Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Testimoni HANGAT: Badan dah tak bongkok, ada masalah period, Badan jadi kemas!


hi...salam kak emma ni sue just nak share setelah pakai Premium Beautiful mmg best!..sebelum tu nak citer sikit background sue...dulu bekerja di jabatan kerajaan sebagai pembantu khas selama 9 tahun..
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
asalnya teringin nak pakai Premium Beautiful bila sue tgk satu booth kt jln duta..waktu tu fulus kureng so terpaksalah pendamkan diri tuk nak beli Premium Beautiful. Akhirnya dpt juga beli melalui seorang pada tahun 2004. tapi bila dah pakai kt badan rasa seronoknya teramat sgt..selepas satu hari pakai sue mengalami gatal2 n bengkak2 di badan. Risau gak nape jd camtu..bila rujuk pada kawan dia kata itu adalah tindak balas Fir dan toksin di badan nak keluar..tp mmg betul gatal2 n bengkak2 tu cuma kena satu hari jer...bila kencing mmg keluar bau sikit..itu semua toksin yg kuar.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Sebelum ni sue ada masalah bila berjalan org tegur nampak cam bongkok so, bila dah pakai secara automatik badan jd straight dan rasa konfiden bila berjalan..ramai yg tegur sue nyer badan nampak lain body berbentuk dan kemas.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
satu lagi my period x konsisten dtg bulan2..ikut suka nak datang bila...tp bila sue amalkan pakai Premium Beautiful dan produk detox n lebih 8 jam sehari pakai Premium Beautiful...alhamdullillah masalah period sue ok..yang bestnye mmg p.b membantu merawat masalah wanita....so, kawan2 diluar sana kalau nak tanya n share bleh msg sue 0173407221...

0 Response to "Testimoni HANGAT: Badan dah tak bongkok, ada masalah period, Badan jadi kemas!"