Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Jika anda benar mempunyai angin yang banyak dalam badan, kurang dari 10 minit..Soalan
Salam Emma, Saya seorang wanita berusia awal 40an, tinggi 160sm dan berat 75kg, sudah berkahwin punyai 3 orang anak. Masalah saya ialah berat badan yang sukar untuk diturunkan kerana masalah angin di dalam badan saya yang dikatakan sebagai punca utama. Adakah Premium Beautiful boleh membantu?

Jawapan
Berat badan anda berada dalam kategori obesiti. Anda seharusnya menurunkan berat badan sesuai dengan ketinggian. Masalah angin tidak menyebabkan kegemukan. Kegemukan berlaku apabila jumlah tenaga yang diambil melalui makanan melebihi jumlah tenaga yang dibakar seharian. Masalah angin boleh berpunca dari sebab klinikal & amalan pemakanan yang tidak betul. Tabiat meninggalkan makan waktu makan atau makan makanan yang tinggi lemak boleh menyebabkan peningkatan angin dalam badan. Sesetengah makanan akan menghasilkan angin apabila dicernakan iaitu seperti kubis, bawang & kekacang. Elakkan makan dengan cepat, sebaliknya kunyah makanan tersebut dengan secukupnya sebelum menelannya kerana tabiat makan dengan cepat dan menelan makanan juga boleh menyebabkan anda menelan angin yang banyak semasa makan.

Pemakaian Premium Beautiful sangat membantu. Jika anda benar mempunyai angin yang banyak dalam badan, kurang dari 10 minit pemakaian Premium Beautiful anda akan sendawa malahan ada yang kentut / keluar angin dari kemaluan. Kerana tindakbalas fir yang sememangnya sentiasa menolak seterusnya mengeluarkan angin dalam badan. Anda akan dapat kedua-dua penyelesaian sekarang 1) Pengurangan angin dalam badan & 2) Penurunanan berat badan yang ideal dengan ketinggian anda.

0 Response to "Jika anda benar mempunyai angin yang banyak dalam badan, kurang dari 10 minit.."