Terus Order Premium Beautiful Disini? Send email to Emma

Your name
Your email address
Your contact no.
Weight/Text
Powered by Mail-Maniac, email form mailer

Rebut Peluang Keemasan ini!


Terlepas majlis kami yang lalu?? Berita Baik. Kali ini produk Bioaura Penapis Air & 'Water Treatment'. Kesihatan sebenar bermula dari Air. Daftar segera untuk Majlis Ilmu yang berharga ini. Peluang menjadi Usahawan (Homebased). LUMAYAN contoh secara sambilan (partime) boleh menjana rata-rata bulanan rm1,800-rm3,200/- WOW!


click to create your own
Pengisian:

Anda Gemuk Air, Angin atau Daging??


Ikut kajian gemuk ada 3 jenis;

Gemuk Air
• Badan mengelambir dan lembik disebabkan oleh kandungan air yang tidak diperlukan berlebihan di dalam badan.
• Badan akan terasa cepat letih dan mengah apabila melakukan aktiviti harian.


Gemuk Angin
• Perut terasa sebu adakalanya sukar untuk membuang angin keluar.
• Mudah mendapat sakit kepala.

GEMUK AIR dan GEMUK ANGIN : Picit bahagian lengan tangan, anda akan merasai lengan tangan mengelambir dan lembik.

Gemuk Daging
• Badan berasa berat dan pejal.
• Mudah penat apabila melakukan tugas harlan.
• Proses penurunan agak lambat berbanding mereka yang gemuk air atau angin mi kerana lemak di dalam badan menjadi tepu dan bergumpal bersama daging.
• Proses penurunan melalui perpeluhan dan mengikut pantang yang disarankan
.
GEMUK DAGING : Picit bahagian lengan tangan, anda akan merasa pejal dan padat.

Gemuk air dan Gemuk angin mudah untuk turun berat badan tetapi Gemuk Daging mengambil sedikit masa untuk turun. Gemuk Daging berpunca dari lemak yang berkumpul menjadi tepu dan bergumpal bersama daging.

Namun AJAIBnya Premium Beautiful, tidak kira apa jenispun gemuk anda, Sinaran FIR akan menembusi jauh kedalam kulit epidermis anda. Wow! sehingga ~6-9cm. Justeru FIR akan mencari, membakar, mencairkan seterusnya dikeluarkan dari badan secara semulajadi (perpeluhan, buang air besar, kecil - tampak jelas kesan berminyak). Telah terbukti testimoni sediaada, tidak hairanlah 'orang berbadan besar' yang memakai Premium Beautiful mampu tampak langsing. Itulah keistimewaan Premium Beautiful ;)

Soalan Lazim - Rahim Senget (introvert)

Q
Salam, Saya diperkenalkan oleh kawan saya mengenai Premium Beautiful ini. Dia ada masalah setiap kali datang bulan dia senggugut Dia baru pakai dalam 2 minggu dan kini bila dia datang bulan baru baru ini, sakitnya berkurangan. Wow!!

Saya pula mengalami masalah kedudukan rahim yang retroverted menyebabkan setiap kali datang bulan, sakitnya yang teramat sangat. Saya disarankan oleh dokotor hanya makan pain killer dan kini ambil ubat zoladex untuk melihat fungsi rahim. Tiada ketumbuhan. Saya juga sedang cuba untuk urut. Kini disarankan oleh kawan saya ini utk pkai Premium Beautiful ini. Adakah betul betul berkesan utk masalah kesihatan seperti ini? Jadi saya nak tahu adakah berbaloi membeli BP ini bagi tujuan kesihatan? Terima kasih.

A
Pemakaian Premium Beautiful (full set) amat membantu untuk mengemaskan rahim, mengecutkan faraj, memperbaiki otot-otot faraj supaya kembali tegang dan mengemuk.
Bila faraj dan rahim baik dan bagus, ia akan menambatkan kasih sayang suami.
Jangan kehilangan suami hanya kerana seks ! Ia juga dapat membantu memperbaiki keupayaan faraj, rahim dan seks anda. Kedudukan rahim secara tidak langsung akan dibetulkan sedikit demi sedikit. Premium Beautiful direka cipta secara terperinci. Jadi tidak hairanlah ada testimoni rahim senget (introvert) pulih! Saranan saya cubalah!


Testimoni Hebat. Pakai sejak anak dara sehingga kahwin sehingga dah ada anak.


