Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Ruginya Anda tidak pakai Premium Beautiful


enapa perlu ada Premium Beautiful?



- Selain dari kainnya yang lembut, sejuk di kulit, ianya boleh dipakai seharian atau dipakai semasa majlis keraian seperti perkahwinan, pertunangan, photo-shoot dll juga sebagai baju kurus instant anda.. Jadi.. tiada masalah flabby, nampak debab dan malu nak pakai kebaya atau baju ketat :D

Kalau memang badan maintain, tiada masalah.. lagilah bertambah cantik dan ada shape :)

Girdle Premium Beautiful - menutupi dari atas pusat ke bahagian paha atas lutut - perut buncit, flabby, pinggang lemak bertimbun, dibahagian ini akan jadi rata, perut kemas SERTA MERTA :) Bayangkanlah sedangkan wanita dalam pantang, yang londeh (hehe maaf :P) perut memboyak,, boleh terus kempis dan rata! Inikan pula perut anda, instant tau;) Itulah Dasyatnya kesan pakai Girdle Premium Beautiful ini.. Paha pula setelah melakukan push up, paha nampak kecil! Aduh! memang patutla harga Premium Beautiful macam ni ..memang puashati kesannya CEPAT!


Long Bra Premium Beautiful- menutupi dari atas ke bahagian pusat perut - Breast jadi cantik, membulat, terletak dan wow akan ada lurah seksi jika kena pada saiznya. Lemak bawah ketiak dan sisi badan, lemak anda dibahagian ini akan dikemaskan SERTA MERTA :) Badan anda terbentuk semacam kon , cantek semulajadi tau;) jika breast kecil, semasa push up teknik , breast boleh terus jadi berisi dan penuh tau. Jika breast besar nak kecilkan pun boleh, pilihlah cup yang betul dan sedikit ketat tapi lama-lama natural tissue anda akan mengikut bentuk Cup tersebut, that my job... that my experience dear.... memang menjadi! :O

Bengkung Premium Beautiful- menutupi dari underwire bra sehingga ke bawah pusat - pelengkap gaya anda. Postur anda.. isk isk... :O aduh!! Anda persis model- tegak, segak bila berjalan mahupun duduk..umpama diletakkan buku di kepala tidak akan jatuh. Yey!! Jika pakai semasa tidur, tidurmu akan lena selena sleeping beauty..tahukah anda jika tidur anda lena, metabolisme anda roket? ;)



Jenis material yang MAHAL, tentulah selesa dipakai, Sangat lembut, sejuk & selesa.




Tidak berbintil walau telah lama dipakai.


Renda Bra-Sulaman/Renda sangat cantik dan kukuh pembuatannya


Ajaibnya rendanya, tak reput walaupun bertahun-tahun.
Sedap sangat pakai tau :)

Harga pula semua mampu milik - from rm676~rm2602 . Jika ada issue cash, apply creadit card.. MUDAH sgt MUDAH! Pergilah mana2 bank, selepas apply seawal 2minggu, card anda sudah ready :)


min payment installement from rm58 ~rm130++/mth


Shipping fees adalah PERCUMA seluruh MALAYSIA!!

Area Selangor/Klang valley Emma turun sampai ke rumah tau,

tersangatlah istimewa layanan kami ini,

asal anda halalkan jual beli ini baru urusniaga kami halal dunia akhirat.


Luv u all ~Emma ;)



_______________________________________________________

fform mailer


















Terus Order Premium Beautiful Disini/Pertanyaan- Send email to Emma





































Your name
Your email address
Your contact no.
Weight/Text


Powered by Mail-Maniac, email form mailer

0 Response to "Ruginya Anda tidak pakai Premium Beautiful"