Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful- direkacipta sesuai bagi yang menyusukan bayi


Q- Hai Emma,Saya berminat hendak tahu lebih lanjut, kalau saya masih menyusu badan, boleh pakai? Ada efek tak dengan produksi susu? Anak saya dah 1 tahun 2 bulan.
-Enna Baharuddin


A-Premium Beautiful -direkacipta sesuai bagi yang menyusu badan. Beberapa keajaiban memakai Premium Beautiful untuk mereka yang menyusukan;

1) Susu badan tidak akan mengering malahan produksi susu badan menjadi semakin lancar..
2) Anda tidak akan merasai pembekakan susu jika berlaku gap penyusuan kerana cup Premium Beautiful menyeimbangkan pembesaran buah dada dan produksi susu.
3) Payudara anda tidak akan jatuh, malah akan up-lift dgn pemakaian PB. Ini berbeza sekali dengan pemakaian bra biasa yang memberi kesan menekan kebawah yang akan memburukkan keadaan dimana payudara akan jatuh tanpa sedar.
4) Sesiapa yang mengalami payudara yang lembik akan pejal dengan Premium Beautiful.
5) Ciri-ciri long bra Premium Beautiful -'designated specifically for nursing'. -
i) cara penggunaan hanya tarik cup kebawah -mudah dan cepat. Bayi anda tidak akan menunggu lama. Payudara anda akan diampu oleh cup jadi ia tidak akan 'jatuh'
ii) bra cup yang elastik boleh menampung saiz payudara yang 1 size lagi besar. Jika susu datang payudara anda akan membesar 1size.
iii) Bra yang tidak ketat -boleh menganjal dan tidak menghadkan tumbesaran payudara, ini berbeza dengan nursing bra yang lain yang boleh menyebabkan jangkitan kuman dan kesan tidak selesa pada si pemakai.
iv) Cup Premium Beautiful adalah bersifat kapas 'cotton bra' yang mana memberikesan selesa dan boleh bernafas kepada payudara anda yang mengandungi susu.

0 Response to "Premium Beautiful- direkacipta sesuai bagi yang menyusukan bayi"