Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Testimoni: Walaupun saya kecil, saya tetap rasa best pakai Premium Beautiful..

♥ Salam kak emma. Nak cerita hari pertama pakai Premium Beautiful balik. hehe seluar senang sarung yey! perut sedap sangat kak. Pakai longbra sangatla jenuh (sebab kancing kat belakang ) hehehe tapi takpe bila dah siap pakai, best betul kak breast saya terbentuk! Orang sekecil saya rasa rendah diri sebab pakai coli yang ada span, sekarang tidak perlu lagi...Bengkung-tali dah adjust macam akak cakap, baru betul2 sedap pakai kak.. Rasa badan sedap disupport, rasa didakap, confident cantik pakai apa saja tau ;)

Walaupun saya kecil ~ 48kg, saya tetap rasa best pakai Premium Beautiful. Pendapat kebanyakkan orang, dah kurus tidak perlu pakai korset Premium Beautiful- adalah kurang tepat. Pada saya untuk kesihatan masa hadapan kita harus melabur dari sekarang. Salah satu sebab saya pakai Premium beautiful sebab ia boleh mencegah cancer. Tak semestinya kurus itu cantik. Walaupun saya tak mempunyai berat berlebihan, bentuk badan saya kurang menarik, breast yang kurang berisi, pinggang lurus, pinggul yang rata. On the spot pakai Premium Beautiful, saya dah dapat shape yang cantik. Breast yang sudah berisi, macam tidak percaya, kak Emma pilih cub C untuk saya? :O ....mula-mula kosong, boleh penuh selepas acara demo, tarik menarik lemak. Pinggang terbentuk dan saya terus tegak.. yey!

Terima kasih kak emma sanggup datang rumah saya hantar Premium Beautiful ni. Sebenarnya saya beli Premium Beautiful ni set ke-2 saya. Set pertama saya bukan ambil dengan kak Emma. Set pertama saya dapat wrong size dealer lain tu main kasi je :'( Harga pulak memang rm2456. Bayangkanlah seluar saya size 64 dealer tu salah kasi size 90. memang besar giler. Tapi yang bestnya kak emma ni, masa dia sendiri check badan saya, dia beritahu size saya sebenar, dia mohon maaf bagi pihak dealer yang bagi salah size tu walaupun beliau berlainan group. Kak Emma memang professional, beliau tidak buka aib dealer tu dan tidak memburukkan lagi perseption. Malahan dia buat saya tone down, relief dan tak marah dealer tu. Dia suruh saya redha :) Tu yang saya tak kisah beli set kedua ni, lagipun set pertama yang salah size tu saya dah jual dengan adik saya yang berbadan besar, dengan bantuan nasihat kak Emma .. Kak Emma orangnya down to earth walaupun memiliki kereta mewah, perempuan kaya ini hehe, kaya hati, jujur, ikhlas dan dia banyak bertukar-tukar fikiran dengan saya bagaimana nak meniaga secara jujur & ikhlas & long term sebab saya pun berniaga online ;)

Tq kak emma sayang, suka dgn servis demo dengan kak - terang & jelas cara pakai, cara nak tanggal kat toilet,cara basuh dll. Sejak jumpa kak emma, barulah dapat menikmati khasiat sebenar PB ni, sebelum ni baca dari jauh je. Sangat BEST akak bagi set ikut ukuran yang sebenar! ♥

0 Response to "Testimoni: Walaupun saya kecil, saya tetap rasa best pakai Premium Beautiful.."