"Tahniah!! Saya pengguna Corsett Beautiful hampir 6thn..tp tolak 9bulan 2x coz dah 2kali bersalin. Saya setia menggunakan corsett ini selama 8jam sehari dr umur 19thn sehingga sekarang umur 25thn. Nyawa kedua saya kerana saya selepas keluar dr bilik operation bersalin harta y saya cari adalah bengkung hai o. Pakai sendiri ats katil, then after 1week complete set saya gunakan. Sehingga kini saya hanya ada 1sahaja corsett sehinggalah ulangtahun ke-2 perkahwinan saya, Suami saya berusaha membeli n menghadiahkan kpd saya. Terima kasih Premium Beautiful Corsett Hai o krn mbr kebahagian dlm umah tangga n kesehatan pd sy :) " ~Mummy stylo.

Khas warga MIRI & Brunei


Jumpa saya disana pada 29&30 April 2010. Sila hubungi saya segera sesiapa yang ingin merasai keajaiban Premium Beautiful juga di buka sekarang sesiapa yang ingin menjadi biz partner saya. Hasilnya memang LUMAYAN. ;-)

Beli On-line sekarang dah jadi TREND.


Mudah dan menjimatkan anda! Belian secara online di hujung jari anda boleh dilakukan pada bila bila masa sahaja, kami beroperasi 24 jam sehari tujuh hari seminggu. Kami menghantar terus ke tempat anda. Jimat masa dan tenaga anda dengan belian online di sini! Klik Sini.

Impian setiap pengantin..


'Let your wedding be a memorable one'

WAJIB di pakai oleh wanita.

Premium Beautiful merupakan "Pakaian Pelangsing yang WAJIB digunakan oleh setiap wanita yang ingin selalu tampil langsing, cantik, menarik tanpa olahraga dan diet ketat.

KHAS Warga Utara, Perak Utara, Penang, Kedah, Perlis.

Selepas pulang dari Indonesia Jumaat malam, Sabtu pagi saya akan bertolak ke utara untuk Penganugerahan para Sales Manager (SM) dan Senior Sales Manager (SSM) di Holiday Villa, Alor Star oleh pihak Syarikat Hai-O. Tahniah kepada rakan kongsi. Sila buat appointment segera dengan saya sesiapa yang ingin mengetahui kehebatan produk Premium Beautiful ini. FREE Demo. Juga yang ingin menjadi biz partner saya. Juga sesiapa yang ingin menyertai FREE 'Seminar Motivasi' bersama Professor Haji Hanim biz partner Dr Fadhilah Kamsah majlis bermula 1.30ptg hingga 5ptg Sabtu 24 April 2010. Anda pasti teruja!

Penderitaan melibatkan tulang belakang - Just Melt Away

Say No To Back Pain!

Sinaran FIR dipancarkan terus kedalam kulit dan daging sehingga jauh ke dalam tisu tulang. Ianya sinaran yang amat bermanfaat, kesan pemanasan yang lembut keatas tisu semulajadi badan. Kesan pemanasan ini, salur darah dikembangkan, melancaran aliran darah. Maka terjadilah kejaiban toksid dinyahkan, lebih banyak & kecekapan oksigen dibawa dalam darah. Darah yang kaya dengan oksigen mempercepatkan penyembuhan sebarang penyakit (body own natural healing process). Jangan tangguh lagi, pakailah Premium Beautiful. The pain -just melt away. ;)

Jumpa Emma di Surabaya, INDONESIA Rabu-Jumaat ini 21,22,23 April 2010

Berita Baik Warga Indonesia. Emma kembali ke Indonesia. Saya akan berada di Surabaya pada 21, 22 dan 23 April 2010. Jumpa Anda Disana. Saya akan menginap di Hyatt Regency/Shangrila Suriya, Surabaya Hotel.

Share/Bookmark

Wow berat turun 10kg bulan pertama!

Siapa kata umur macam kak Boldni tak boleh pakai Premium Beautiful. Kak ni umur awal 50an. Berat mula-mula pakai 78kg. Dasyatnya kak punya berat dah turun dari 78kg ke 68kg dalam masa sebulan je. 10kg dah turun. Kak takut juga berat mendadak turun ni tapi Doktor kata bagus! Badan dah ringan. Perut dah semakin kurang buncit. Memang berbeza la. Badan pun dah jadi muda la Emma. Ada cutting. Kak rasa muda kak rasa sentiasa sihat.

-Kak dari terengganu, saya sempat berjumpa beliau semasa seminar tempohari.

Testimoni kehebatan Premium Beautiful - Fibroid mengecut

" Ia memang benar Kak Ann punya fibroid sebesar 11x8cm, dulunya dah boleh rasa dengan jari. Kini sudah hilang. Doktor dah sahkan tak perlu pembedahan sekarang. Memang hebat betul baju ajaib ni. Kak akan terus pakai sebab ia seperti dah berjasa dengan kak." Kak Ann.

