Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Koleksi Testimoni Hubungan Seks Suami Isteri

1) Mula-mula saya pakai, saya tak bersama suami kerana kebetulan suami selalu outstation...kira saya cuba dulu kali pertama...selepas seminggu pakai, suami pulang dari outstation..perit sedikit dan ketat macam malam pertama...suami saya pun pelik...maaf sensor sikit...masa enjut best sebab grip dia kuat dan ketat dan rasa faraj saya berdenyut dan senang klimaks...dan yang paling best lepas terpancut 'dalam' rasa berdenyut2 dan kemut dgn sendirinya...seroiusly saya tak pernah rasa camni punya best plus perit...kesat ...melainkan masa mlm pertama dan awal2 kawin dulu jer..sbb masa tuh saya masih dara dan takde lahirkan anak lagi...saya sekarang adalah ibu kpd 4 org anak... selalunya kalau sex intercourse rasa hambar dan takde apa2...Saya memang ada masalah keputihan, seminggu pemakaian Premium Beautiful habis keluar kesan-kesan stain keputihan dan lama-kelamaan ianya hilang! Saya memang thanks Premium beautiful..saya akan rekomen pada kawan2...Puan Mariam, Singapore 36tahun anak 4org(Komen Emma, maaf sensor sedikit testimoni melalui email ini ianya tanpa edit untuk 'sampai maksud' )


2) Saya telah memakai Premium Beautiful sejak 3bulan yang lepas. Kesannya ? Keputihan – sudah hilang sepenuhnya. Haid Tidak Teratur – sekarang haid datang tepat pada waktunya. Migrain - Beransur2 pulih. Cuma kena tahan sakit sedikit sewaktu proses baik pulih.Gastric – Telah pulih sepenuhnya. Cuma ketika proses baikpulih, asyik sendawa. Bahagian Rahim - Denyutan diperut dapat dirasakan ~ kata Emma, FIR sedang membaikpulih sistem rahim. Bila bersama suami, tidak lagi kecewa sebab kebanjiran sudah kering. Daya Kemutan – Semakin baik. Sekarang ni tiada masalah untuk bersama dengan suami 3 kali seminggu. Sebelum ini kalau suami ajak bersama seminggu sekali pun saya cuba mengelak. Bangun Pagi - dulu selalu susah bangun pagi tapi sejak amalkan Premium Beautiful, paling lewat 6.15am dah tersedar. Tak lah lagi terlewat tuk solat subuh.Pada yg baru membaca tu, cuba lah....lupakan yg lain. Terima kasih pada kawan-kawan yang memperkenalkan Premium Beautiful, yg mana melalui bacaan atas testimoni kawan-kawan semua telah mendatangkan usaha saya utk suami yg dikasihi. Premium Beautiful ~ membuatkan diriku lebih disayangi..Puan Solehah 29, anak 2, Kuantan


Kesan FIR KEATAS RAHIM DAN VAGINA


  • mengangkat dan menegangkan kembali rahim pada bentuk asal

  • merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim

  • merawat keputihan dan masalah haid yang tidak teratur

  • melembapkan jalanan di dalam vagina tanpa merengsakan

  • menghalang jangkitan pada vagina dan pundi (bladder)

  • menjadikan dinding dan pintu vagina anda lebih elastik dan ketat semulajadi- menambah dan mengaktifkan cairan semulajadi di dalam faraj, menjadikan anda wanita yang paling istimewa kepada suami

Keistimewaan yang hanya anda dan suami dapat rasainya. Juga sesuai kepada mereka yang belum berkahwin.

0 Response to "Koleksi Testimoni Hubungan Seks Suami Isteri"