Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Pengakuan Asli (tanpa edit)--> Selulit Hilang 100%, Cutting malatop!!!



“....Emma nak tahu tak... gambar selulit diatas ni dulu, selulit i sebijik macam tu :P

tapi selulit kedut yang hodoh tu dah 100% hilang tau!!! ..

now memang tak ada!!! Best! Best! Best! Sukaaaaaa"



"berat 75kg, tp berat mcm lambat sgt2 nak turun, tu la pasal, even berat tak turun, tp figure mmg nampak lain la kak emma, tak minum ais.minum air masak je..Ais pantang ke?
ooo...kena elak ais la camni."

"no da total lost dah. tunjuk kat mak,akak smua dorang pun tekejut. cuma skrg ni mak ckp kt area pinggul nampak besar. maybe sbab waist part da mengecik kot meramping..hehehehe"

"tq kak emma, ni dok tgh baca ni, sah2 cara pakai i da salah, body nak lag la kak, haa..ada secret tau, bra size dap up lg.."

"mmg nak rehsape lg dan lagi
ni stil agak chubby
tgh cuba lagi ni
tp part breast tu agak gila la
i sendiri takut tgk
dulu normal bra is 38C

dah pejal
dah terletak

now da tukar 40C
hahahaa gila la

Suka sangat Dengan Kak Emma ni!!! kalo org nak Premium Beautiful ni, i boleh terus rekomen kak emma, sebab even i xbeli kt u, u tetap layan soklan2 i, tebaeek la

hehehe..kasi body mantop dulu
+

+

+

+



“....Gila betul after pakai Premium Beautiful ni.. Ni gambar saya memang 100% tak ada Premium Beuatiful di badan tau, Serious memang serious takde PB time ni kak, kadang-kadang bila keluar dengan emak dia tanya --> "Hang pakai korset Premium Beautiful tak ni? Bontot tu nampai lain je!!up semacam jee!!"...Sedangkan time tu memang tak pakai pun..hahaha....


0 Response to "Pengakuan Asli (tanpa edit)--> Selulit Hilang 100%, Cutting malatop!!!"