Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Lagi pertanyaan Pil Maharani

Q Laila Says: July 17th, 2009 at 11:19 am
hi… saya ada sedikit pertanyaan. saya sdg mengalami masalah PCOS (period tak teratur, kadang kala warna period yang keluar ialah coklat sehingga 7 hari) dan saya sedang berusaha untuk mendapatkan anak. apakah produk yg patut saya cuba? sekiranya sya perlu mengambil produk herba maharani, adakah ia sama dengan “Beijing TongRenTang Te Zhi Bai Wan” seperti yang terdapat dalam website ?Thanks
A Cik Laila,
Anda boleh mencuba Herba Maharani, iaitu juga dikenali dengan nama produk China “Beijing TongRenTang Te Zhi Bai Wan”, seperti yang terdapat dalam website kami.
Pengambilan Herba Maharani boleh membantu masalah kitaran haid yang tidak normal. Ia mengandungi ayam hitam halal(Gallus Gallus Domesticus), Cornu Cervus Nippon dan herba-herba tradisional China seperti ginseng, Concha Ostrea Gigas, Radix Angelica Sinensis dan sebagainya. Bahan utama produk iaitu Gallus Gallus Domesticus dan Cornu Cervus Nippon memperkuatkan hati, ginjal, menambahkan darah dan tenaga batin.
Fungsi-fungsi Herba Maharani adalah seperti yang berikut :
1. Menyelesaikan masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan dan lain-lain)
2. Amalan terbaik untuk wanita selepas bersalin (menguat dan mengecutkan otot rahim)
3. Menyelesaikan masalah sakit pinggang dan belakang, angin dalam badan, kebas
4. Awet muda, memberikan keanjalan kulit
5. Menghilangkan keletihan dengan meningkatkan kadar metabolisme

Cara pengambilan Herba Maharani :Jika period tidak tetap & menghadapi masalah ketidakselesaan (senggugut, keputiihan, sakit pinggang), anda perlu menguatkan badan terlebih dahulu. Anda boleh mengambil Herba Maharani pada hari ke-6 period, 1 atau 2 biji bola kuning sehari & berterusan sehingga period yang seterusnya pada bulan depan.
Berhenti sementara sewaktu kedatangan haid & sambung balik mengikut cara yang sama pada bulan depan apabila darah haid sudah bersih. Anda haruslah berhenti mengambil Maharani sewaktu kedatangan haid kerana badan sedang menyingkirkan darah pada masa ini & nutrien Maharani tidak dapt diserap dengan sepenuhnya.
Dos pengambilan Maharani: 1 biji bola kuning (= 50 pil hitam kecil).
Walaubagaimanapun, oleh sebab kebanyakan herba tradisional China bersifat panas, jadi untuk mereka yang mudah mengalami kepanasan badan (sakit kerongkong, pertumbuhan jerawat) semasa makan Maharani, cara-cara alternatif yang berikut disarankan:
1. Mengambil minimum 25 biji pil hitam sekali sehari
2. Minum lebih banyak air
3. Minum air garam sewaktu makan Maharani
4. Elakkan makanan goreng, makan bersifat sejuk seperti salad, buah tembikai dan teh (mengandungi kafein) semasa makan Maharani
~Rujukan bersama HaiO

0 Response to "Lagi pertanyaan Pil Maharani"