Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Testimoni: Siapa kata orang kurus tak boleh pakai Premium Beautiful?


♥ Sebelum pakai pb badan saya sekeping mcm papan..tapi setelah memakai pb..badan saya dah ada bentuknya semula..walau dah ada 2 anak..badan saya tetap maintain..
______________________
1) ngape ambil PB walupun xde masalah badan?
ambil pb sbb nak kan bentuk badan yang lebih menarik sbb ramai yang komplen..badan macam papan..T_T dulu bad...an saya sekeping mcm papan..skarag dah ada bentuknya..seksi mak..hehe

2) apa perubahan badan on d spot?
1 st time pakai mmg rasa sedap n selesa sbb menyokong tulang belakang..kebetulan saya mmg ada mslah tulang belakang..Now dah xde sakit tulang belakang dah. Syukur sgt :)

3) breast berubah x?
berisi dah! Ajaib tul! hehe

4)punggung pipih berubah dah? hehe
punggung pipih dah berisi..tengk gambar la sebagai bukti. Rasa yakin pakai apa saja dah. ;)

5) puji suami n rakan2 sekeliling
ramai yang memuji.. "walau sudah beranak dua..badan macam anak dara.."
"seksi you"..suami semakin jelez lah :P

6) paling bestnya pa..?
..paling best bila org kata body u cantik..mcm anak dara..yey!...

7) service emma camner n keputusan anda utk jadi wakil emma?
jgn risau tentang service kerana kita sentiasa mendapat info2 terkini dari pn emma..tq so much kak emma ku sayang!! LUV U, saya nak jadi macam kak emma sekaya kak emma. Keputusan nak jadi wakil emma saya buat dgn pantas sebab saya yakin dgn beliau. Beliau IKHLAS, rasa seronok dgn beliau selalu merendah diri :)

0 Response to "Testimoni: Siapa kata orang kurus tak boleh pakai Premium Beautiful?"