Share/Bookmark

Premium Beautiful - Still leading No.1


Top No.1 sales in Malaysia. Malaysia No.1 Beautiful & Slimming Secreat.

Terima Kasih atas perhargaan ini (im in touch!)



Keupayaan Emma di dalam mengendalikan bengkel Premium Beautiful ini semakin terserlah! Cara Emma berkomunikasi dan teknik penyampaiannya yang begitu mudah, jujur dan bersahaja cukup efektif. Pasti memberi kesan dan kepuasan yang mendalam kepada semua yang menyertai. Saya sendiri teruja! Syabas!" - Lizza

"Sebagai seorang surirumah, saya tak pernah terfikir untuk saya mampu buat perniagaan Premium Beautiful ni sendiri......Akhirnya dengan panduan yang diberikan oleh Emma, alhamdulillah saya yakin..." -Puan azie

"Tips-tips Emma juga amat mudah difahami & 'straight to the point', membuatkan saya tidak perlu menjadi pakar FIR untuk memulakan perniagaan Premium Beautiful..." Anna

"Penampilan dan persembahan Emma yang tidak terlalu konservatif dan tidak terlalu teknikal memudahkan bengkel ini difahami walaupun peserta bukan yang arif dalam bidang teknikal..."
- Sue

"...Keputusan saya untuk memandu 6 jam dari Kuala Terengganu ke Kuala Lumpur untuk turut menyertai adalah keputusan yang amat tepat! Saya BERSEMANGAT! ...dan kini memandang jauh ke masa hadapan yang lebih cerah!" - wakil terengganu

"Teruja i dgr talk u smalam. walaupun i ni lelaki cam time tu gak i nk pakai 1set PB..MasyaAllah..." Encik N

"Kami teruja dengan Premium Beautiful, kami selalu terbakar semangat bila baca testimoni blog u.. sedangkan orangnya semalam baru kenal. Pengkhabran dari cdm safiah n cdm jamsari bagitau i, u hebat sangat jual beautiful. I baru kenal semalam dengar talk Emma tapi tak sempat nak tanya n berbual..I berkobar2 pas dengar talk Emma semalam, sya masih ingat kata2 Emma. Terngiang2 ..Masyaallah :O " - Syaz

"Tahniah dan terima kasih, Emma-rajabeautiful - Usahawan Wanita Paling Tinggi Jualan Persendirian di Hai-O. Alhamdulillah, ramai usahawan baru yang hadir untuk melihat peluang bisnes, dan menjadi usahawan. PRODUK TRAINING WAJIB untuk menjadi usahawan. AMIN." CDM Jamsari Mokhtar

"Emma rajabeautiful, who has made a fortune through her Hai-O internet business was equally motivating in her talk. Though Hai-O has more than 300 products, she specialises only in the ladies' Premium Beautiful. She is already a millionaire and her monthly income is in six figures. She has a big house and a brand new Vellfire is coming. All these she has achieved in just a few years in the Hai-O business" - Uncle Robert Rizal Ipoh

"What SCDM Azmir and CDM EMMA have in common? They have a positive mind. They have planted their goals in their mind and have worked and strived to achieved it. They are focussed and hardworking. They are positive and will not allow themselves to be distracted by all things negative.Allah S.W.T is always close to their hearts. "Ask for His help and blessing", they said, "and He will grant you your wish."
What an awesome focussed and positive mind! May their positiveness rub into us and drive us to achieve what they have achieved. Amin." - Uncle Robert Rizal Ipoh

Amir wrote: "Kata-kata Emma -rajabeautiful, sy ingat smpai ke hari ini.. Tukar masalah kepada sayang Allah.. Alhamdulillah lg dekati diri kita pd Allah. Hebat tul.. Allah mmg jdkan diri kita ni hebat.. Surah At-Tin - Sesungguhnya Kami telah menciptakan manusia dalam bentuk yang sebaik2nya (dan berkelengkapan sesuai dengan keadaannya). Berani diri kita kata diri kita tak baik? Katakan boleh.. Sy boleh, sy hebat, sy pasti berjaya..."

CDM Jamsari wrote: " Tahniah kepada semua pemimpin-usahawan TNPOD8581HAI-O, BULAN MEI2011 menunjukkan PERBEZAAN BISNES mengalami peningkatan 100%. Ini bermakna, kita berada pada landasan tepat untuk MENCIPTA SEJARAH MENCETUS REVOLUSI DAN MERINTIS SEGALA KEMUNGKINAN 2011. JOM JANGAN BERHENTI BUAT BISNES...BLUE OCEAN STRATEGY dan GELOMBANG KEDUA? Berjumpa anda di puncak kejayaan. AMIN."

