Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Testimoni Terbaru- Ajaibnya!! Berat Turun Kepada Asal!


Saya merupakan pengguna premium beautiful untuk rawatan berpantang. Terbuka hati nak beli premium beautiful dari Emma sebab dapat rekomen dari ipar saya sendiri yang membeli dari Emma dan beliau sendiri menggunakan premium beautiful dalam pantang. Katanya selain dari service Emma yang cemerlang, hati saya memang tak tahan melihat body ipar saya yang ber cutting seperti anak dara semula, berat beliau juga turun dengan banyaknya selepas habis pantang..Sekarang setelah habis pantang, saya sendiri amat berpuas hati dengan set premium beautiful ini kerana saya berjaya menggembalikan berat badan kepada asal..walaupun saya terlewat menggunakan premium beautiful iaitu selepas 3 minggu berpantang (saya yang lambat order dari Emma) saya tetap berpuas hati dengan keberkesanan premium beautiful sebagai rawatan berpantang saya. Hati ada rasa takut-takut juga sebab saya ceaser. Emma mmg consult saya penuh dan beri saya keyakinan. Mula-mula memang ada rasa ngilu tapi taklah sakit sangat dan ngilu sekejap je tau. Selepas beberapa jam ngilu tu hilang, yang muncul rasa yakin seumpama luka dalaman dah sembuh, cepatnya! Yey! Berat alhamdullillah sebelum bersalin berat saya 63kg…apabila waktu melahirkan berat saya mencecah kepada 80kg..setelah 2bln (semasa berpantang) menggunakan produk ini berat saya kembali kepada asal malah kurang lg 2kg dari berat asal iaitu 61kg…premium beautiful ini mmg mudah digunakan berbanding bengkung lilit-lilit dan zig-zag yg pernah saya gunakan semasa melahirkan anak yang pertama dahulu…semasa melahirkan anak pertama dahulu saya tidak menggunakan premium beautiful..dan berat badan saya tidak turun seperti melahirkan anak yang ke 2 ini..Perut saya yang susah turun, buncit, kendur sekarang dah kempis, kemas dan rasa ketat dan terasa kecut rahim saya dari luar. Strecth Mark saya juga semakin hilang yezza! saya benar-benar berpuas hati..malahan suami saya turut mengatakan yang saya lebih kurus dari sebelum melahirkan…memang itu yang saya mahu…bukan senang suami nak puji isteri.. Saya juga menggunakan produk ini dengan berdisiplin seperti yang disarankan oleh Emma..Terima kasih yang tidak terhingga kepada Emma atas panduan yang diberikan oleh beliau..Pemilihan saiz tepat, penghantaran yang cepat, pembayaran yang cekap dan yang paling puashati consultant peribadi dari EMMA ;). Kepada wanita yang ingin menjaga kecantikan luar dan dalam memang produk ini lah jawapannya..jadikanlah waktu berpantang itu sebagai satu waktu untuk anda menjaga kecantikan kurniaan Allah yang tidak terhingga ini.. Jika kita sihat sudah tentu kehidupan kita akan lebih bermakna..Sekarang saya terbuka hati nak jadi biz partner Emma sebab keberkesanan premium beautiful. Perempuan di luar sana, Rugi tak pakai premium beautiful tau! Terima kasih Emma. Puan EL- Kuala Terengganu.

0 Response to "Testimoni Terbaru- Ajaibnya!! Berat Turun Kepada Asal!"