Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

♥ Testimoni.. alhamdullillah..perut terus kempis n kemas sangat.. dah turun 5kg+!!



Salam kak emma sayang.. ♥ . Maaf saya lambat respond perkembangan saya pakai pb..saya buzy ar kak hehe... saya dah makin ok & dah makin kurus!...........
____________________
saiz yang kak emma pilih is the best la yey! ...sangat ok!!! dasyat la kak emma ni, walaupun saya jauh dari India ni, k...ak emma mampu pilih saiz terbaik untuk saya, ngammm sangat2 ngammmm haha :D heppy puas hati!
____________________
1st time pakai, on da spot effect!!!
u know, mula2 tu ketat tp lama2 dlm 2weeks mcm tu dh ok selesa pkai ;DD
wowpastu saya stop kejap (sorry! huhu sbb xsempat nk pakai consistent) ..
tapi awal bulan5 saya start pakai konsistently.. u know what happen to me..??
*
*
*
*
*
kulit saya pun dah jadi cantik plus warna nipple pun jadi pinky..wow memang dasyat la pb ni
berat saya kak! probably dah turun 5kg above!! ;DD heppyyyyyyy!
___________________
so, semangat nak pakai konsistently punya pasal sampai saya dah ubah cara hidup saya la......nak make sure dpt pakai konsistent, sebenarnya takde alasan untuk konsistent nak pakai kan kak..
__________________________

aah, sy pkai gak bengkung masa tido,
mmg slesa, sy tido mmg lena la......
________________________
just lengan la besar lagi tapi i dah tak kisah la hehe ..coz mmg i faham ianya ambik masa tapi kak emma! inipun dah kecik dah sikit tau memang ada perubahan! ,............hehehe
________________________
tq so much ye akak saya nk continue lagi pakai tengok apa lagi berubah 4 this coming 2month b4 balik msia awal bulan8 ni........nk tgk respon family plak...........=)
___________________
owh,xde mslh kalau nak share testimoni ni saya halalkan kak..
.....nnti if dh dpt body lg mantap sy upload gmbr latest dari ini okay!..=)
__________________
sapa2 yang belum merasai kesan PB ni ketas diorang saya rasa/ pendapat saya
diorg x research/ xbce btl2x kot how pb function........I read a lot kat ur blog...sgt byk info kat situ...mmg bleh pdamkn smua kraguan........hahahahahaha
__________________
tq so much ye kak emma! saya sgt100x happy dengan service kak emma......best shopping Pb ni dgn kak emma. Jujur ikhlas suka tolong orang, jika ada ada soklan kak emma jawab terus.. memang fast respon ;) mmg rasa berbaloi la beli PB ni............luv u kak!!

0 Response to "♥ Testimoni.. alhamdullillah..perut terus kempis n kemas sangat.. dah turun 5kg+!!"