Azrin wrote " Tqq kak emma, saya suka dengan kak emma sebab kak emma ikhlas. Antara pemimpin (leader) teragung yg pernah saya jumpa. Walaupun sudah bergelar JUTAWAN, tapi tetap Down to earth. Tabik spring!!!

CDM Jamsari Mokhtar wrote " Beliau merupakan STAR TNPOD8581. Tahniah Emma rajabeautiful Orang pertama di Hai-O memiliki VELFIRE, Hebat tu, beliau lebih kaya dari Irfn.Khiri, sebab beliau menjual produk kegilaan ramai perempuan iaitu Premium Beautiful bernilai rm2366~rm2602 melalui blogspotnya sahaja, pendapatan terkumpul 6bulan pertama rm100k! Takbir! Menjadi Jutawan pada usia muda 30an! Telah kumpul saving 1j dengan begitu cepat, beliau telah mencetuskan REVOLUSI internet dikalangan usahawan yang lain. Rekod Penjualan Personal sales terbesar di Hai-O"

"Aku suka engkau dan suami. Natural. Tak bercakap hal-hal orang lain. Baik dengan semua orang. Selalu tersenyum. Di mata aku korang berdua memang professional. Hai-o patut bangga" Nz

"Tahniah & take care to my mother, emma-rajabeautiful" - from ur doughter F.Amirah MR 12y.

"Terima kasih Tuhan kerana telah pertemukan kami berdua dan terima kasih juga buat kak emma kerana sudi menjadi pembakar semangat saya. sesungguhnya ada hikmah di sebalik pertemuan kita dlm bizz ni.LUV UUU" -Pariziani

"Kak Emma Tq & u r welcome...i dah pakai n also pengedar under A30 CDM (Hafsah+Meor)...hehehe, LIKE ur blog...and ur motivation word! "buat2 lepas ke atas!" :)- Yuslida Yunus , Perak

"Kalau saya ni perempuan, saya 70x lebih kaya dari Emma -rajabeautiful ^_^" dari KINGbeautiful J.Mokhtar.





"Emma -rajabeautiful...anda lah menjadi inspirasi saya untuk menyimpan 100k tahun ni...VELLFIRE u mulakan, saya nak pakai tahun depan..saya nak beli rumah baru tahun ini juga, thx mengenali u satu inspirasi buat saya..;) " CDM H.I





" morning emma, last night had a chat with Puan I... (client u yang very2 fussy dan banyak kali complaint itu ini huhu) ,tapi u know what ...now... dia puji u abis :D dia kata u sangat jujur dlm biz n she want to be like u. i kata kat dia, u r lucky to buy from her, tak semua agent ada sikap macam tu. for me this incident i take as valuable lesson to go far in biz. thanx emma fro showing me good example ;-) " CDM Yn.

" emma selalu merendah diri katanya -'apalah sgt i ni insan bese2 jek' jawap saya kepada beliau "insan bese2 tapi dikurniakan kehebatan! ;) All the best emma..all the to u n good luck ngan semua projek hari ni dan seterusnya....moga ALLAH permudahkan anda ngan segala urusan.....dan moga ALLAH jadikan saya juga sehebat anda....puan BEAUTIFULLLLLLLL(ALL THE BEST)" harun M.S



Salam kak emma.. sye dgn rendah hati ingin memohon izin utk menyalin a.k.a copy maklumat bkaitan premium beautiful di web akak..sye ni baru lg dlm hai-0 so byk kene blajo..sye nmpak web akk cukup informatif.. tqvm jgk ats tiupan semangat yg diberikan sms di Selesa Beach Resort PD tempohari...doakan sye bjaya mcm akk dan SCDM2 lain ye kak.. Salam Nuzul Al-Quran.. :) insyaAllah, sye akan rujuk pada akk jika ade psoalan kelak..harap akk sudi tlg ajar sye...tqvm..SM Sue ~ Muar Jhr

Hebatnya kak emma ni..sye kne byk bljr dr akk..akk tau, ritu mse akk ckp kt depan sye ngis tau..di Selesa Beach Resort PD..betul blake ape yg akk ckp..rezeki Allah ade di mane2..sye kt muar ni..keje sni tp asl pasir gudang, jb bwh cdm dato suhaili..
~SM Sue, Muar jhr

care penyampaian akk wat hati sye tsentuhn yakin mmg Allah tu Maha Kaya..kite kne usaha sungguh2..sye syukur dpt p seminar tu..luv u too akk.. sye rse happy..Alhamdulillah..Allah temukan sye ngn org2 hebat yg baik seperti kak emma...trime kasih byk2 akk di ats pesanan yg ckp bmakne...insyaAllah akn sye semat di hati....Assalamualaikum.... :) salam syg kembali... :) :* ~SM Sue, Muar jhr

