Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Set second-hand pun menjadi ek...?

‎"..saya ada dulu Premium Beautiful set ni, bila badan dah naik, malas dah pakai. So saya jual set saya ni pada my friend kebetulan dia muat set i tu. Sekian lama tak jumpa dia, terkejutnya saya dia dah kurus betul dia claim hanya pakai set second hand saya ni tak diet2 pun hanya pakai iskkkk jeles betul i menyesal pun ada tak serious pakai dulu hehehehe. Tak boleh jadi ni Emma, saya kene beli baru jugak Premium Beautiful ni, memang bagus Premium Beautiful ni second hand set pun menjadi ek? hehe ... cuma saya dulu yang malas nak pakai...Thank Emma.."Puan Shar dari Kota D'sara

0 Response to "Set second-hand pun menjadi ek...?"