Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

H1N1 - BONUS Kepada Pengguna Premium Beautiful, level imunisasi badan, melawan penyakit anda tinggi dan aktif.

Sana -sini berita hangat ketakutan tentang 'aggresive' nya virus ini;

1)Lima juta rakyat Malaysia bakal dijangkiti H1N1 (Rujukan : Malaysia Kini) 2) H1N1: Iran larang rakyatnya buat umrah (Rujukan: worldnews)
3) H1N1: Cuti 100,000 kakitangan kesihatan dibeku (Rujukan: Utusan Online)
dan banyak lagi...
"Kajian oleh pakar Ekologi Kerajaan -Dr Palaniappan-bekas Profesor Madya Ekologi di Universiti Malaya , sepanjang 33 tahun kajiannya mendapati bahawa kadar keasidan yang tinggi di dalam tubuh menyebabkan daya tahan tubuh akan hilang menyebabkan semakin ramai orang mudah terdedah kepada jangkitan virus seperti Influenza A (H1N1).
Oleh itu, bagi mencegah keasidan itu, adalah perlu untuk mengambil makanan dan air beralkali bagi meneutralkan lebihan asid di dalam badan. Beliau mengesyorkan supaya orang ramai mengambil minuman beralkali. Sebagai contoh, mereka yang berasa demam dan mengalami rasa bahang ketika membuang air besar dan kecil kerana keasidan yang melampau boleh dineutralkan dengan meminum air beralkali selama dua kali sehari selama tiga hari.
Petikan:Bernama"

Tahukah anda, jika anda memakai set Premium Beautiful atau minum air BioAura (Beralkali) ia salah satu langkah pencegahan H1N1? Fakta tentang FIR didalam Premium Beautiful; ~Tahap 'Immune system' dalam badan akan dipertingkatkan. Tindakbalas FIR akan menaikkan suhu badan kita 'inducing an artificial fever'. Badan yang sedikit panas dari asal adalah mekanisma natural untuk menggalakkan proses kekuatan badan melawan penyakit terutamanya apabila berlaku 'jangkitan kuman'. Bergabung pula dengan penyahtoxidan yang lancar dan sistem perpeluhan yang cekap. Darah yang berasid juga akan bertukar menjadi alkali jika memakai Premium Beautiful. Tindakan ini BONUS untuk penentangan penyakit. Tanyakan sendiri kepada sesiapa yang telah memakai Premium Beautiful, kebanyakkan mereka jarang jatuh sakit sentiasa sihat dan cerdas.


Fakta tentang Air Beralkali dari Penapis Air BioAura; Air beralkali pada pH 8.2 (tested at SIRIM). Amalan meminum air bioaura, badan akan sentiasa berada pada level alkali-level kuat menolak virus.

0 Response to "H1N1 - BONUS Kepada Pengguna Premium Beautiful, level imunisasi badan, melawan penyakit anda tinggi dan aktif."