Sangat hebat kata2 CDM hebat ini....inshaallah...saya buntukan pertolongan kalian...hanya Allah yang dapat memebalasnya.patutlah kaya....sbb tak kedekut ilmu :)memang patut digelar SIFU pon ~ Nik, Tganu

Betul... Anda semua yang berada dipuncak telah membuktikan anda memang hebat. Tahap pemikiran intelek anda adalah yg terbaik dlm industri ini. Memang patut ada follower & network yg unik serta berperanan dlm membuat sesuatu pembaharuan... atau transformasi. ~SSM faiq

2 lah...cuba2 je ni..manalah tau ada rezki..syukur...good advice dari emma.tqvm...saya biasa je...ema lg hebat..vellfire dah dpt...sy ni baru bermula...hu..hu..xpe2..bagus2...kata2 emma 1 cabaran...fikir positf, insy kita akan terus kehadapan...Ok2..saya sahut cabaran emma, Matlamat sudah jelas, gerak kerja harus mantop...insy.....tabik spring gak kat u sbb dah ada simpanan 1j...Syukur..En Mustaffa K.B

ya Allah kak...sayu nye ati sy m"bc stiap bait2 kata akak. saya rs sng plk share kata2 akak 2 demi smgt diri sy. kak...sy ada kala tfkr jg tau d mn slp nye smp sy ni lmbt btl nak kaya @ sng mcm akak. byg kan dah 4thn...stakat ni mcm sm jeee...ksian sy kan kak??eh3...xpe kak. sy ni mmg open minded. sy suka share dgn p'lman org2 yg hebat. bg sy,,,kata2 yg kluar dr mulut org yg hbt ni adalah 1 doa n pngajran yg blh kita ikut. sy lg suka klau sntiasa d motivasi mcm yg akak buat skrg...baik lah kak1 lps ni sy jnj pd diri sy bhw sy xkan gn bhs kndiri yg blh m'lok kan mntl sy. tq's kak emma krn tlh mbuka mata sy. mgkn ini adalah antara hadiah yg ALLah beri kan pd sy smpena bln syawal yg mulia ni. d temu kan kita dlm 1 ruangan yg kecil tetapi byk p'lman yg blh d kgsi. btl x kak?.wa....mmg dashyat lah akak nye motivasi. sy suka, sy suka...suka bkn krn d puji tp ikhlas krn akak direct menegur sy scara p'fesional...walau pun kita br knl dlm bbrp bln, akak mmg ramah n murh dgn snyaman akak. sy suka tgk pnmpilan akak yg happy go lucky! blh ya klau sy nak jd sprt akak. bkn bmkna nak mniru gaya org tp x slh kan klau kt ikut yg baik? akak izin kan x? 1 lg...blh ke akak jd mntor sy dlm usaha sy nak jd org yg bjaya n hbt sprt akak. blh ke akak beri tnjk ajar n bmbng sy tuk jd mcm akak? blh? blh? ms ziela 04/09/11

salam ema..t.kasih atas kehadiran anda pulai spring resort aritu 03/10/2011. banyak membantu kami disini.ayat closing yg sungguh berkesan..kami memang mudah close bila guna ayat2 ema..tq diatas perkongsiannya..Alhamdulillah...best sgt brniaga dgn PB ni..cuma maslah kita ni lelaki je..kena byk guna ayat power..kalau perempuan lain kaedah closing nya..semoga Allah yg membalas sgala kebaikan ema..lg i dah guna ayat2 power ema lg best hasilnya..tul2....dasyat...insy..kami akan menduplikasi gerak kerja u..why not, lain kali ema buat kelas closing PB...insy..kami dr jb akan jd pesertya kursus u..he..he..2 lah pasal..best sgt2..ealah..kami semua di jb sedang menagih ilmu closing u...nama u sungguh popular dikalangan group kami..seorang usahawan PB (sejak DDM) yg ada simpanan 1 juta..dasyat...2 lah pasal...susah gak nak berniaga kalau xde ilmu...nasib baik u dtg berkongsi ilmu dgn kami...i doakan u success slalu...walaupun u dah pun terlebih success..semangat ema akan kami jdkan pembakar diri...kebanyakan yg hadir pd seminar tempohari semuanya positif terhadap tips2 yg u berikan..kami sangat2 menghargainya . ;)














Anda ada ingin nyatakan sesuatu kepada Emma. Penghargaan, pertanyaan, ingin menyertai kami, dsb tulis disini..Bakal CDM M.Kml.F JB





























































Your name
Your email address
Your contact no.
Text

Powered by Mail-Maniac, email form mailerProtected by Copyscape plagiarism checker - duplicate content and unique article detection software.

