Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Masalah Badan Berbau- Apa kesan Premium Beautiful?


Q-salam, nak tanya sikit. Saya pakai premium beautiful sejak bulan may tahun lepas. Badan saya mmg kuat berbau. Mula2 pakai dulu, rasanya kurang. Skrg ,mungkin ada balik. sbb org tutup hidung bila duduk dkt saya. Mcm mana ya? badan saya tak la banyak sgt berpeluh. Yg toksik tu mungkin betul la kot, sbb sangat kurang minum air. ok, terima kasih luangkan masa jawab soalan saya. tqvm

A-Semasa pemakaian Premium Beautiful, anda akan mengalami proses penyahtoksid dari dalam badan- bergantung kepada tahap kesihatan badan anda. Jangan risau jika anda mengalaminya- sebab ianya adalah positif kerana ia petanda penyakit anda dibongkarkan dari dalam badan dan akhirnya di lenyapkan terus dari badan. Baju ini bukan sahaja untuk kecantikan malahan untuk kesihatan. Jangan panik jika berlaku Healing Crisis ini, ia adalah kes normal bagi kami. FIR mempunyai keupayaan untuk membuang toksid didalam badan. FIR boleh menembusi jauh kedalam kulit kita dan membantu memberi tenaga untuk penyah toksid melalui pembuangan peluh, air kencing dan pembuangan angin (sendawa dan kentut). Molekul air yang memerangkap toksid, mula bergetar dan seterusnya mula meleraikan ikatan molekul air seterusnya penguraian tindakbalas toksid juga berlaku.

Anda disarankan agar minum 3Liter air kosong (8 gelas air sehari) serta mengamalkan gaya hidup sihat. Sebaiknya juga, ambil banyak buah-buahan dan sayuran.


"....The beneficial therapeutic effects of far infrared thermal therapy garments include: * lessening of body odour and
perspiration of area under treatment..." -rujukan FIR therma therapy Japan.


0 Response to "Masalah Badan Berbau- Apa kesan Premium Beautiful?"