Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Email pertanyaan tentang size Premium Beautiful yang diperolehi..


To: rajabeautiful@yahoo.com
Sent: Mon, October 5, 2009 2:42:33 PM
Subject: from anoy.

hi emma, im 'anoy' that post the ques. at ur shout-out box yesterday.im a girl and just ignore the name of this email :)here, i state the measeure of my bodypart.

breast= 90cm
bawah dada = 82cm
perut = 84cm
pinggul = 96cm

and the size of my PB are: Long Bra : 70 B, Gridle : 76 B, Bengkung : 76 B

is it fix to my body?and for ur information my bra size is 36 B
thanx for ur help emma! :)
i really appreciate it.trully,

Jawapan dari saya;

Salam Anoy

1) Size PB anda mengikut jadual cara ukuran PB yg betul adalah:
Bra-80C, Girdle-82, Bengkung-76. Maaf saya katakan bra anda terlalu ketat sekarang (telah jump 2 size kecil), boleh meninggalkan kesan sakit dirusuk kerana kesan menjerut di sisi badan anda sehingga tulang rusuk anda akan meninggalkan rasa sakit. Saya menyokong penuh anda mendapatkan size diatas utk keberkesanan optimum Premium Beautiful keatas anda. PB adalah satu treatment utk mengembalikan bentuk badan kita tanpa rasa keperitan dibadan. Ye pemilihan saiz adalah penting.

2) Maaf saya komen sedikit tentang figure badan anda. Mengikut ukuran yg telah diberi

Payudara- Kecil dan lembik. kurang menarik. Kehadiran lemak di bawah ketiak n belakang juga ada. Saya memilih cup C is the BEST utk anda sekarang. Untuk kesan pemejalan dan pengumpulan semula lemak ke dalam cup bra anda. Jika anda meneruskan pemakaian saiz ini, percaya cakap saya payudara anda hilang kekendurannya, lemak di bawah ketiak n belakang memang boleh tipis dan lama kelamaan hilang!.
Pinggang- Ada lemak yang lembik tapi degil. Pinggang kurang ramping dan langsing.
Pinggul- Jatuh, kecil dan kurang pejal..(mungkinkah anda selalu pakai low cut jeans??sehingga bentuk pinggul anda sebegini?? ;-)

Saya memilih girdle 82 & bengkung76 utk pemampatan optimum diperut anda dan meninggalkan kesan ramping yg cantik. paha anda mungkin ada sedikit lemak sahaja kemungkinan besar paha anda dan girdle 82 hanya grip sedikit sahaja. Jika betul, ianya bermakna paha anda sudah ok dgn badan anda...cuma PB akan workout keatas perut pinggang n pinggul anda sekarang yang ada issue bentuk badan disini..maaf jika salah ye..

Kedai kami di Shah Alam. Feel free untuk 'drop by' n berjumpa freely dgn saya. Saya bagi pihak Haio meminta maaf dengan pemberian saiz sebelum ini. Maaf saya katakan jika anda rasa ketidakselesaan anda sepatutnya refer semula kepada dealer anda untuk pemeriksaan susulan. Anda adalah dilindungi kerana anda ada hak pengguna. Let bygone be bygone jgn bersedih, tidak salah anda ambil PB baru yang lain, melalui kami, kami akan monitor perkembangan cik sehingga cik berjaya mendapat apa yg cik impikan. Melaburlah utk diri sendiri tidak salah, badan untuk pakai lama beb..Saya ada menawarkan skim mampu milik potong gaji rm200 sebulan untuk client terpilih sahaja.. jika berminat boleh hubungi saya yea..

Terima kasih. Sehingga bertemu lagi. Maaf jika terdapat keterlanjuran kata2 disini yea..bye

Emma

http://beautiful2u.blogspot.com/

0 Response to "Email pertanyaan tentang size Premium Beautiful yang diperolehi.."