Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Hari ini saya menerima email untuk di kongsi bersama..TAHNIAH Hjh B.Z (Brunei)

word in red is my reply comment via email to her..

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
Hi Emma

Yup! i dah terima PB on Saturday afternoon 18 July. Its OK except for the BRA, cup size longgar sikit (owh ia menunjukkan anda belum betul2 memakai ikut peraturannya dear, sila baca post teknik pemakaian yg betul dgn klik disini, pastikan anda kosong2kan lemak di bawah ketiak dengan mengalihkannya kedalam cup yg longgar itu..bila sudah penuh itulah susuk tubuh anda yang normal, saya memilih saiz mengikut susuk badan yang normal-'experience tell') tapi tak apa la sapa tau nanti ASSET tu berkembang. Hehehe........

1st two days i pakai, rasa senak se macam nak muntah juga ada, belakang tengkuk terasa lenguh, kolestrol kot???? (yes..kalau kolestrol sila monitor level before and after seminggu pakai mesti ada perubahannya insy...senak nak muntah selalunya berlaku keatas org asma, teruskan memakai badan anda sedang mengalami proses penyembuhan dan pembongkaran penyakit~healing crisis). FIR membetulkan salur darah n melancarkannya) the next day dah OK (yes..tahniah anda normal mmg kebiasaanya next day hilang).

I rasa Comfortable, posture duduk tak membongkok. Coz im too excited yesterday i measure my waist, kurang 1.5 inche (wah cepatnye! teruskan..jika anda buat exercise dgnnya pasti lebih cepat kay).
Amazing! My cousin ada cakap "You look different", glowing & sexy even at that time i pakai baju kurung. (wow i tumpang gembira..syabas..) Ok Emma, nanti kalau ada perkembangan terbaharu i share with u.

Thank you very much Emma, Thanks PB. You make my day so beautiful & wonderful.
Regards, Hjh B.Z (Brunei)

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

0 Response to "Hari ini saya menerima email untuk di kongsi bersama..TAHNIAH Hjh B.Z (Brunei)"