Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Siapa kata kurus itu tak perlu pakai Premium Beautiful ?




1) Q- Walaupun body maintained, apa yg membuatkan anda terbuka hati nak pakai pb..?
A- body i maintained tapi tang perut xmantain so i buat keputusan untuk amik PB ni untuk membuang lemak kat perut.

2) Q- Apa anda rasa 1st time pakai pb..?
A- First time pakai PB mule2 agak ketat lah jugak tapi bila pakai hari kedua..Wowwww rase selesa sangat n nampak kemas badan i ni...i pun selesa pakai PB.

3) Q- Size emma pilih ok..?
A- Size yang kak emma pilih untuk i memang ok sangat2 n ngam2 sangat

4) Q- Perubahan on d spot yang ketara di badan adalah...
A- Perubahan pada badan i, i dapat rasakan badan i sangat ringan n senang nak buat kerja lepas ni.

5) Q- PB ni dasyat betul kainnya kan,, ada tambahan..?
A- Kain PB memang dasyat dan lembut serta kemas jahitannya.Pada i,pentingkan jahitannya sebab susah nak koyak

6) Q- masa nak pakai mula2 sarung, memang rasa susah hehehe tapi bila dah sarung semuanya...sambung..
A- Mula2 pakai memang susah sangat tapi bila dah sarung semuanya ok dan badan dah xnampak lemak ketul-ketul hehehehe.

7) Q- What do u think about emma rajabeautiful? Service dia? Pemilihan size dia..?
A- Layanan yang kak emma beri pada i memang memuaskan hati i. Budi bicara pun lemah lembut n sopan santun.Thank u sangat2 cuz sudi datang jumpe i walaupun kak emma busy..

0 Response to "Siapa kata kurus itu tak perlu pakai Premium Beautiful ?"