Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Testimoni hebat-Sakit Pinggang, Sakit Belakang Hilang!

" Sebelum keje badan awam ni..shaf keje kilang..sume jenis keje berat,techniction. sakit pinggang kedua2 belah..bhgian blkg pinggang..kalau tak silap shafiq sakit tu sejak shafiq tinggalkan bersukan selepas sekolah tahun 1996. biasa lah kan selepas sekolah..jarang lah nk bersukan..shaf rasa mungkin masa kecik dulu shaf selalu angkat papan yg berat dengan ayah shafiq kot..lagipon berat papan tu tak padan dengan kekuatan shaf..bila dah keje pulak, shaf keje sebagai technicion..sampai jadi badan awam ni keje mekanik pulak.kerja berat lagi..Selepas dengar kak emma punya talk Premium Beautiful kat Hotel De-Palma tempoh hari, terus terbuka hati nak cuba pakai bengkung. Terus order Saiz S-64 dari CDM Syazana, sebab shaf ni kurus je. Tak buncit tapi ada sakit pinggang yang kira teruk juga. Yang AJAIB nya shaf baru pakai 1/2 jam, shaf sempat 1/2jam tu aje then tanggal dan lupa nak pakai balik. Pas tu dah 2,3 hari selepas tu shaf dah tak rasa dah keperitan sakit pinggang shaf tu tau. Shaf pun hairan. Memang rasa TERKEJUT juga takkan pakai 1/2jam je dah berkesan. Tapi memang betul la DASYAT betul Bengkung Premium Beautiful ni. Shaf dah tak rasa sakit pinggang dah kak emma.. Thank kak emma, beri pendedahan tentang keberuntungan pakai bengkung ni untuk pesakit sakit pinggang macam i. Happy sangat ;D."

0 Response to "Testimoni hebat-Sakit Pinggang, Sakit Belakang Hilang!"