Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Gel Sapuan Slimming keluaran Hai-O


D'gene - Bukan sekadar 'Krim Pelangsing', juga mencantikkan kulit, make you fit and firm ~bervitamin A,C,E, Vitamin B Complex (180ml, RM 165, postage RM5)
 • "Mengguna . Menggiatkan . Membentuk
  Formulasi unik dari Paris, digabungkan
  dengan kesan haba, menjadikannya lebih sempurna berbanding krim slimming biasa.. untuk menghapuskan gumpalan lemak badan.
  Campuran teh hijau dengan
  aplikasi konsep terapi aroma menggiatkan saraf otak untuk membakar lemak badan."
    
 • Membakar Lemak dengan ekstrak tanaman yang telah di patenkan
 • Menghilangkan gumpalan lemak dari luar
 • Membakar gumpalan lemak pada daerah tubuh yang bermasalah,
 • Sekaligus mencegah penumpukan lemak dalam tubuh. menjadikan kulit tegang dan mantap (fit and firm)
 • Memperbaiki pengairan pada tubuh untuk mengurangi penumpukan selulit.
 • Mengencangkan kulit yang kendor untuk tubuh yang lebih terbentuk dan ramping.
 • Mengurangkan dan seterusnya menghapuskan 'orange peel' skin.

Cara Penggunaan-
 1. Ambil secukupnya - Sapu, target pada bahagian yang bermasalah sahaja (perut, pinggang, lengan, paha dsb). Sapukan sambil mengurut-ngurut dengan gerakan membulat (circular movement)
 2. Paling bagus digunakan selepas 'warm bath'
 3. Cukup satu kali penggunaan setiap hari - tidak perlu memicit-micit - sesuai untuk mereka yang sibuk.
 4. Penting untuk pemakai Premium Beautiful. Pastikan krim ini betul-betul meresap ke kulit, hampir kering krimnya brulah boleh menyarungkan PB. Ini untuk menjaga tektur kain PB.
Note:
Anda akan rasai sedikit kepanasan dan kemungkinan kemerahan di kulit di bahagian yang disapu krim. Tetapi kebiasaanya ia akan hilang dalam beberapa minit.
Testimoni :

 • "Saya suka sekali, turun ukuran hingga 2 inci dalam 1 bulan. Mudah, nyaman & sangat efektif. Produk yang sangat sesuai buat saya" (Siti, 28 tahun, Kuantan, Malaysia).
 • "Tidak panas yang melampau macam gel pelansing yang lain dan efektif tanpa sedar. Lemak saya hilang setelah sebulan dengan penggunaan sekali setiap hari tanpa perlu urut dan picit. Sesuai untuk saya yang selalu sibuk". (Aliah, 23 tahun, Penang, Malaysia)
 • "Combination dengan Premium Beautiful sangat effective, berat saya turun lagi 2kg mungkin sebab proses bakar lemak cepat. Ketara sangat pada bahagian2 saya yang mempunyai lemak degil-menjadi lembik... seterusnya kulit yang kendur saya dah tegang. Kulit juga jadi cantek mungkin sebab kandungan collagen dan vitamin untuk kulit :))" (Cik Tun, 30an, Shah Alam)
Kandungan; Vitamin A, C, E, Vitamin B Complex, Marine Collagen, Chili Extract, Ivy Extract, Fucus, Guara, Horse Chestnut.

0 Response to "Gel Sapuan Slimming keluaran Hai-O"