Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Panas ! Panas ! Premium Beautiful HOT Selling in MALAYSIA!!



Koleksi Cbox - Visitor PB Inquiry - Msg to Emma

Name

Date

CTL67
saya dah tua , gemuk n bpenyakit . alahan dgn mcm2..Nak la cuba ...

04 Mar 11 17:30

EMMA
AlinAmn JB---> Nak order PB? semudah A,B,C.. SIla click link disebelah ini.. Sila contact saya direct kay 019-3540855 Emma tqq ;)

28 Feb 11 17:54

AlinAmn JB
salam mcm mna sya nk order?

28 Feb 11 15:37

EMMA
wkslm..hai!!! we r guaranteed u safe & fast delivery dear.. LaPraise skincare new product keluaran haio juga.. menjadikan kulitmu persis sutera. All natural ingredient no chemical. tqq ;)

28 Feb 11 13:29

Anna Brunei
;) parcel ku bertolak ke brunei 23 hb tapi blm diterima kat parcel pengambilan.. drg cakap mungkin hari isnin, insyaallah..tak sabar dgn la praise hmmmm..

28 Feb 11 13:24

Anna Brunei
:) salam dear emma... hope u ada..i baru baca ur inbox senang hati i..parcel ke 2 blm sampai lagi..baru kejap ni i tlpn bhgian parcel..drg dh check kn..

28 Feb 11 13:22

faeza.kamaludin
Salam buzy ker ;)

28 Feb 11 13:20

Emma
salam..hai22 thx msg me here.ok boleh jumpa i terus. U will get my one-to-one direct consultation & its FREE. II sendiri yg ukurkan u, tentukan size u & pakaikan u dear.. Ok c ya..! ;)

28 Feb 11 13:17

ryai labuan
emma nk tanya pasai PB corset. Saya diLabuan. Tapi ari ni saya ke KL. Saya ada kursus di Hotel di shah alam. Kita jumpa terus sis Emma. nnt sy call or sms emma. I nak full set sis. berat i 85kg. :)

28 Feb 11 13:12

Emma
Salam EMOI brunei...haiii2222 tq msg me here..pls chat with me direct dear..tqq ;)

27 Feb 11 18:10

emoi Brunei
Salam Emma, dibrunei dimana nak dapatkan PB? :)

27 Feb 11 18:05

Emma
Hna--> Menjirusnya = mengalirkan air dgn lembut. DILARANG memaksa air laju menuju ke PB. DILARANG melakukan tindakan yang keras seperti memintal, menggosoknya dgn kuat, hard spray water dsb..;)

24 Feb 11 11:49

Emma
Slm hna--> "Ia terlalu micro disemai /berlindung dalam fiber,ia tidak akan jatuh semasa merendam ,membasuh atau membilasnya."

24 Feb 11 11:47

hna brunei
sbb i suka jirus terus dengan air hana: then i guna woolite tuk cuci hana: let me know the answer, if u dh baca yea..

24 Feb 11 11:43

hna brunei
salam emma hana: nak tanya corset tu bila i jirus dengan air yg lebat, boleh menghilangkan FIR nya ke? hana: takut juga,..

24 Feb 11 11:42

hana brunei
dear emma..u there..?? ;)

23 Feb 11 20:41

emma
Ok suzanne..thx contact me dear.. Appointment kita terus hari ini juga as you wish. See You there dear.. U will get our 1st class service..Fast delivery. ready stock always n demo pakai consultancy:)

22 Feb 11 18:08

Suezanne
my frends suggustkan amik bra ni sebab berkesan atas lump dia tau.. i takut la emma lump2 ni.. i byr cash..pls contact me emma yea..u dtg rumah i terus la kat kepong :) c u emma.. i nak urgent!

22 Feb 11 18:05

Suezanne
Emma, i abru balik oversea.. i dah 40an..anak 4 ada sejarah cesaser.. tapi nak nak order 2 bra sekaligus..sebabmy breast ada sakit2 ada lump..;)

22 Feb 11 18:04

dyg kuching
salam emma. i dah terima parcel PB dengan selamatnya... Thx emma...tak sabar nak tgu u dtg kuching mgu depan..kita akan jumpa..;DD

21 Feb 11 16:11

-------
sambungannya sila baca lanjut---> Click Sini.


Ini baru CBOX :P,
belum lagi di dedahkan
sms/email/call direct/
fb chatting/ Direct YM/Skype dll...

TAHNIAH PREMIUM BEAUTIFUL
- sangat popular di MALAYSIA now!!


0 Response to "Panas ! Panas ! Premium Beautiful HOT Selling in MALAYSIA!!"