Tahniah & Syabas kepada peserta..

Wow! Sambutan diluar dugaan. Dewan ballroom De-Palma hotel Shah Alam PENUH pagi-pagi lagi. Maaf ianya terhad, ada permintaan terpaksa ditolak. Syabas kepada semua. Terima kasih. Seluruh Malaysia bersatu hati untuk kursus ini. Terima kasih diatas pujian-pujian/ compliment kepada kami.
Train The Trainer
Bengkel penuh Premium Beautiful
17-04-2010
Shah Alam

Fir = Cahaya Kehidupan

Selama ratusan juta tahun, tumbuh-tumbuhan sibuk melakukan sesuatu yang tidak dapat ditiru makmal mana-mana pun: menggunakan cahaya matahari (FIR), mereka menghasilkan makanan. Tetapi persyaratan penting untuk transformasi luar biasa ini adalah bahwa cahaya (FIR) yang diterima tumbuh-tumbuhan harus tepat untuk terjadinya fotosintesis.

FIR - adalah ciptaan Allah s.w.t (subhanallah..)

Tahukah anda FIR adalah satu daripada sinaran matahari yang sangat berguna untuk manusia, haiwan dan tumbuhan-tumbuhan di bumi (sumber kehidupan)?

Sungguh luar biasa bahwa radiasi dari matahari (dan dari banyak rangkaian bintang) harus termampatkan dalam pita spektrum elektromagnetik yang sangat sempit sehingga memancarkan radiasi yang tepat bagi kesinambungan seluruh kehidupan di bumi.(ref: Ian Campbell, Fisikawan dari Inggris)


Matahari mungkin sesuatu yang paling sering kita lihat sepanjang hidup kita. Selalu kita mengadapkan muka ke langit di siang hari, kita boleh melihat sinarnya yang menyilaukan. Jika seseorang bertanya, "Apa manfaat matahari?" mungkin kita akan menjawab tanpa berfikir sama sekali bahwa matahari memberi kita cahaya dan panas. Jawaban tersebut, meskipun ringkas, sesungguhnya benar.



Cahaya dan panas adalah dua perwujudan berbeda radiasi elektro-magnetik. Apakah sinar inframerah berguna? Ya, namun kali ini tidak ada gunanya mengamati sekeliling karena Anda tidak dapat melihatnya dengan mata kasar. Tetapi, Anda dengan mudah dapat merasakannya: Kehangatan yang Anda rasakan pada wajah saat memandang sinar matahari waktu pagi disebabkan oleh radiasi inframerah dari matahari. Radiasi inframerah matahari adalah radiasi yang membawa energi panas, yang menjaga bumi tetap panas. Radiasi ini juga penting bagi kehidupan seperti halnya cahaya tampak. Dan yang menarik adalah bahawa matahari kita seolah-olah diciptakanNya hanya untuk melayani kedua tujuan ini, karena kedua jenis cahaya ini menyusun bahagian terbesar matahari.

Keajaiban FIR - penemuan yang sangat hebat oleh saintis Jepun.


FIR menggetarkan/aktifkan molekul air dalam badan


Seluruh makhluk hidup di Bumi ini akan selalu terdiri dari molekul air dan protein kompleks. Molekul air selalu tidak stabil. Apabila molekul air dioksilasikan dengan panjang gelombang antara 8 sampai 10 mikron (itu adalah sebuah panjang gelombang oksilasi air) maka akan terjadi semacam getaran ketidakstabilan (me “resonansi”).


Resonansi tersebut akan menyebabkan ionisasi air sehingga menjadi ion Hidrogen (H+) dan Hidroksil (OH-) terjadi dengan kecepatan yang sangat tinggi (10/12 detik). Ionisasi ini dinamakan juga “Pengaktifan Air”. Apabila proses pengaktifan ini terjadi maka di seluruh tubuh manusia, proses metabolisme sel dan proses pembuangan sisa metabolisme sel menjadi lebih aktif, energik dan efektif sehingga akan menghasilkan perkembangan sel yang menakjubkan

KHAS client Premium Beautiful, Fan sekalian, Pembaca Blog ini. Anda Dijemput Hadir. Siapa Cepat Dia Dapat.


