Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Pengakuan Asli (tanpa edit)--> 'Breast' malatop!!!




“Nurse tu hairan melihat saya....walaupun dah berumur 35tahun dan beranak tiga, potongan badan MENGANCAM! Payudara saya walaupun montok tapi tak londeh walaupun tanpa coli!!! Wow!!!!! TEGANG dan MEMANCAR original!! Premium Beautiful -->Best giler!!"


Assalamualaikum Emma,

Saya Puan Zabedah dari Penang. Saya ada terbaca blog puan tentang Premium Beautiful. Di sini sy ingin berkongsi pengalaman dan testimoni saya tentang betapa powernya Premium Beautiful ni!

Beberapa bulan lepas saya pegi ke sebuah hospital kerajaan untuk buat mamogram, mula2 buat pendaftaran kat kaunter, pastu tunggu la giliran, ramai jugak wanita2 lain yg buat mamogram hari tu.
Bila tiba giliran sy, nurse pon panggil masuk ke dalam bilik dan sy diarahkan untuk menanggalkan tudung dan baju termasuk coli, maka topless lah saya.
Semasa dalam bilik nurse tu dah bagi tau jurumamogram hanya ada seorang di hospital tu dan dia lelaki, mmg nurse bagitau awal2 kat semua wanita yg buat mamogram supaya tak terkejut apabila lelaki masuk dalam bilik mamogram.
Saya call dulu suami saya bagitau saya akan dimamogram oleh lelaki, dia kata OK asalkan ada nurse temankan, dia memang tak kisah sebab masa saya bersalin dulu pun kena telanjang bulat dalam dewan bersalin, lagipun suami saya memang sporting orangnya.
So saya pon masuklah ke bilik mamogram dengan nurse tadi, kemudian sambil menunggu jurumamogram masuk, nurse tu pun tanyakan tentang tetek saya yang mantop ni! Dia hairan sy walaupun dh berumur 35 thn dan beranak tiga, potongan badan mengancam dgn baju kurung ketat! Tetek sy walaupun montok tapi tak londeh! Tegang dan memancar!
Saya pun apa lagi, gunalah kesempatan untuk promote Premium Beautiful Hai-O!
Tak lama lepas tu masuk la jurumamogram tu, dia dalam umur lewat 30an dan dah banyak pengalaman buat mamogram, tp bila dia masuk dan ternampak je tetek saya, terus tergamam!
Haaa....tu la kehebatan Premium Beautiful! Dia pon tanya nama dan masing2 kenalkan diri, pastu dia tanya pernah mamogram tak, saya jawab tak pernah. Dia pun terus pegang tetek saya sebelah kiri dgn kedua2 tangan dia dan letak atas plat mamogram, kemudian dia buat la setting kt mesin tu dan ambil imej mamogram, selesai tetek kiri, dia bergerak ke kanan saya dan pegang tetek kanan dgn kedua2 tangan dia dan letakkan atas plat dan ulangi prosedur yang sama.

Sambil tu dia tanya apa rahsia tetek saya besar tp tak londeh/jatuh, tegang walaupun tanpa coli, saya ceritalah pasal Premium Beautiful dan dia pon minat nak bagi isteri dia cuba!
Dia dh banyak tengok tetek perempuan, biasanya bila buka coli tetek akan jatuh, kecuali tetek anak dara, tapi tetek saya mmg mantop! Cayalah Premium Beautiful! Kalah anak dara!
Masa tu saya memang rasa malu sangat tp apa boleh buat kan? Tengah mamogram tu masuk pulak sorang nurse lagi nak bagi kertas kat nurse yg temankan saya, dia kata "Wow! Tetek"! Semua orang pecah ketawa termasuk saya!
Selepas mamogram saya tunggu kat bilik menunggu tadi, sambil sembang2 dgn nurse2 tadi dan beberapa rakan mereka yang masuk ke bilik, dia orang boleh tengok sendiri testimoni kehebatan produk! Semua minat nak cuba, ada yang tetek kecil, ada yang tetek besar tapi londeh.
Dengan keadaan tetek saya masih terdedah tu, jurumamogram tadi masuk ke bilik dan serahkan filem mamogram tadi, terus dia tanya macam mana nak order Premium Beautiful untuk isteri dia! Lepas tu saya diarahkan oleh nurse untuk pakai semula baju dan diaorang cakap kat jurumamogram tu "dah la tu, cukup2 lah tengok tetek bini orang, tengok tetek bini sendiri pulak", semua ketawa termasuk kak! dia pun keluar dan tengah saya pakai baju masuk pula wanita lain nak buat mamogram, mmg untunglah kerja jurumamogram ni, hari2 tengok dan pegang tetek!

Ada mana2 lelaki minat nak kerja jurumammogram tak? Hahaha....apapun cayalah Premium Beautiful....the best!

Wassalam
Zabedah

*Email TERBARU ! TERHANGAT! yg saya terima asli (tanpa edit).

0 Response to "Pengakuan Asli (tanpa edit)--> 'Breast' malatop!!!"