Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

♥♥♥ Dah kurus! Bonus berat dah turun 75kg to 60kg++

suka bc testi dr fb emma..btambah2 semangat pakai pb..
hehehehe
________________
Dulu masa 1st time pakai, mak aiiiii ketat giler
hehehe

of course saya kekal pakai PB ni sebab
ari2 baca page PB kak emma...
termotivate sendiri kak emma ..luv u lah!
yes...now dah senang sgt dah pakai PB ni emma..
pakai PB..
..heee...
______________________
sblum ni dah try corset jenama lain tau kak emma ....brand a*** c** ... ngan e***...tp x jg berubah2 lepas beberapa bulan guna...n sgt x selesa..
compare dgn PB ni berbeza betul!!! Selesa, kain sejuk tapi powerfull on grip.. badan terus berubah :D
_____________________
pb ni..guna lbh 8jam pun..still selesa d badan...kan i jenis kuat bpeluh...
best2222 ni..mmg xperasan ada berpeluh tau..best je time keje... ;DD
breast dah menjadi pejal dah :)
________________________
breast dah menjadi pejal dah dear
dah terletak dah, x mcm dulu londeh :(
yup...dlu ada lemak2 kat tepi ketiak... geli klu tgk....
skrg dah...kurang,,,...YEYYYYY!!!!
__________________
paha dah kecil..
dulu tak muat seluar..
baju banyak yg dah boleh pakai yg ketat2 dulu
...yesss...
dah bongkar balik da kotak yg ada baju2 kecil...
baju dulu dah ketat mcm baju zaman aktif bsukan...
kz i love sporty outfit...kn kecik2 baju sports p'puan..
klu pakai skirt pendek guna masa main hoki dulu2 pn...cantik je tgk...klu sbelum ni..rasa nak nangis je....tak boleh pakai, bila pakai nampak gemuk ...nampak tua..
TAPI NOW SUKA DAH PAKAI MUAT SEMUA DAH, TAK NAMPAK BENJOL2 LEMAK DAH HAPPY GILER!!
____________________
hehehehe...
PB ni 120% satisfied la..
n thanks to you emma...
target nak capai 60kg lg..
heeee...wish me luck k..

2 Responses to "♥♥♥ Dah kurus! Bonus berat dah turun 75kg to 60kg++"

ah-moy chantek said...

salam.... kak emma, nk tanya ckit nih... brape lama gurl ni pakai PB untuk dapat hasil cm ni..?? kta br jer beli PB nih... ari2 baca page akk nih jd jeles bb tgk2 org laen makin kurus n confident dgn bentuk bdn dorg sume... plez... hit me back yer...

Raja Beautiful- Emma said...

wkslm..hai!! Beberapa bulan je ni dear.. Apa fb id u..? Pls add me fb id: emma -rajabeautiful . Pls add me at your YM as well .

FB id: emma -rajabeautiful
YM id: rajabeautiful