene dapatkan ukuran bdn dulu kay.. tq ;)
07 Nov 10 03:04

FIRMI
hi..sye ibu kepda 1 anak.lps bersalin payudara saya kelihatan lbh besar daripada badan saya.blhkh pb bertindak mengecilkan payudara saya kepada saiz yg lbh sesuai?
07 Nov 10 03:03

michelle
may I know how long is the girdle? Thanks
06 Nov 10 23:03

norhayati
salam..kak emma saya pakai yg 1set punya apa kesan nya selepas dr 6bulan lebih..saya memakainya..
10 Oct 10 10:09

dzun
salaam, kak emma, kalau basuh PB ni dgn sabun serbuk PB ni rosak ke?saya xtahu pun yg PB ni xleh basuh guna sabun serbuk..risau la..
07 Oct 10 19:08

Emma
thank u mOOn, see inbox kay..;)
29 Sep 10 05:32

mOOn
hi emma, sy berminat nak tahu lebih lanjut berkenaan dgn PB. bleh email email PB?
29 Sep 10 05:04

Emma
Apiz, sila refer msg kpd u dari kami. Size ditentukan oleh kami sepeneuhnya, selainnya anda tentukan keselesaannya. CCard? mudah sahaja..SIla refer msg reply anda..tq ;)
17 Sep 10 11:01

apiz
berat i 89kg so size L ok ke?cane byrnnya if guna crdt card?
17 Sep 10 10:52

Emma
Azmah, pelbagai kaedah pembayaran di tawarkan sekarang. Sila tel saya @ 019-3540855 Emma. TQ ;)
16 Jul 10 00:21

azmah
saya nak order...cmne ye...cash or ansuran
14 Jul 10 20:04

Emma
Askm lola. Jika memakai saiz yang tepat , untuk jangka masa panjang bukan sahaja mencatikkan tubuh badan badan benefit kepada kesihatan dan hubungan intim suami isteri. Hubungi saya >lanjut ;)
05 Jul 10 18:09

lola
saya nak tanya sama ada pemakaian PB ada side-effect untuk jangka masa panjang - TQ
04 Jul 10 21:09

Emma
Hanum jika bengkung terlipat keatas itu menunjukkan pemakain bengkung yg kurang betul. SIla email saya. Tq
01 Jul 10 05:32

Emma
Hanum, PB ada hadnya. Jika terlalu ketat ianya tidaklah sesuai utk anda lagi. Jalan terbaik ambil saiz yg bersesuain. Sila email saya >lanjut utk tentukan saiz anda sekarang. Tq
01 Jul 10 05:31

hanum
lagi satu bila saya pakai bengkung tu kalau duduk, msti bahagian bawah pinggang ternaik ke atas... knapaek? n cane nak selesaikannya?
30 Jun 10 20:22

hanum
saya ada membeli PB 2 tahun lpas... tapi saya jarang memakainya... skg brt saya makin bertambah... agak2... boleh ke saya pakai je PB saya tu walaupun agak ketat?
30 Jun 10 20:14

Emma
Ya, boleh hantar kepada kami.
29 Jun 10 18:25

aylinn
nak tanya kat mana nak hantar repair korset nie.
22 Jun 10 21:17

Zetty
Sy berminat nk beli PB , emailkan sy detailsnyer yer...trima kasih...
07 Jun 10 15:06

Emma
Salam Yati, repair paling cepat 3minggu paling lambat 3bulan ikut rekod saya. depends pada que juga..;)
02 Jun 10 18:09

yati
saya ada hantar repair korset,agak2 bila boleh siap?
01 Jun 10 20:17

emma
Anna, jika nak hantar repair untuk kesan koyak tu, boleh hantar melalui saya. Fully Guaraanteed FREE repair wholeife warranty. tq ;)
12 May 10 16:41

emma
Julie, Congrate! Syabas. Itu baru bengkung, kalau full set lagi terasa kesannya.
10 May 10 17:05

julie
Salam Emma,akak dah cuba bengkong smlm,dpt drasa perubahan walaupun cuma skap aja memakainya,akak buat drumah utk promo premium beautiful & bio Aura juga.Drp.kak julie dBrunei.
05 May 10 19:10

