Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

HEBATnya Kesan Premium Beautiful terhadap 'Breast' anda...

Selepas Pemakaian Premium Beautiful, Sila Buat Pemeriksaan (selfcheck) keatas Payudara anda.. Seawal dua(2) minggu yang pertama, selepas pertama kali menyarungkan Premium Beautiful, sila monitor apa saja kesan atau perubahan, seperti;-
______________________________________________
1. Tektur kulit breast - Semakin lama pakai Premium Beautiful ikut kajian, kulit sekitar payudara semakin mulus dan halus.

Kulit kasar-----> semakin halus, pores juga semakin mengecil
Ada stretch mark -----> semakin hilang, semakin tak perasan (not obvious)
Tone kulit------> semakin sekata
___________________________________________________
2. Ketegangan payudara

Londeh----> uplift walaupun tak banyak tapi berbeza (gradually ada yang cepat ada yang lambat)
Betik-----> semakin membulat, pejal, hilang sedikit betiknya (saiz cup kene TEPAT)
Lembik---->semakin keras/pejal
__________________________________________________
3. Lurah tengah-tengah payudara

jarak (sebelum)-----> kedua2 gunung semakin merapat :P dan seksi penuh (selepas)
lembik tak bermaya-----> wow lainnya
__________________________________________________
4. Isi breast dalam Cup Long bra, semasa 1st time pakai

*penuh tapi lembik----> penuh , terletak & semakin pejal
*1/2cup--->semakin masuk dan menjadi full cup
(kes ni terjadi kepada mereka yang ingin mengecilkan breast tapi sepadan dengan badan..cth E---> D cup. Pakai D cup, memang penuh dan sedikit keluar isi-isinya, tapi lama kelamaan isi masuk cantik, terletak dan firm dalam cup)
*kurang penuh----> semakin penuh dan breast wow terbentuk!
(kes ni terjadi kepada mereka yang ingin membesarkan breast tapi sepadan dengan badan..cth A---> B cup. Pakai B cup, memang tampak kosong sikit dan hampir tidak kelihatan isi breast, tapi lama kelamaan isi semakin ada seumpama tumbuh jadi breast, ya payudara terbentuk) - masa pakai memang kene tarik betul sempurna lemak dari belakang, bawah ketiak dan bawah lengan. Kalau tidak berapa faham sila hubungi saya :)
* Jika sediakala breast cantik ----> lagilah semakin pejal, terletak dan uplift. (masih nampak perbezaan tau :) )
_________________________________________________
5. Puting (breast nipple)

*Tak bermaya (hitam, gelap, layu)--> seperti hidup semula kemerah2an
*warna bertukar (kehitaman/gelap)---> semakin pink2 /cerah beza dari warna sebelumnya
*Warna gelap circle keliling nipple juga sama---> akan semakin cerah dan semangat warnanya seperti hidup semula
* puting keras---> semakin lembut
*Puting tunduk dan layu---> akan semakin tegang menaik(up-lift) - sila lihat gambat diatas (retraction or indentation of nipple)
_________________________________________________
5. Kepada yang menyusu baby

*Susu sikit---> semakin banyak (anda akan alami kehausan, selalulah kekalkan air secukupnya, juga selera bertambah, so hati-hati dengan pemakanan anda (takut naik badan), pilihlah makanan yang seimbang)
* Kepada yang lama tak menyusu anak (anak dah putus susu)---> perhatikan kesan putih2/serdak2 putih/habuk2 putih di cawan coli long bra Premium Beautiful Ia biasanya meninggalkan kesan. Dari mana kotoran putih ini datang?? Anda akan terkejut jika saya nyatakan ianya datang dari dalam payudara anda sebab air susu yang telah beku lama telah MENCAIR!!. Susu beku ini ajaibnya ia keluar akan mencair dan ajaibnya seumpama ditarik keluar (tanpa sedar).
*Langsung tak ada susu badan (susu kering) pada kelahiran anak sebelum ini----> akan keluar sedikit-sedikit, malahan ada yang mengadu tiba-tiba baby menyusu ada la pulak susu badan :P
______________________________________________________
6. Kepada yang ada cease/lump dalam breast

*Cease -----> perhatikan apa-apa gel/cairan/ benda licin diatas kulit betul2 bawahnya ada cease. seumpama cairan cease ini telah dicarikan, airnya dinyah keluar kulit. Saya pernah berhadapan dengan client yang menjerit2 call saya bercerita, suka, happy sangat sebab cease dia mengecut dan macam keluar dah dalam badan.
*Saiz Cease---> semakin mengecil
*Jika cease sebelum ini ada kengiluan---> semakin nyaman hilang tanpa sedar kengiluan ini..(ini depends pada tahap serious okay!)
*Kadang-kadang semasa period breast akan sakit (hormon)-----> anda sendiri akan tanya eh dah tak rasa apa2 la ;) time period ni
__________________________________________________
7. Kepada pengidap breast cancer

