Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Sesiapapun Mahukannya. Ini buktinya! Banyaknya 'Inquiry'!!



Koleksi--->Cbox - Visitor PB Inquiry - Msg to Emma


Name Date
Rahmah Brunei
saya relly intrested w PB. baru saja bkahwin, pada 05 Nov yg lalu...umur baru 25..currently berat 70+ kejap turun kejap naik.... n tinggi 164cm.. :)
05 Dec 10 18:37

Aina KL
saya nak beli premium beautiful macam mana? Berat 61kg tinggi 168. Blom kahwin. Ada ccard n buleh byr cash ni..Contact me kay kak emma! tq :)
05 Dec 10 17:24

Emma
Lin-JB sila hubungi saya semula tqqq! :)
01 Dec 10 20:36

Emma
Tahniah Zie, PB anda sudah dipos.. Mudah.Pantas & puashati..Itu guarantee kami :D.
01 Dec 10 20:35

zie-UK
berminat dgn PB. tp skrg sya berada diluar negara. Mcm mana blh saya dptkan produk ni ye?. Saya tiada credit card, tp ada visa debit card. Blh tak saya buat pembayaran pakai paypal? :)
01 Dec 10 02:36

b2b
boleh terangkan cara memudahkan nak pergi toilet? kan dinasihatkan minum air yg byk, jd asik nak ke toilet tapi agak leceh bila nak buka PB.
29 Nov 10 18:48

Lin JB
... tu ler.. sejak ank 2 ni bdn dah dipam2......yg paling sy geram tang perut ngan peha....breast lak .....ish ..baru je tahu produk ini....dari internet...
28 Nov 10 15:28

Lin
77kg tinggi 160, untuk bra kadang2 saya pakai saiz 36B & 38C ini kerana ukur lilit badan saya yang lebar..bagaimana jika nk tahu saiz bra dari produk ini? saya dari Jb...
28 Nov 10 15:27

LYNA
Emma. saya nak cuba korset nie. saya dri labuan. 57kg, dah kahwin, anak 4 dah . masalah saya kat perut la. bhgian perut ni yg sukar tuk saya kurangkan. bhgian perut ni yg sukar tuk saya kurangkan..
26 Nov 10 19:27

Ita Queen
hai salam.. emma i just want confrm with u the price pb klu i byr guna cc
25 Nov 10 04:09

S Zarina
Salam k.Emma. :D perut da kecil la..dulu jeans saiz 36 skrg 34....perut ada lemak lg ckit...2 la kak...tgk klu ada rezeki lebih hujung thn ni... sa contact kak..utk bengkung plak... hehehehehe...
25 Nov 10 04:04

Ina
nk jd mcm emma...sy dh join bisnes ni.tp x sehebat emma ;-)
25 Nov 10 00:59




-------
sambungannya sila baca lanjut---> Click Sini.


Ini baru CBOX :P,
belum lagi di dedahkan
sms/email/call direct/
fb chatting/ Direct YM/Skype dll...

TAHNIAH PREMIUM BEAUTIFUL
- sangat popular di MALAYSIA now!!




0 Response to "Premium Beautiful Sesiapapun Mahukannya. Ini buktinya! Banyaknya 'Inquiry'!!"