Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Nak cepat langsing semasa berpuasa? Pakailah Premium Beautiful semasa berpuasa, GRAB cepat, Ramadhan hanya setahun sekali..Ramadhan datang lagi. Rebutlah peluang berpuasa di bulan Ramadhan bersama pemakaian Premium Beautiful. Mengawal berat badan, membaikpulih sistem badan, mengembalikan bentuk badan yang diingini. Pemakaian Premium Beautiful (untuk perempuan- full set, untuk lelaki-bengkung) semasa berpuasa memberi Impak yang mengejutkan (BONUS!). Ikut kajian ia dapat bertindak sebagai berikut:

1. Mempercepatkan penurunkan berat badan
Tubuh kita secara automatik akan mencari sumber energi di dalam tubuh yaitu lemak selama kita berpuasa, saat energi yang masuk berkurang. Itulah mengapa orang yang berpuasa biasanya berat badannya akan berkurang sampai (rata-rata) 4 kg. Jika memakai Premium Beautiful semasa berpuasa, pengaliran darah dalam badan menjadi lebih lancar, penurunan berat badan lebih cekap lagi, 5-10kg mengikut kajian testimoni kami.

2. Mengeluarkan (Detoksifikasi) racun dalam badan
Berpuasa selama 30 hari dapat mengeluarkan racun pada tubuh melalui kolon, ginjal, paru-paru, kelenjar dan kulit. Selama makanan tidak masuk ke dalam tubuh, kumpulan lemak akan diubah menjadi energi oleh tubuh dan mengeluarkan zat kimia yang berasal dari asid lemak ke dalam sistem dan dinyahkan melalui organ pembuangan (perpeluhan, pembuangan air besar, kencing).

3. Mencegah stroke
Menurut beberapa penelitian, ia dapat meningkatkan HDL (High Density Lipoprotein) dan menurunkan lemak trigliserol (pembentuk kolesterol LDL-Low Density Liporotein) yang dapat mengganggu kesihatan tubuh kita.

4. Pemberanakkan sel-sel baru lebih cekap
Rasa lapar membuat organ internal didalam tubuh bergerak dan bereaksi ‘melahap’ sel-sel rosak demi memenuhi keperluan makanan. Seterusnya, tubuh akan segera menggantikannya dengan sel-sel baru, agar bisa kembali berfungsi.

5. Tanyalah sendiri sesiapa yang telah memakai Premium Beautiful semasa berpuasa. Semasa berpuasa, mereka kekal cergas tanpa rasa kelaparan dan kehausan yang melampau. Ini adalah kerana kesan grip dan mendakap kemas perut membuatkan anda akan sentiasa rasa kenyang dan bertenaga, walaupun anda hanya memakai bengkung sahaja. Berat mereka kebaynakkanya telah menurun kearah ideal dan yang paling best 'fit and firm' badan kembali semula ala-ala anak dara dulu ;-))

GRAB PREMIUM BEAUTIFUL SEKARANG UNTUK BULAN RAMADHAN YANG BAKAL MENJELANG..


Perlukan bantuan? Send email to Emma

Your name
Your email address
Your contact no.
Text

Powered by Mail-Maniac, email form mailer

0 Response to "Nak cepat langsing semasa berpuasa? Pakailah Premium Beautiful semasa berpuasa, GRAB cepat, Ramadhan hanya setahun sekali.."