Maafkan saya jika saya salah tafsir atau mengganggu mana2 pihak. Kami tidak boleh guaranteed apa2 atas perubahan anda. Anda hendaklah membuat pemeriksaan doktor lebih lanjut. Memang premium beutiful ini digelar "BAJU anti-cancer" tetapi bergantung juga pada serious nya tahap anda ye.. Berita baiknya saya boleh kongsikan disini, kisah benar client2 saya. Apa yang mereka ekperince setakat ini.... cuba check dengan kes-kes anda ini

*tahap/stage Ada kes dimana mereka kurang dan rehat dahulu pergi chemo yang menyiksakan itu :( ---> cuba check sekali stage mana anda sekarang. Selalunya doktor akan check darah sebelum menjalankan chemo seterusnya. Anda seharusnya gembira jika doktor nyatakan-------> "Kita tangguh dulu chemo atas u, sebab ada perkembangan pada tahap kesihatan anda!!!"

* Kesegaran tubuh sebelum lesu/tak bermaya/kurang semangat hidup -----> Cuba observe kesegaran badan dan kelainan tubuh badan. Selalunya mood, tahap kesihatan pemakai Premium beautiful memang semakin improve.
*selalunya sesiapa yang dah ada benjolan lump doktor telah confirmkan cancer active, lump ini bila ditekan memang ada sakit----> selepas memakai, ia semakin berkurang sakit.
* saiz lump/benjolan dalam breast----> cuba rasakan saiznya, selalunya boleh mengecil walaupun tak banyak beza tapi tentu anda akan rasai kelainannya.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Maaf tulisan saya ini berdasarkan pengalaman sebenar saya berhadapan dengan client-client Premium Beautiful yang mempunyai 1001 pengaduan/pengkongsian/testimoni/kerenah dan asam garam mereka sebagai pengguna sebenar yang bukan sahaja testdrive PB ni tapi pakai hari2 . Tulisan diatas adalah sponstan dan original dari saya. Maafkan saya jika ada kesalahan ejaan/bahasa rojak/ ENglish-malay dsb. Sengaja saya tulis begini supaya "SAMPAI MAKSUD". JIka ada cadangan/persoalan/tambahan lagi, malahan pembetulan apa2 kesalahan diatas boleh hubungi saya segera. Saya amat alu-alukan. Kepada yang rasa saya mencipta-cipta cerita untuk menambahkan sale, maafkan saya anda silap. Seperti kes breast canser memang serious saya tidak boleh bermain dengan nya. Kepada pembaca-pembaca yang terkejut dengan penyataan diatas , anda buatlah kajian sendiri--> KEAJIBAN FIR. Sila type "FIR"di google/yahoo search --> anda akan dapat fakta2 yang lebih menarik dan ada study/pengujian teknikal/ kedoktoran even guna FIR/ pusat2 kecantikan kulit/ pusat pelangsingan dll..
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Komen-komen asli --->
Comments :
Aida-Selayang said...

Saya paling suka part ni-long bra. menjadikan breast saya yang kecil menjadi lebih berisi dan lebih seksi. Suami saya amat menyukainya menambahkan kasing-sayang kepada saya.

July 18, 2008 2:13AM

I dah pakai PB ni kak Emma..Sekarang betul-betul selesa kat bress zue, dulu melimpah dan nampak lain sikit :P sekarang makin lama pakai makin firm, xmelimpah dah n bernafas pun selesa. Pengendalian kat toilet pun dah jadi mudah..tq kak..:)) Bestla shopping dgn kak Emma. Puas hati sgt ;D

December 30, 2010 8:16AM


Kak Emma ni nak bagitahu best dah pakai Premium Beautiful ni..Mula-mula dulu kekok juga.. Now best sangat kat badan. Saya dah tukar cangkuk cepatnya badan saya mengecil ye kak emma. Yang paling best breast saya pink-pink betul kak emma cakap dah jadi kat saya dah..hepppyyyyy!!

January 02, 2011 3:38PM

Sarah said...

Kak Emma, puting breast saya dah tukar colour kak emma.. dah macam pinky-pinky macam anak dara dulu...heheheh... Sebelum ni hitam gelap selalu maluuu saya dengan asben..Saya dah ada anak 2orang dah kan macam pelik jew tapi memang saya suka sgt222 ni.. Asben pun terkejut ;DDDDD

Jun 25, 2009 3:30PM

0 Response to "HEBATnya Kesan Premium Beautiful terhadap 'Breast' anda..."