Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Saya menerima email hari ini untuk dikongsi bersama..TAHNIAH..


To: Raja Beautiful rajabeautiful@yahoo.com
Sent: Sun, October 4, 2009 8:29:11 PM

salam, hello emma. sorry for the late reply. alhamdulilah PB tu dah sampai masa hari sabtu just before raya hari tu. at first masa i pakai i thought the long bra takkan muat kat badan i. fikir2 nak suruh tukar size, pi my husband i ckp mebe emma bagi i size tu supaya badan i cepat mengurus so kitaorang cuba2 lah pakai balik. mula2 tu rasa uncomfortable, but after few days later alhamdulilah rasa tidak selesa tu makin kurang. Pemilihan saiz adalah berdasarkan ukuran badan anda sendiri. Premium Beautiful menggunakan system ukuran yg menitik beratkan struktur bentuk wanita normal. Jika anda pada peringkat permulaannya merasakan tidak selesa, terasa ketat itu bermakna badan anda tidak sekata lagi. Pemilihan saiz Premium Beautiful itu adalah yg TERBAIK utk anda. Alhamdullillah badan anda berkesan maksud saya mengikut dan membentuk seperti 'acuan' Premium Beautiful anda itu. Teruskan pemakaian anda pasti merasakan bentuk badan anda semakin ideal dengan berat badan anda. Malahan bertambah seksi dan montok. Tentu badan anda akan menampakkan anda muda dari usia sebenar.

i notice after 10 days pakai PB ni size badan i makin kurang coz pada permulaan permakaian corset tuh susah i nak sangkut kan dier punya hook. tapi sekarang i dah bleh hook kan ke second hook. Wow saya puji sikap anda yang positif seolah memahami kenapa saiz Premium Beautiful ini dipilih utk anda. Terima kasih kerana bersabar. Ye betul jika saya beri saiz yg 'juz fit to u' bayangkan selepas seminggu PB anda akan longgar dengan byknya. Saya memilih saiz Premium Beautiful anda itu utk pemakaian yg lama yea dan untuk kesan maintained di badan (ekonomikal n practical)
tapikan emma, i rasa perut i macam rasa semakin buncit, tatau lah mebe pasal masa ni i menses so terasa mcm buncit kot. buncit? ya ada kebarangkalian 'mense' anda. Cuba buat cara ini. tarik nafas pegang bengkung dibawah dan tarik bengkung sehingga melitupi menutupi semua perut ari2 anda. kesan bengkung keatas perut lagi mengemaskan perut anda dan mempercepatkan perut anda hilang buncitnya 'kemas'. Cuba yea. Juga saya galakkan anda memakai hanya bengkung sekeping tu semasa tidur untuk mempercepatkan pembakaran lemak degil di perut dan juga mengeluarkan toksid2 dari dalam perut. Ingat penyakit dtgnya majority dari perut. Jika toksid2 dapat dikeluarkan dr perut anda, proses penurunan berat badan anda yg ideal berlaku dgn pantas lagi dan BONUSNYA anda rasa semakin sihat dan cerdas.
btw, masa pemakaian corset tu, kenapa bengkung tu keep on terlipat ke atas eh? camna nak buat supaya bengkung tu tak terlipat lagi? Lipat? Selalunya ianya berlaku jika pinggang anda terlalu ramping.. apa anda perlu buat? Cuba cara ini. Biarkan getah seluar anda berada diatas level pusat/pinggang anda BUKANNYA ngam2 diatas pinggang anda. Ini meninggalkan kesan grip dan selesa di pinggang. Ditambah pula dgn kesan overlapping dengan bawah long bra anda. Kemaskan dengan penggunaan bengkung. pastikan pinggang anda selesa yea. sebab jika tidak dikuatiri kesan2 melecet pula berlaku..
lastly, thanks so much for helping me to get the PB b4 raya, dapat jugak beraya sakan dgn penuh confidence hehe yes..u too dear..im happy can deliver Premium Beautiful on time to u..teruskan menghantar apa saja feedback utk reference bersama. Jika anda sudah mencapai target anda seperti berat, bentuk badan, kekempisan perut, suka saya nyatakan saya happy jika menerima feedback seperti email anda ini. Insayaallah saya akan cuba bantu dari sini yea..

0 Response to "Saya menerima email hari ini untuk dikongsi bersama..TAHNIAH.."