Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Cara betul pemakaian Bra (untuk mendapatkan payudara yang seksi dan berahi)
Masukkan kedua tangan dan longgarkan tali di kedua bahu. Dengan menggunakan kedua tangan, tahan cup bra bagian bawah, condongkan badan ke depan dan longgok-longgokkan payudara memenuhi cup bra. Guna tangan, tarik dari atas lemak-lemak payudara yang sudah jatuh ke bawah.
Tegakkan tubuh dan kancing semua cangkuk bra di belakang.Tundukkan badan ke depan sedikit, (paling bagus posisi rukuk kerana lemak-lemak akan turun kebawah ketiak mudahlah anda menariknya nanti.). Tarik gumpalan lemak dari bagian bawah lengan (1 ke 2) dan ketiak(3) ke arah payudara dan kedalam cup bra. Ulangi di sisi kanan/kiri pula.Tegakkan tubuh. Kemas-kemaskan lemak-lemak berlebihan disekitarnya dengan menariknya ke dalam cup
(4) Pastikan puting berada di bagian tengah cup piramid (5). Biarkan ianya seolah-olah terapung (Tindakbalas ini menyihatkan puting).6 -Ketatkan tali dan sesuaikan panjang tali bahu hingga nyaman untuk menghindari tali melukai kulit.

7-Pastikan tali tidak terlalu tegang atau longgar (Anda boleh test dengan cara masih boleh menyisipkan 1 jari dibawah tali).

Kemaskinikan bra. Rasaikanlah keselesanya. Pastikan tiada gumpalan lemak dibawah ketiak, belakang, lengan. Lihatkanlah kesan kemas dibadan. Say goodbye to 'gelember'.Hasilnya...................wow!! bergetah!! wewiiiiiiit suami pasti cair...

0 Response to "Cara betul pemakaian Bra (untuk mendapatkan payudara yang seksi dan berahi)"