Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Selepas pakai PB Saya sudah pregnant,, tapi ada cerita disebaliknya ;))

Salam Emma, nak tahu saya dah prenant bulan may ni bersalin lah. Tapi Emma nak tahu tak cerita disebaliknya sebelum saya pregnant ni. Saya memang ada masalah hormon dan period yang tak teratur kan. Selepas Emma datang pakaikan i tu, masa demo pakai okey tapi selepas i amalkan Premium Beautiful ni, satu persatu healing crisis melanda i ..bermula sakitnya badan i start dari atas pinggang hingga ke bawah punggung rasa tak selesa sangat.. terutamanya yang cover girdle aje ..long bra bengkung okey jee.. Rasa size okey kan, pelik saya.. Salah saya tak call Emma, saya baca balik semua testimoni PB semuanya okey dan feedback best-best tapi saya sorang je ke macam ni.. yang saya ingat lagi bila period pertama saya datang selepas 1st time pakai PB ni memang dia keluar ketul-ketul, darah-darah lama juga keluar macam darah penyakit. U r so rite Emma! Saya gagahkan juga pakai, sampai saya berhenti satu ketika tu, tiba-tiba datang rezki baru saya pregnant! Alhamdullillah baru sebulan lebih je pakai hehehehe.. Lega sangat memang betullah healing crisis keatas i ni memang diingatkan memang rasa tak selesa betul, tapi kesabaran saya dibayar dengan pregnancy saya ni. Masa pantang nanti saya nak pakai betul-betul tau Emma, please guide me again ;DD Thx K.emma PB + Maharani tu memang berkesan atas kesuburan saya ;DD

Puan Norizan S, Seremban N.S , 30an


0 Response to "Selepas pakai PB Saya sudah pregnant,, tapi ada cerita disebaliknya ;))"