Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Testimonial sebenar (masalah saraf, berat badan)
Kak Yang, seorang ‘businesswomen’ yang berjaya, berusia 40an, memiliki sebuah rumahtangga yang bahagia dan dikurniakan beberapa cahaya mata, kini menetap di Melaka.

Walaupun hidup senang, saya merasakan kehidupan agak tidak sempurna kerana sakit yang ditanggung selama ini. Saya sentiasa merasa bimbang dengan masalah saraf, sakit belakang badan, punggung, belikat dan tengkuk selama beberapa tahun. Ditambah pula dengan masalah berat badan berlebihan dan perut buncit berpunca daripada melahirkan dua anak melalui pembedahan. Pelbagai cara telah dicuba antaranya ‘slimming program’ yang telah menelan belanja kos yang tinggi. Ternyata tidak berhasil dan mengecewakan hingga saya berputus asa.

Kemudian saya diperkenalkan oleh kawan lama dengan Premium Beautiful. Pada mulanya saya berasa kurang yakin dan meragui kerana kekecewaan yang lepas. Setelah beberapa kali menolak akhirnya saya mencuba Premium Beautiful atas dasar hendak menjaga hati kawan. Pertama kali menyarungkan Premium Beautiful ke badan saya terus jatuh hati dan mengambil keputusan untuk membelinya. Pada malam pertama memakai Premium Beautiful, saya berasa kebas pada bahagian kanan badan sehingga berasa sakit dan terpaksa ditahan di wad hospital untuk rawatan lanjut. Saya memang dikuatiri mengalami masalah sakit jantung peringkat awal dan angin ahmar (strok). Setelah pemeriksaan xray dan doctor, mengesahkan kesakitan yang dialami merupakan satu tindakbalas ‘healing’ proses pemulihan aliran perjalanan darah. Ini menguatkan lagi keyakinan saya terhadap fir didalam Premium Beautiful. Saya meneruskan pemakaian dan ternyata selepas 5 bulan, bentuk badan terbentuk semula (ada ‘cutting’) dan berat badan menurun sesuai dengan ketinggian saya dan yang paling menakjubkan, masalah kesihatan berkaitan saraf iaitu sakit belakang badan, punggung, belikat dan tengkuk -lenyap!

0 Response to "Testimonial sebenar (masalah saraf, berat badan)"