Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Terima Kasih atas perhargaan ini (im in touch!)



Keupayaan Emma di dalam mengendalikan bengkel Premium Beautiful ini semakin terserlah! Cara Emma berkomunikasi dan teknik penyampaiannya yang begitu mudah, jujur dan bersahaja cukup efektif. Pasti memberi kesan dan kepuasan yang mendalam kepada semua yang menyertai. Saya sendiri teruja! Syabas!" - Lizza

"Sebagai seorang surirumah, saya tak pernah terfikir untuk saya mampu buat perniagaan Premium Beautiful ni sendiri......Akhirnya dengan panduan yang diberikan oleh Emma, alhamdulillah saya yakin..." -Puan azie

"Tips-tips Emma juga amat mudah difahami & 'straight to the point', membuatkan saya tidak perlu menjadi pakar FIR untuk memulakan perniagaan Premium Beautiful..." Anna

"Penampilan dan persembahan Emma yang tidak terlalu konservatif dan tidak terlalu teknikal memudahkan bengkel ini difahami walaupun peserta bukan yang arif dalam bidang teknikal..."
- Sue

"...Keputusan saya untuk memandu 6 jam dari Kuala Terengganu ke Kuala Lumpur untuk turut menyertai adalah keputusan yang amat tepat! Saya BERSEMANGAT! ...dan kini memandang jauh ke masa hadapan yang lebih cerah!" - wakil terengganu

"Teruja i dgr talk u smalam. walaupun i ni lelaki cam time tu gak i nk pakai 1set PB..MasyaAllah..." Encik N

"Kami teruja dengan Premium Beautiful, kami selalu terbakar semangat bila baca testimoni blog u.. sedangkan orangnya semalam baru kenal. Pengkhabran dari cdm safiah n cdm jamsari bagitau i, u hebat sangat jual beautiful. I baru kenal semalam dengar talk Emma tapi tak sempat nak tanya n berbual..I berkobar2 pas dengar talk Emma semalam, sya masih ingat kata2 Emma. Terngiang2 ..Masyaallah :O " - Syaz

"Tahniah dan terima kasih, Emma-rajabeautiful - Usahawan Wanita Paling Tinggi Jualan Persendirian di Hai-O. Alhamdulillah, ramai usahawan baru yang hadir untuk melihat peluang bisnes, dan menjadi usahawan. PRODUK TRAINING WAJIB untuk menjadi usahawan. AMIN." CDM Jamsari Mokhtar

"Emma rajabeautiful, who has made a fortune through her Hai-O internet business was equally motivating in her talk. Though Hai-O has more than 300 products, she specialises only in the ladies' Premium Beautiful. She is already a millionaire and her monthly income is in six figures. She has a big house and a brand new Vellfire is coming. All these she has achieved in just a few years in the Hai-O business" - Uncle Robert Rizal Ipoh

"What SCDM Azmir and CDM EMMA have in common? They have a positive mind. They have planted their goals in their mind and have worked and strived to achieved it. They are focussed and hardworking. They are positive and will not allow themselves to be distracted by all things negative.Allah S.W.T is always close to their hearts. "Ask for His help and blessing", they said, "and He will grant you your wish."
What an awesome focussed and positive mind! May their positiveness rub into us and drive us to achieve what they have achieved. Amin." - Uncle Robert Rizal Ipoh

Amir wrote: "Kata-kata Emma -rajabeautiful, sy ingat smpai ke hari ini.. Tukar masalah kepada sayang Allah.. Alhamdulillah lg dekati diri kita pd Allah. Hebat tul.. Allah mmg jdkan diri kita ni hebat.. Surah At-Tin - Sesungguhnya Kami telah menciptakan manusia dalam bentuk yang sebaik2nya (dan berkelengkapan sesuai dengan keadaannya). Berani diri kita kata diri kita tak baik? Katakan boleh.. Sy boleh, sy hebat, sy pasti berjaya..."

CDM Jamsari wrote: " Tahniah kepada semua pemimpin-usahawan TNPOD8581HAI-O, BULAN MEI2011 menunjukkan PERBEZAAN BISNES mengalami peningkatan 100%. Ini bermakna, kita berada pada landasan tepat untuk MENCIPTA SEJARAH MENCETUS REVOLUSI DAN MERINTIS SEGALA KEMUNGKINAN 2011. JOM JANGAN BERHENTI BUAT BISNES...BLUE OCEAN STRATEGY dan GELOMBANG KEDUA? Berjumpa anda di puncak kejayaan. AMIN."

Azrin wrote " Tqq kak emma, saya suka dengan kak emma sebab kak emma ikhlas. Antara pemimpin (leader) teragung yg pernah saya jumpa. Walaupun sudah bergelar JUTAWAN, tapi tetap Down to earth. Tabik spring!!!

