Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

SEHARI PAKAI PUN DAH ADA KESAN!!


Emma, saya merupakan 'silence reader' blog hebat ni...Ada petikan dari blog Emma ni, yang membuka hati saya untuk pakai semula....

"...Mengikut kajian terhadap pemakai Premium Beautiful, susu lama yang telah lama beku di dalam payudara mencair. Ya! Ia diakui, FIR boleh memecahkan susu beku.Susu beku telah diketahui adalah akar-umbi kepada 'cyst' dan boleh mencetuskan sel-sel kanser...."


...Lama juga saya meninggalkannya. Antara sebabnya mungkin saya rasa badan pun dah maintained. Ada dalam Almari tu hehehe...Anak saya hampir 2tahun dah nak berhenti menyusu dah sebab saya ni bekerja dan jarang-jarang menyusukan dia...Susu memang dah hampir kering dan tak banyak..Anak saya ni pun mmg macam dah bosan hisap-hisap macam kurang susu..Rasa memang perit. Selepas hanya sehari je pakai Premium Beautiful ni....Saya jadi heran, anak menyusu lama dan saya terkejut air susu memang nampak putih mengalir dari tepi-tepi mulut anak saya.. Ini disahkan lagi dengan manual saya picit puting saya memang memancut air susu badan saya!!. Memang betul-betul ajaib ni...SEHARI PAKAI PUN DAH ADA KESAN!! Air susu saya yang kurang, jadi banyak dan saya dah sedih juga ingatkan air susu behenti dan kering terus..Saya memang sarankan kepada ibu-ibu yang hendak menyusu lama anak mereka, Premium Beautiful ini telah berkesan keatas saya.

0 Response to "SEHARI PAKAI PUN DAH ADA KESAN!!"