Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Sebab-sebab utama yang merobah bentuk badan.1. Faktor berat berlebihan: Makan lewat malam dan jadual makan yang tidak tetap.


2. Kesan graviti keatas badan: Kerana payudara wanita tidak ada penyokong tulang, ia akan jatuh sekitar 20'sudut setiap 10tahun (bergantung kepada cara-hidup individu). Wanita akan tampak tua dari usia sebenar jika punyai payudara yang jatuh dan lembik.


3. Memakai 'baju dalam' bersaiz kurang tepat dan cara pemakaian yg salah: Terlalu longgar, ketat, kurang anjal & elastik, bentuk tidak sesuai dan cara pakai yang salah boleh menjadi sebab pembentukan lemak , flabby.


4. Cara berdiri dan duduk yang salah dari segi postur: Ketidakselarian tulang belakang sedikit sebanyak akan mengakibatkan sakit pinggang dan belakang, juga kesan membongkok tanpa sedar.


5. Kesan mengandung dan melahirkan: Lapisan lemak terbentuk dengan cepat kerana perubahan hormon, rahim mengembang memberi kesan ketara kepada perut yang buncit & menggelembir. Payudara juga jatuh dan lembik dari kesan penyusuan yang kurang tepat.

0 Response to "Sebab-sebab utama yang merobah bentuk badan."