emma
wkslm hana. Ye saya yg ukurkan utk hana n terus order ;)
04 May 10 06:38

hana
salam kak emma.. hana dok kat serdang selangor.. kalau kita nak beli, kak emma tlong ukur atau kita juz ukur sendiri pastu order trus?
04 May 10 03:34

comel
saya tinggi 155cm,berat 65kg..saiz pinggang 34,punggung 42,puncak dada 38,bawah dada 34..ukurang yg saya beri dalam inci..saya harap akk dapat membantu..
06 Apr 10 19:13

comel
salam,akk camne nak tahu ukuran badan dan saiz yang perlu kite pakai..saya harap akk dapat membantu..
06 Apr 10 19:11




NameDate
Emma
Askm lLiza, boleh refer http://beautiful2u.blogspot.com/search/label/Pemilihan%20PB
02 Apr 10 18:50

liza
sy menggunakan beatiful ni daripada mak saya. mak sy ahli Hai o. jadi saiz yang mak saya berikan tu x kenal ukuran badan saya .... saya masih tidak menggunakan kan lg. mcm ana saya nk tukar saiz tu?
28 Mar 10 23:07

EMMA
Hai ZU. Refer http://beautiful2u.blogspot.com/2008/10/simple-test-untuk-menguji-kehadiran-fir.html utk lbh Lanjut . TQ
26 Feb 10 16:00

ZU
salam..macamane eh nak cek wether coarset kite tu still fungsi ke tak?
26 Feb 10 03:15

Emma.
LILY>>>Sila refer email..tq :)
08 Feb 10 08:59

LILY
CM NE NK TAHU UKURAN BADAN DAN SAIZ YNG PERLU KITE PAKAI
03 Feb 10 22:45

Emma
>>>>apple-Paling cepat 3minggu boleh dapat balik. Pls call me utk >lanjut kay. 019-3540855. TQVM
28 Jan 10 17:22

apple
saya nk hantar repair korset.agak2brapa lama baru boleh siap?
28 Jan 10 00:12

Emma
Maaf terlalu banyak email pertanyaan. Saya cuba balas. Paling cepat sila call direct HOTLINE saya @ 019-3540855. tq :))
25 Jan 10 17:31

EMMA
Cika>>>Bengkung boleh letakkan sentuh kulit peut dulu right after delivered. Ia menyamankan perut, mengeluarkan angin dalam rahim. Selepas 3 hari bersalin dah boleh cuba kancing bengkung ok..:)
18 Jan 10 09:16

Cika
Nak tanya. Bengkung tu pakai start hari ke berapa lepas bersalin? TQ
17 Jan 10 21:03

Yati
Salam Emma, check email ye, untuk exchange banner. Tq.
15 Jan 10 09:06

nazira
azam tahun baru.. SIHAT, CANTIK, ANGGUN.. hehehe TQ to sis Emma..
07 Jan 10 19:29

EMMA
>>hanz>>The best ur size is 90 or 98 yea. Sila ym saya utk kepastian.TQ
26 Dec 09 10:21

EMMA
kelip_kelip>>Tahniah! Apa tunggu lagi jadilah usahawan seperti kami ni, anda sudah pakai =anda sudah mengusai produk sebenarnya! Amat rugi anda tidak join haio.. Contact saya >lanjut yea.. :heart:
26 Dec 09 10:20

EMMA
Nurul>>>>Sila lihat email terkini dari saya yea.. :cool:
26 Dec 09 10:16

nurul
nurul call akak nanti , mungkin i duk kat hotel macam mana ngan ukauran baju kena ukur sendiri ke
25 Dec 09 11:37

EMMA
NURUL* By 1 ring i be there. C ya ;-)
24 Dec 09 14:27

nurul
hey kak semekom.bulan 2 ni i nak balek malaysia macam mana nak jumpa ngan akak sebab i kejap jer kat situ
24 Dec 09 05:04

kelip_kelip
skrg blh levis lagi.....
21 Dec 09 00:02

kelip_kelip
dulu xleh pakai suar jeans
21 Dec 09 00:02

kelip_kelip
saya dh pakai corset ni mmg best
21 Dec 09 00:01

hanz
tahniah Nazira
17 Dec 09 21:43

hanz
kenapa girdle saiz 82 (2L) tak boleh muat, pinggul saya 100cm. Salah saiz ke dealer saya bagi?
17 Dec 09 11:21

