Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Jangan pergi ke pusat pelangsingan sehingga anda BACA ini...





ZAZA -"Saya menyampah bila kita tanya mereka berapa lama kesannye?? mereka akan menjawab "depend on your budget", depend on your body" atau ini "Jika pakej ini tidak cukup melansingkan anda, anda wajib menambah pakej anda". Alamak...! n..seumpama saya alami mimpi ngeri apabila jururunding kecantikan mereka berkata " selepas buat pemeriksaan dan pemerhatian pada badan kamu, saya rekomen pakej ini, pakej itu..." dan akhirnya berakhir dengan bil yang melampau, 'over-efficient' dan kene bayar lebih mahal dari yang diiklankan..

Suzie "mungkin orang2 kaya sahaja yang layak pergi ke Slimming Centre. Saya dah baaaanyaaaak kali terjebak menghadiri sesi pelangsingan di S.C tak kurus pun. Duit banyak habis tau...huhu..but personally i think even if i got another money, i will never go to any slimming centre anymore coz i think all those are BS! :mad: those slimming centre just charge thousands of RM to their customers for a service that is 50-50 may or may not work... :rolleyes

Amy " Slimming centers don't work.

Sarah " jangan bazirkan duit kita lar...Jika anda lihat iklan terkini pusat pelansingan 'M.....', ada gambar wanita2 gemuk dan gelebeh hadapi 'cabaran langsing'. Ada gambar yang menarik perhatian kita Before & After.. Salah seorang mereka tu kawan baik saya..dia habiskan cabaran
itu pada dec 2006..memang dia nampak langsing dan kurus..tetapi malangnya pada feb 2007 (hanya 2 bulan selepas menamatkan sesi pelangsingan) dia kembali kepada bentuk asal, malahan menjadi lebih gemuk dari sebelum ida join...erkkk...pada pendapat saya slimming centre mesti kene maintain ambil pakej walaupun anda sudah kurus (kene sign kontrak mati baru boleh maintain langsing selamanya..hehe),,kalau kaya macam jutawan takpela..:-p

Azhar " Dat Mxxxx n MxxxFx slimming centre...all bullshitlah.....i went with my girlfriend who was overweight that time...the given us some brifing and then tdaa..come up with many packages.....n prices....trying their best to make her sign upi just company my girlfriend...and from RM 5000 can turun till Rm 2000 sommore she told me will gimme 20% discount as I am a student....i told my girlfriend forget it......But a few years ago,..i had some trouble on my tummy area...so I wnet to Uxxxx...paid like RM 2000 plus......didnt work much....and I didnt complete the course coz went overseas....so RM 2000 burn :o Isk...

Samanta " HMmmmm...slimming center only works if u have discipline...its a life time programme.... forever in diet mood....THOSE conSultant!! all have quota to to meet...so if u wanna go to those places!! bring a SLIM n got good bargaining power friend w/ u...if u don intend to sign up courses DON BRING CREDIT CARD!

Anita " i dah cuba Uxxx, i dont like their method. very geli...:p not relaxing at all.. plus yang lebih malang lagi berat tak turun pun...Lepas tu i cuba yang lain lebih mahal lagi konon promosi banyak yang berkesan, letak gambar artis2 lagi..OKla ada turun berat... sehingga setahun selepas itu stop hadir sesi sebab byk duit habisla..then makan banyak sebab selalu outstation badan naik balik laa...kira boleh cakap boleh buang duit i dulu.. ribu-ribu jugak dalam tong sampah..hampehh betul

Aliya " Tak berkesan langsung...I dah burnt 7K and of course they push push push amik seisi baru. dengan alasan sebab 'badan kita..'yang sakit hatinya masa mula2 sesi taklah mention kene extra own initiative kene makan pil kurus dan sapu2 slimming krim ..kalau kita tak kuruspun dorang bagi alasan sebab kita tak jaga makan, apa2 hal drg akan salahkan kita balik..I masih ingat lagi adeke patut drg suruh i diet makan hari2 sup dgn 2 biji bebola ikan..Isk isk..

Anne "Jangan percaya lah... slimming centre doesn't work.
1. Me, myself had been there... so..so regret. Very uncomfortable with them:mad: ... suruh jgn mkn ini itu... ayooo.. i dah 'berlapar' pun still reduce 1kg?... ayooo
2. my sister's fren also got bad experience. Dia ni pula, sama jugak kena blame sbb dia tak control.. :mad:
Don't even try if you only have <10k. style="font-size:180%;">" Hi, ye saya dah mencuba slimming centre, memang betul kita kene ada duit yang banyak untuk spend disana...dan kene buat treatment macam-macam hanya untuk hilang kan 1-2inci lemak kita. Sebenarnya i feel semua ini adalah untuk orang yang MALAS..juz tidur dan hilang lemak..Walaupun kita dah dapat figure kita kita kene teruskan ambil pakej mereka, kalau tidak badan kita akan balik kepada asal...:O Lol...

Mira " .errr...I went for paling mahal punya. RM7,000++ for only dont know how many sessions. but they use vibrate vibrate only. 'My friend asking me why you go for those can get at cheap trials (e.g. RM 38) per session thingy...No use one... just use machine n vibrate vibrate vibrate' SO I kena tipulah I guess. HEHEHEHE..

0 Response to "Jangan pergi ke pusat pelangsingan sehingga anda BACA ini..."