Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Premium Beautiful Malaysia No.1 Beautiful & SLimming Secret

Selepas 3 hari pakai, lemak dah berkurang banyak ..



As'salam Emma, puas hati sangat pakai PB ni. Hari ni pakai kat tempat kerja berpeluh-peluh sya. hehe.. Hari ni hari ke 3 saya pakai Premium Beautiful. Mula pakai 2/1/2012. Mula-mula mmg tak biasa tapi kuatkan semangat juga. Heppy sangat hari ni rasa kat pinggang dah berubah size banyak. Pinggang ramping, lemak2 lembik semakin nipis kekal. Lemak kat belakang badan sebelum ni tebal sangat, hari ni dah rasa beza sangat, semakin tipis. Rasa best! Perut dah kempis banyak. Punggung juga rasanya semakin kecil sebab senang dah sarung girdle, mula-mula pakai rasa tersekat-sekat hari ni rasa sarung mudah jee.. Cangkung bengkung dari yang ketat hari pertama tu now dah boleh berubah cangkuk tengah! ;DD suka sangat baru lagi pakai baru 3 hari! Thx Emma ~ Puan Fae dari Ampang, 33tahun, 2 anak , 89 kg .

0 Response to "Selepas 3 hari pakai, lemak dah berkurang banyak .."