Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Dari Singapore-->Hadiah Saya & Ibu Sudah Sampai :)


“..Alhamdullillah. Parcel Premium Beautiful selamat sampai. Yes, kak nie tengah pakai..Boleh muat tapi wah boleh tahan kak :P pasal yang girdle dia ketat sgt2..(hehehe) okay cuma kat waist ketat, pas tu tertekan pat rusuk belah belakang kiri kanan kadang-kadang sakit juga..The rest all okay!!!..Mak nyer pon okay cuma girdle dia tak seketat saya. Apart from that semua okay kak..Jadi any other things we need to take note? 1st wk everyday kene cuci eh kak.."



_________________________________________
Jawapan saya kepada beliau --->

1- Girdle
ketat ?
--->Girdle tu saiz terbesar & the max yang Premium Beautiful ada setakat ini. Pada berat anda sekarang ~100kg girdle size itu the last that u can fit. Jika boleh muat! wow lemak anda lembik aja tu dear..makin lama pakai.... makin masuk & padat lemak badan kita. Harap bersabar yea dgn ketat dia kay. Trust me mula2 je. Ia semakin berkurang hari demi hari. Kesan ketat juga sebab kainnya masih baru. ;DD

2. "..cuma kat waist ketat pas tu tertekan
pat rusuk belah belakang kiri kanan sakit jugak.."
--->LongBra tu juga saiz terbesar Premium Beautiful ada setakat ini..Tertekan masuk?..Pada berat 100kg++ lemak2 bertompok2 dan tebal berada di susuk kiri kanan. Tiada pilihan lain, melainkan untuk menipiskannya, lemak haruslah dialihkan di tempat yang betul dan penekanan lemak akan berlaku..Kesan menekan lemak ini akan meninggalkan kesan sakit di rusuk, pada permulaannya seolah-olah ia sedang melalui proses pembentukan semula ..kat tempat sakit tu pastikan lemak dialihkan pindah ke bahagian perut. Sebab jika byk lemak lembik disitu, akan ada kesan mencubit. . Kesan menekan bagus terutamanya pada lemak2 kita. Bila lemak ditekan ia seumpama diperah, dipadat & seterusnya senang dibakar tipis. Untuk mengurangkannya, buat sementara ini elakkan badan membongkok semasa duduk. Sila hubungi saya semula jika ianya mengganggu anda.

3."..Mak nyer pon okay cuma girdle dia tak seketat farah nyer. .."
---->Alhamdullillah..Kirim salam sayang saya pada ur mum okay! :)
Pada ibu-ibu kita 'wanita berumur' diharuskan pakai yg a bit longgar tapi masih mendakap. Sengaja saya pilih girdle yg firm tapi taklah ketat sangat untuk ur mum mudah pakai hari2. Selagi ur mum pakai selagi itu badan dia akan mendapat khasiat kebaikan fir ini. Boleh baca lanjut kebaikan2 fir, link--->http://beautiful2u.blogspot.com/search/label/FIR%20Treatment

4. "1st wk everyday kene cuci eh kak?.."
->Pada minggu pertama pemakaian, setiap hari kene cuci, kerana pada minggu pertama proses penyahtoksid sedang berlaku.
-->Minggu kedua dibolehkan 2,3 hari sekali baru basuh tetapi
u bergantung juga kepada tahap kebersihannya . Anda tidak perlu risau kerana baju ajaib ini akan memberi signalnya sendiri . contoh; Anda akan merasa gatal atau tak selesa atau sudah berbau membuatkan anda sendiri tahu ia sudah masa untuk basuh.

Tahniah Anda sudah dapat Hadiah sebenar untuk diri sendiri ;)) Khabarkan berita-berita terkini dari anda okay!
_______________________________
Kepada all the blog reader, jika ada apa yang perlu dibetulkan/ ditambah/kesilapan harap beritahu saya yea.
( kita manusia biasa yang tidak sempurna :) )
Harap jawapan saya memuaskan ..
Thank You! :)

0 Response to "Dari Singapore-->Hadiah Saya & Ibu Sudah Sampai :)"