Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Testimoni Terbaru. Pengakuan (tanpa edit)




"..sejak 2 mggu lps..saya sarungkan kembali PB saya...mmg ketat tang girdle..tp saya usahakan..ari ke 5 pki baru rasa cnang ckit nak sarung kat bdn..ari ke 8 saya br sedar..puting breast saya dah bertukar warne..suker sgt...ari ke 11 saya rasa skt sgt kat belakang belikat..saya mmg ade masalah ckit kat ctu dimana lemak yg dah tebal akan jd keras smpi x rasa tulang.


..tetibe skt n bile saya raba2...ya Allah,terperanjat sesgt,sb saya leh rasa tulang...lemak tebal dah x der...mcm x percaya...sb dah lama n g urut pun x pernah ilang..pakai PB dlm masa 2 mggu lemak itu ilang...smpi ari nie saya msh rasa skt..mgkn amik masa kot nak ilang...lemak2 kat perut makin surut..."



"......♥♥♥ maaf mengganggu kak...saya suke baca blog akak tentang PB..alhamdulillah,sejak terjumpe(secara x sengaja,sb time tue tgk tudung kat blog Radiusite)lbh kurang 2mggu lps saya akan pastikan saya akan buka blog akak...sebab2nye...saya sudah memiliki PB sejak thn 2007 lg...pas besln ank pertama..tp pada masa tu saya pki tujuannye hanye untuk KURUSkan bdn...saya kecewa bila bdn x trn(pki hye 2 mggu saje)...sejak dari itu saya x pernah sentuh dah PB saya...kemudian saya besalin ank ke 2 thn lps,..saya berkira2 nak diet...brt bdn skrg dlm 62kg...saya pun berkira2 nak try benda yg boleh menguruskan bdn yg top kat pasaran skrg nie...tp kebanyakkan mengatakan IBU MENYUSU tdk sesuai...ank saya fully BF...saya lbh rela brt x trn daripada bg baby saya susu formula...kalau yg kakaknye saya boleh bg smpi dia usia 2thn tanpa cmpr susu formula begitu juga adiknye...smpi la terjumpe blog akak..pada masa tue..dlm pikiran saya...'kenapalah aku nie bodoh sgt,PB mmg dah ade...cuma kena pki...kena sbr...n paling sesuai untuk ibu yg munyusukan ank..'sejak 2 mggu lps..saya sarungkan kembali PB saya...mmg ketat tang girdle..tp saya usahakan..ari ke 5 pki baru rasa cnang ckit nak sarung kat bdn..ari ke 8 saya br sedar..puting breast saya dah bertukar warne..suker sgt...ari ke 11 saya rasa skt sgt kat belakang belikat..saya mmg ade masalah ckit kat ctu dimana lemak yg dah tebal akan jd keras smpi x rasa tulang...tetibe skt n bile saya raba2...ya Allah,terperanjat sesgt,sb saya leh rasa tulang...lemak tebal dah x der...mcm x percaya...sb dah lama n g urut pun x pernah ilang..pakai PB dlm masa 2 mggu lemak itu ilang...smpi ari nie saya msh rasa skt..mgkn amik masa kot nak ilang...lemak2 kat perut makin surut...dan dah 2 ari saya try pki girdle tanpa suardlm...(saya x biase sebenarnye sb tue pki suar dlm sblm sarung girdle..)gupe2nye baru saya tau...selesa n nyaman sgt...hehehe..saya nak tye..bila saya tgglkan PB kekadang saya akan rasa skt pinggang mcm period...nape yek?n skrg nie selain belikat belakang rasa skt..saya selalu rasakan tgn kanan (belikat pun kanan)akan rasa kebas2...ape pun saya akan disiplinkan dr pakai PB nie untuk selamanye...InsyaAllah... "
--->Tulus ikhlas msg fb (tanpa edit) kpd saya hari ini dari Iezatul -Shah Alam

0 Response to "Testimoni Terbaru. Pengakuan (tanpa edit)"