Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Saya tengok ipar saya dulu gemuk dah jadi kurus sekarang..


Saya kecil je orangnya berat dalam 56kg. Saya baru je bertunang so nak kahwin ni kenalah cantikkan badan. Saya ada lemak lembik keliling pinggang dan perut memang buncit benci saya tak turun-turun. Dah cuba diet tapi tak berkesan. Saya rendah, so jika naik sedikit nampak gemuk. Suatu hari saya jumpa ipar saya di rumah mak. Dia nampak kurus betul. Ipar saya ni pendiam, saya malu nak bertanya. Suatu hari saya terserempak dengan dia kat dalam bilik dia kantoi juga dengan saya. Saya nampak dia bentangkan set bengkung, gridle dan bra. Saya tengok brand 'Premium Beautiful' . So sahlah dia pakai benda alah ni untuk kurus badan dia. Hati tak boleh tahan tengok dia sebab dia dulu gemuk tau. So bila balik rumah saya terus search internet jumpalah kak Emma yang baik hati ni. She serve me so well. So ini gambar saya masa pakai dengan beliau. On the spot result. Saya cari baju2 saya yang dah ketat terus pakai, terus sarung. Wow, lemak-lemak tu terus hilang and saya nampak tinggi. Memang puas hati, terus je pakai ;-) -Cik Hana Hussin, +20an, PJ

0 Response to "Saya tengok ipar saya dulu gemuk dah jadi kurus sekarang.."