Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Haid terganggu, Senggugut boleh lenyap dari badan..Yey!!

".. Tak sampai sebulan pakai, skrg berat dah turun, walau tak banyak tapi nampak la shape badan. Lemak-lemak kat pinggang perut AJAIBNYA boleh nipis!! dan rasa so hepi ;)). Tunang mmg jeles tuh (sebab dah makin seksi kot). tapi bgusla masa period terbaru ni, masa saye period byk tul kuar, period ikut time dtg tapi slalu sakit senggugut tapi dah tak sakit sgt. Kalau senggugut datang memang sakit MC 2,3 hari, tak tertanggung sakitnya. Alhamdullillah saya masa datang ari tu dah tak sakit dah. BESTNYEEEE!!! nak tnggu pas ni ape plak kesan lepas bulan ke 2,ke 3.."-Siti Norhana Ahmad Nasir-PJ

0 Response to "Haid terganggu, Senggugut boleh lenyap dari badan..Yey!!"