Satu PENDEDAHAN yang sangat berharga. Ramai Ternanti-nantikan Bengkel KHAS ini. The Secreat Reveal. Buat Julung-julung kalinya saya akan berucap dihadapan 500 orang.
Siapa yang Layak?
1) Semua pengguna Premium Beautiful di seluruh Negara
2) Ingin menjadi Usahawan Premium Beautiful di bawah group TNPOD8581
3) Khas staf kerajaan/berkanun seluruh negara.
Pengisian:
~Penerangan produk penuh (Girdle, Long Bra, Waist Nipper)
~Pendedahan testimoni sebenar
~Keistimewaan/Keajiban FIR
~Peluang Perniagaan yang LUMAYAN
Bayaran hanya RM30/- (keahlian yang belum jadi ahli) + RM35/-(Bayaran Kursus) (asal RM250/=)termasuk 2x makan di hotel. Wow murahnye! Kami telah memperolehi sponsor KHAS bengkel ini. Anda beruntung!
Tempat sangat TERHAD. Siapa Cepat Dia Dapat.
Kehadiran dijangka 500 org TIADA Penambahan.
Speaker UTAMA: Usahawan JUTAWAN Premium Beautiful, dari Group TNPOD8581.
* Workshop yang TERBUKTI menghasilkan PALING RAMAI Usahawan Premium Beautiful Malaysia yang berjaya!








2) Berminat bukan? Daftar Sekarang sebelum kehabisan. Anda akan dihubungi kemudian.

Your name
Your email address
Your contact no.
Pekerjaan, Area

Powered by Mail-Maniac, email form mailerProtected by Copyscape plagiarism checker - duplicate content and unique article detection software.

Tahniah dari beautiful2u.blogspot

'CDM pertama dijemput KHAS untuk berucap di Pentas PT Hai-O' 10 April 2010 Hari Ini Dalam Sejarah. SCDM Jamsari Mokhtar. President group saya TNPOD8581. Beliau merupakan Sifu saya, kejayaan beautiful2u.blogspot ini juga di bawah nasihat dan tunjuk ajar dari beliau. Syabas!

PT Hai-O di Jakarta, Indonesia.

PT Hai-O Indonesia di Mangga Dua Square, Jakarta. Kini Kami bertapak dengan rasminya di Indonesia. Boleh dapatkan Premium Beautiful / Bioaura dengan harga tempatan melalui saya.

Jumpa Emma di Jakarta 09,10,11 April 2010!

Premium Beautiful Corset, kini telah memasuki pasaran Indonesia. 09, 10, 11 April 2010, saya bersama Delegasi Hai-O terutamanya group kami TNPOD8581 akan berada di Jakarta, Indonesia sempena pembukaan perasmian Hai-O cawangan Indonesia.

Warga Indonesia! Anda berpeluang berjumpa dengan saya secara in-person untuk merasai kehebatan Premium Beautiful atau ingin menjadi usahawan perintis di Indonesia. Juga akan hit di Indonesia BioAura water filter. Rebutlah peluang keemasan ini. Hai-o now No.1 MLM Company in Malaysia sehingga anak-anak kecil pun tahu "mama, mama buatlah Hai-o, Mama boleh pakai kereta besar" (..seperti aunty Emma ;) )







2) Berminat bukan? Send email now. Hanya 1 Email FREE yang akan merobah hidup anda 360'.

Your name
Your email address
Your contact no.
Pekerjaan, Area, Negara

Powered by Mail-Maniac, email form mailerProtected by Copyscape plagiarism checker - duplicate content and unique article detection software.

In a Hurry to Lose Fat? Start Now..

FIR Premium Beautiful membakar lemak

Tahukah Anda??

Tahukah anda..

  • pemakaian Premium Beautiful menegakkan tulang belakang anda?
  • Membetulkan posture anda?
  • Membaiki kedudukan tulang anda dengan betul?
  • Seterusnya Anda Tampak Tinggi Lampai seperti model ;)
  • Apabila anda berdiri, duduk, rukuk, berjalan anda berada pada kedudukan tegak sentiasa?
  • Tanpa rasa kesakitan sedikitpun, malahan tanpa sedar, anda sebenarnya sudah tampak segak dan tinggi.

Ajaib bukan?

..pakai je terus tegak postur


"Salam Emma, memang tak menyesal la beli Premium Beautiful ni, Ita kalau berdiri belakang bengkok sikit, pakai je terus tegak, abang pun cakap ok, dia puji Ita dah cantek;) " Rozita Ramli, Penang.