CDM Jamsari Mokhtar wrote " Beliau merupakan STAR TNPOD8581. Tahniah Emma rajabeautiful Orang pertama di Hai-O memiliki VELFIRE, Hebat tu, beliau lebih kaya dari Irfn.Khiri, sebab beliau menjual produk kegilaan ramai perempuan iaitu Premium Beautiful bernilai rm2366~rm2602 melalui blogspotnya sahaja, pendapatan terkumpul 6bulan pertama rm100k! Takbir! Menjadi Jutawan pada usia muda 30an! Telah kumpul saving 1j dengan begitu cepat, beliau telah mencetuskan REVOLUSI internet dikalangan usahawan yang lain. Rekod Penjualan Personal sales terbesar di Hai-O"

"Aku suka engkau dan suami. Natural. Tak bercakap hal-hal orang lain. Baik dengan semua orang. Selalu tersenyum. Di mata aku korang berdua memang professional. Hai-o patut bangga" Nz

"Tahniah & take care to my mother, emma-rajabeautiful" - from ur doughter F.Amirah MR 12y.

"Terima kasih Tuhan kerana telah pertemukan kami berdua dan terima kasih juga buat kak emma kerana sudi menjadi pembakar semangat saya. sesungguhnya ada hikmah di sebalik pertemuan kita dlm bizz ni.LUV UUU" -Pariziani

"Kak Emma Tq & u r welcome...i dah pakai n also pengedar under A30 CDM (Hafsah+Meor)...hehehe, LIKE ur blog...and ur motivation word! "buat2 lepas ke atas!" :)- Yuslida Yunus , Perak

"Kalau saya ni perempuan, saya 70x lebih kaya dari Emma -rajabeautiful ^_^" dari KINGbeautiful J.Mokhtar.





"Emma -rajabeautiful...anda lah menjadi inspirasi saya untuk menyimpan 100k tahun ni...VELLFIRE u mulakan, saya nak pakai tahun depan..saya nak beli rumah baru tahun ini juga, thx mengenali u satu inspirasi buat saya..;) " CDM H.I





" morning emma, last night had a chat with Puan I... (client u yang very2 fussy dan banyak kali complaint itu ini huhu) ,tapi u know what ...now... dia puji u abis :D dia kata u sangat jujur dlm biz n she want to be like u. i kata kat dia, u r lucky to buy from her, tak semua agent ada sikap macam tu. for me this incident i take as valuable lesson to go far in biz. thanx emma fro showing me good example ;-) " CDM Yn.

" emma selalu merendah diri katanya -'apalah sgt i ni insan bese2 jek' jawap saya kepada beliau "insan bese2 tapi dikurniakan kehebatan! ;) All the best emma..all the to u n good luck ngan semua projek hari ni dan seterusnya....moga ALLAH permudahkan anda ngan segala urusan.....dan moga ALLAH jadikan saya juga sehebat anda....puan BEAUTIFULLLLLLLL(ALL THE BEST)" harun M.S



Salam kak emma.. sye dgn rendah hati ingin memohon izin utk menyalin a.k.a copy maklumat bkaitan premium beautiful di web akak..sye ni baru lg dlm hai-0 so byk kene blajo..sye nmpak web akk cukup informatif.. tqvm jgk ats tiupan semangat yg diberikan sms di Selesa Beach Resort PD tempohari...doakan sye bjaya mcm akk dan SCDM2 lain ye kak.. Salam Nuzul Al-Quran.. :) insyaAllah, sye akan rujuk pada akk jika ade psoalan kelak..harap akk sudi tlg ajar sye...tqvm..SM Sue ~ Muar Jhr

Hebatnya kak emma ni..sye kne byk bljr dr akk..akk tau, ritu mse akk ckp kt depan sye ngis tau..di Selesa Beach Resort PD..betul blake ape yg akk ckp..rezeki Allah ade di mane2..sye kt muar ni..keje sni tp asl pasir gudang, jb bwh cdm dato suhaili..
~SM Sue, Muar jhr

care penyampaian akk wat hati sye tsentuhn yakin mmg Allah tu Maha Kaya..kite kne usaha sungguh2..sye syukur dpt p seminar tu..luv u too akk.. sye rse happy..Alhamdulillah..Allah temukan sye ngn org2 hebat yg baik seperti kak emma...trime kasih byk2 akk di ats pesanan yg ckp bmakne...insyaAllah akn sye semat di hati....Assalamualaikum.... :) salam syg kembali... :) :* ~SM Sue, Muar jhr