SURI
bengkung&girdel saiz 70, long bra ni baru je suri beli 3 mgu yg lalu brsaiz 75b. hurm barulah kali ini suri dpt pakai 3set sekali gus.tapi tulah x der spa yg nk tolg ajrkan pki PB dg cara yg tepat
02 Dec 09 18:00

SURI
weight 46.5kg, height 147.01, bmi 21.2, kalu normal bmi rage 19-25, ideal weight 41.6-54.8kg.
02 Dec 09 17:46

SURI
salam pn.emma. ini adalah detail yang pn emma minta hari tu.
02 Dec 09 17:44

nazira
janda muda--> minat jer ker?? beli n cuba laaa.. absolutely amazing..
01 Dec 09 22:36

Firdaus
leh jadi member tak
30 Nov 09 14:55

Janda Muda
hi minat la nak beli
30 Nov 09 14:54

nazira
welcome to syuhada.. join this blog n try this amazing product..
27 Nov 09 21:25

Syuhada
best la blog nie saya suka jom jadi member saya
26 Nov 09 07:49

EMMA
thx a million to Nazira too, that provide us such a good and genuine story about urself. Good info for ALL. TQ Dear
23 Nov 09 02:38

nazira
read the lates testimony.. its mine.. hehehee.. thanx to emma..
22 Nov 09 16:58

ita
salam kenal..jom singgah
22 Nov 09 01:09

SURI
semalam suri dah tukar saiz baju long bra dari 65c ke 75B bru ok skt.nati 26/11/09 ada rzki suri teringin nak jumpa pn emma..hehe..baru puas hati jumpa secara live kan..
20 Nov 09 00:23

SURI
mf pn emma.ok nti saya akan bg ukuran tersebut pd pn yer.nak bagi ukuran berat badan dengan ketinggian je ke?
20 Nov 09 00:12

EMMA
YAN..boleh..but not more than 15min yea..utk menjaga ketahanan fabriknya..;-)
18 Nov 09 05:20

yan
emma, premium beautiful boleh direndam tak???
17 Nov 09 03:18

EMMA
SURI, sepatutnya dealer anda tahu hal ini. Ok pls email ukuran badan suri kpd saya utk penentuan saiz sebenar suri. Saya akan bantu. TQ
16 Nov 09 22:30

SURI
ke 3..risau gak kot..tercabut lah plk nnti..
16 Nov 09 18:17

SURI
salam pn Emma, slmt pge,mlm tadi Suri try pakai PB saiz 75b yang pn sarankan tu aduh sendat gila suri nak pakai sendiri pun tak boleh..huhu..kat bahagian perut tu suri dah pakai sehingga cangkuk yg
16 Nov 09 18:15

EMMA
SURI..Girdle PB direkacipta panjang di peha. Tidak perlu melipatnya. Pakai sediada untuk peha yang cantik..;-)
16 Nov 09 03:30

SURI
sapa blh jwb soalan saya..hai,pn emma.boleh ke saya melipat seluar pjg PB tu?sb seluar PB saya panjang tika saya memakainya..
16 Nov 09 01:44

SURI
hai,pn emma.boleh ke saya melipat seluar pjg PB tu?sb seluar PB saya panjang tika saya memakainya..
16 Nov 09 01:41

nazira
try full set k utk keberkesanannyee..
15 Nov 09 16:16

to nazira
oohh.oke2 baiklah.hehe got it! thanx ya! :)
14 Nov 09 22:28

nazira
wear bengkung at night. its good for ur health..
11 Nov 09 16:32

nazira
yes..i'm wearing the full set of PB.. Its sucg a great chnges to ur body.. if pakai bengkung jer..bak kata Emma,mcm mandi tak pakai sabun la.. hehehe.. pakai full set utk keberkesanannya..
11 Nov 09 16:32


Ini baru CBOX :P,
belum lagi tambah
sms/email/call direct/fb chatting/ Direct YM/Skype dll...

TAHNIAH PREMIUM BEAUTIFUL
- sangat popular di MALAYSIA now!!




0 Response to "Bukti Banyaknya 'Inquiry' tentang Premium Beautiful -"