Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Bekas pesakit slip disk


Masih ingat lagi makcik Nor Ipoh-slipp disk?


Saya berkesempatan melawat, bertanya khabar, dan follow-up client-client saya. Memang menjadi rutin resam saya hari-hari. Setelah memakai setahun lebih Premium Beautiful ni..ini cerita beliau "makcik boleh pegi tasik kenyir ikut rombongan. Ikut aktiviti2 lasak diorang. Panjat gunung, berkayak, berjalan kaki jauh2 dan lain2. Kawan2 makcik memang terkejut dan teruja dengan perubahan drastik makcik. Sebenarnya mereka tak yakin juga makcik boleh ikut trip ini. Slip disk makcik dah lama takde. Kalau dulu susahnye nak berjalan jauh asyik ngilu sana sini..Tulang2 kaki, pinggang, belakang usah cakaplah..Memang seksa. Makcik taknak dah hidup sakit macam dulu. Rasa beruntung betul jumpa corset Premium Beautiful ni. Dah lama pakai kalau tak pakai rasa tak sedap badan dah. Terima kasih banyaklah Emma, banyak tolong makcik, nasihat makcik, beri semangat kat makcik. Memang syukur Alhamdullillah :)"

0 Response to "Bekas pesakit slip disk"