Sengugut- Hapuskannya dengan hanya memakai Premium Beautiful ;)


Setiap bulan wanita akan mengalami satu kitaran haid selama 28 hari seminggu. Senggugut bukan sekadar kekejangan teruk ketika haid, tetapi ia turut menjadi petanda penting supaya semua wanita yang mengalami masalah ini menjalani pemeriksaan awal bagi mengesan kewujudan endometriosis. Sengugut sering menyerang seorang wanita pada hari pertama dan kedua haid.

Terdapat dua jenis senggugut boleh menyerang ketika haid iaitu sengugut primari dan senggugut sekondari. Sengugut primari adalah disebabkan oleh pengeluaran prostaglandin yang menyebabkan pengecutan rahim yang kuat. Kebiasaanya ia sering menyerang pada usia muda sebelum berkahwin dan bertahan pada hari pertama dan kedua haid. Manakala senggugut sekondari pula disebabkan oleh endometriosis (wujudnya sel endometrium di luar rahim dan berlaku pendarahan di dalam perut) atau jangkitan kronik yang menyebabkan senggugut datang kebiasaannya pada usia lanjut dan bertahan sepanjang pendarahan haid.


Bagaimana Pemakaian Premium Beautiful (Fir) boleh membantu melenyapkannya?
  • Menghilangkan sakit sebelum dan semasa datang haid.
  • Mengatur kitaran haid secara normal
  • Melancarkan perjalanan darah.
  • Mengatasi masalah darah haid yang berlebihan atau datang lebih dari hari maksimum (lebih dari 7-8 hari).
  • Memperbetulkan kitaran pusingan haid agar datang setiap bulan pada waktu yang tepat.
  • Mengatasi masalah keguguran (benih perempuan lebih sihat, kuat dan berkualiti)
  • Mengatasi masalah kesukaran mendapatkan zuriat/anak.
  • Mengatasi risiko barah rahim.
  • Mengatasi risiko barah payudara.
  • Membaiki sistem hormon menjadi lebih baik dan sempurna.
  • Menghilangkan masalah jerawat dan melicinkan kulit muka.
  • Seuai untuk remaja perempuan yang baru sahaja mula baligh atau perempuan yang selalu mengalami masalah sengugut, masalah jerawat tumbuh dimuka dan badan kerana hormon tidak menentu.

Haid terganggu, Senggugut boleh lenyap dari badan..Yey!!

".. Tak sampai sebulan pakai, skrg berat dah turun, walau tak banyak tapi nampak la shape badan. Lemak-lemak kat pinggang perut AJAIBNYA boleh nipis!! dan rasa so hepi ;)). Tunang mmg jeles tuh (sebab dah makin seksi kot). tapi bgusla masa period terbaru ni, masa saye period byk tul kuar, period ikut time dtg tapi slalu sakit senggugut tapi dah tak sakit sgt. Kalau senggugut datang memang sakit MC 2,3 hari, tak tertanggung sakitnya. Alhamdullillah saya masa datang ari tu dah tak sakit dah. BESTNYEEEE!!! nak tnggu pas ni ape plak kesan lepas bulan ke 2,ke 3.."-Siti Norhana Ahmad Nasir-PJ

..Lagi tentang Pembentukan Pinggul.

Benefit pemakaian Premium Beautiful terhadap Pinggul kita;
  • Seksi
  • Membentuk pinggul 'seperti kueh mengikut acuan' ;)
  • Menaikkan dan memejalkan otot pinggul

Anda ada 'Creadit Card'??

Jika anda memiliki 'creadit card' bayaran bulanan adalah
dari
~RM50/++
(bengkung,seluar atau bra saja)
~RM130/++
(full set)
'Skim Mampu Milik' ini Khas dari blog beautiful2u.blogspot. Hanya dari kami. Ingin tahu lebih lanjut? Sila hubungi saya. ;)) . Jika anda tiada 'creadit card' mohonlah dengan mana-mana bank, mudah saja dan boleh dapat dalam masa ~dua(2) minggu. ;)

Siapa kata anda tidak mampu..


Wow!!. Pinggul yang seksi!!...

"Jika Pinggul anda Tinggi(up-lift) dan Pejal(firm),
Anda Nampak Muda Bertahun-tahun
Dari Umur Anda".

Premium Beautiful set - pemakaiannya menghasilkan pinggul yang seksi dan tinggi dari biasa. Bayangkan pinggul anda yang lembik, tak bermaya, lemak-lemak berselulit akan bertukar menjadi kental(firm), padat, tinggi (up-lift). Tisu-tisu normal (Natural Tissue) dipindahkan semasa pemakaian yang betul, dikumpulkan dan dipadatkan dibelakang pinggung (in a natural and effective way). Secara semulajadi! ;)