Sangat hebat kata2 CDM hebat ini....inshaallah...saya buntukan pertolongan kalian...hanya Allah yang dapat memebalasnya.patutlah kaya....sbb tak kedekut ilmu :)memang patut digelar SIFU pon ~ Nik, Tganu

Betul... Anda semua yang berada dipuncak telah membuktikan anda memang hebat. Tahap pemikiran intelek anda adalah yg terbaik dlm industri ini. Memang patut ada follower & network yg unik serta berperanan dlm membuat sesuatu pembaharuan... atau transformasi. ~SSM faiq

2 lah...cuba2 je ni..manalah tau ada rezki..syukur...good advice dari emma.tqvm...saya biasa je...ema lg hebat..vellfire dah dpt...sy ni baru bermula...hu..hu..xpe2..bagus2...kata2 emma 1 cabaran...fikir positf, insy kita akan terus kehadapan...Ok2..saya sahut cabaran emma, Matlamat sudah jelas, gerak kerja harus mantop...insy.....tabik spring gak kat u sbb dah ada simpanan 1j...Syukur..En Mustaffa K.B

ya Allah kak...sayu nye ati sy m"bc stiap bait2 kata akak. saya rs sng plk share kata2 akak 2 demi smgt diri sy. kak...sy ada kala tfkr jg tau d mn slp nye smp sy ni lmbt btl nak kaya @ sng mcm akak. byg kan dah 4thn...stakat ni mcm sm jeee...ksian sy kan kak??eh3...xpe kak. sy ni mmg open minded. sy suka share dgn p'lman org2 yg hebat. bg sy,,,kata2 yg kluar dr mulut org yg hbt ni adalah 1 doa n pngajran yg blh kita ikut. sy lg suka klau sntiasa d motivasi mcm yg akak buat skrg...baik lah kak1 lps ni sy jnj pd diri sy bhw sy xkan gn bhs kndiri yg blh m'lok kan mntl sy. tq's kak emma krn tlh mbuka mata sy. mgkn ini adalah antara hadiah yg ALLah beri kan pd sy smpena bln syawal yg mulia ni. d temu kan kita dlm 1 ruangan yg kecil tetapi byk p'lman yg blh d kgsi. btl x kak?.wa....mmg dashyat lah akak nye motivasi. sy suka, sy suka...suka bkn krn d puji tp ikhlas krn akak direct menegur sy scara p'fesional...walau pun kita br knl dlm bbrp bln, akak mmg ramah n murh dgn snyaman akak. sy suka tgk pnmpilan akak yg happy go lucky! blh ya klau sy nak jd sprt akak. bkn bmkna nak mniru gaya org tp x slh kan klau kt ikut yg baik? akak izin kan x? 1 lg...blh ke akak jd mntor sy dlm usaha sy nak jd org yg bjaya n hbt sprt akak. blh ke akak beri tnjk ajar n bmbng sy tuk jd mcm akak? blh? blh? ms ziela 04/09/11

salam ema..t.kasih atas kehadiran anda pulai spring resort aritu 03/10/2011. banyak membantu kami disini.ayat closing yg sungguh berkesan..kami memang mudah close bila guna ayat2 ema..tq diatas perkongsiannya..Alhamdulillah...best sgt brniaga dgn PB ni..cuma maslah kita ni lelaki je..kena byk guna ayat power..kalau perempuan lain kaedah closing nya..semoga Allah yg membalas sgala kebaikan ema..lg i dah guna ayat2 power ema lg best hasilnya..tul2....dasyat...insy..kami akan menduplikasi gerak kerja u..why not, lain kali ema buat kelas closing PB...insy..kami dr jb akan jd pesertya kursus u..he..he..2 lah pasal..best sgt2..ealah..kami semua di jb sedang menagih ilmu closing u...nama u sungguh popular dikalangan group kami..seorang usahawan PB (sejak DDM) yg ada simpanan 1 juta..dasyat...2 lah pasal...susah gak nak berniaga kalau xde ilmu...nasib baik u dtg berkongsi ilmu dgn kami...i doakan u success slalu...walaupun u dah pun terlebih success..semangat ema akan kami jdkan pembakar diri...kebanyakan yg hadir pd seminar tempohari semuanya positif terhadap tips2 yg u berikan..kami sangat2 menghargainya . ;)














Anda ada ingin nyatakan sesuatu kepada Emma. Penghargaan, pertanyaan, ingin menyertai kami, dsb tulis disini..Bakal CDM M.Kml.F JB





























































Your name
Your email address
Your contact no.
Text

Powered by Mail-Maniac, email form mailerProtected by Copyscape plagiarism checker - duplicate content and unique article detection software.

0 Response to "Terima Kasih atas perhargaan ini (im in touch!)"